- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Benimde ikinci evliligim tabiki 1kere hakkı yok insanlarin ama haberimiz yoktu evlendiginden... tanismadik gormedik duymadik! Simdi damdan duser gibi...Ayni yatakta yatirmam dediniz insanın aklina baska bisey gelmiyor haliyle.
Tamam annenizleydi ama simdi degil
Baska kimse olmasın mi hayatinda.
Size gelmemeleri bence daha uygun olurmus, siz evlenmesini kabullenememissiniz ki hic.
Tekrar sorayim anneniz evlense ona da tepkiniz boyle mi olacak?
Bu insanlarin bi daha mutlu olmaya hakları yok mu? Herkesin 1 defa evlenmeye mi hakki var?
Açıkça söyle ne dert ediyorsun, bir arkadaşımda senin durumumda idi babasına ve karısına sinir oluyor ve görüşmüyordu sonra görüşmeye başladı kadınla baya anlaştılar hatta kadının babasına iyi katlandığını düşünüyordu :) kimse kimse ile görüşmek zorunda değil kendini sıkma tatlımEvet babam evlendi 1bucuk sene oldu sanirim bilmiyorum karisini almanyaya goturmek istiomus almanca kursuna gidicekmis kadin İstanbul yada ankara dedi babam.. ev tutcam dedi bende gel bende kal ev tutma demedim ama sinirim bozuk çünkü yarin babam bana gelcek sormadm ama sanirim onu da getirecek!! Ayy öyle bisi olursa naparim?!?! Dusundum de yatak odami asla vermem babam tekken verdim rahatca yatsin diye ama o kadinla yatamaz benim odamda. Salona iki ayri koltuğa yatak acmayi dusunuyorum ayri yatsinlar (kadini gebertmezsem iyi) esim sehir disinda suan bana dioki bende yokum sende kalsin kadınla baban. Brlki misafir olarak tamam ama kurs suresince asla olmaz ve babamla da olmaz zaten kurs suresince cildiririm kadin tek de kalamaz bemde babamla da kalamaz kursa istanbulda gitsede... annemin kullandigi araba suan babamda ve yaninda tanimadigim bi kadin oturuyo ah baba is actin basima neden herseyle ben ugrasmak zorundayim! İnsanlar sacmalio ben temizlemeye çalışıyorum... bide kadın Türk degil!!!! Sistim valla kizlar akil verin napim nasil davraniyim kafamda deli sorular.. babamin elini operim geldiginde de o kadını öpmem asla simdiden komplo teorileri kuruyorum
İşte anlattıkça haklı olduğunuz ortaya çıkıyor. O zaman babanızlada mesafeli olun. Ne desem inanın bilemedim. Belki her yolu denediniz işin içinden çıkamadınız ki buraya yazdınız.Kardesleri yana done babama kiz aradilar evet dogru okudunuz KİZ aradilar mal paylasilmasin diye kucuk yasta birini bulup aklina girip babami maymun etmek istediler... mudahale etmek icin olduklari sehre gittim bak brn bekarim nerde istersen seninle kalirim dedm.3cocugun da hayatta hepimiz seninlemolmak istiyoruz.. ölmüş olsak yapcak bisi yok dersn ama hayattayiz tipla bizi basina dedim kardesleri cok didikledi aklini kirvaladilar cok kotu kardesleri babamin cokk
Başıma geldiği için anlam veremedim bu hareketinize ya zaten. Annem ile babam ayrı, babam evli hem de 10 senedir, annem de nişanlı. Hayatında birçok kişi girdi bu süre zarfında. Ve hiç böyle bir tepki vermedim, sorun bende mi acaba.
Başıma geldiği için anlam veremedim bu hareketinize ya zaten. Annem ile babam ayrı, babam evli hem de 10 senedir, annem de nişanlı. Hayatında birçok kişi girdi bu süre zarfında. Ve hiç böyle bir tepki vermedim, sorun bende mi acaba.
Tanimiyorum kadini belki cok iyidir ama o brnim babam digeri de yabanci bi kadin... ayni dili bile konusmuyoruz... bende bi anneyim ama nolirsa olsun babamin evladıyımAçıkça söyle ne dert ediyorsun, bir arkadaşımda senin durumumda idi babasına ve karısına sinir oluyor ve görüşmüyordu sonra görüşmeye başladı kadınla baya anlaştılar hatta kadının babasına iyi katlandığını düşünüyordu :) kimse kimse ile görüşmek zorunda değil kendini sıkma tatlım
Siz yine de evaltlık ve insanlık vazifenizi yapın derim.Asla saygisizlik yapmam zaten bana yakismaz babami da tanimadigim kadin karsisinda kucuk dusurmem zaten ama hazmedemiyorum cunku aklina girdiler benimle kalicakti ben evli degildim ozaman kardesleri cikarlari için oyun oynadilar
Kimse deginmemis ama evlilik ile Almanya ya gitmek icin dil sarti kalkti diye biliyorum, yanlis mi? Yani artik TR de kurslara gidip sinav gecmesi gerekmiyor. Bos yere ev falan acip kursa yazdirmasin; gotur orada ogrenir zaten deseniz?Evet babam evlendi 1bucuk sene oldu sanirim bilmiyorum karisini almanyaya goturmek istiomus almanca kursuna gidicekmis kadin İstanbul yada ankara dedi babam.. ev tutcam dedi bende gel bende kal ev tutma demedim ama sinirim bozuk çünkü yarin babam bana gelcek sormadm ama sanirim onu da getirecek!! Ayy öyle bisi olursa naparim?!?! Dusundum de yatak odami asla vermem babam tekken verdim rahatca yatsin diye ama o kadinla yatamaz benim odamda. Salona iki ayri koltuğa yatak acmayi dusunuyorum ayri yatsinlar (kadini gebertmezsem iyi) esim sehir disinda suan bana dioki bende yokum sende kalsin kadınla baban. Brlki misafir olarak tamam ama kurs suresince asla olmaz ve babamla da olmaz zaten kurs suresince cildiririm kadin tek de kalamaz bemde babamla da kalamaz kursa istanbulda gitsede... annemin kullandigi araba suan babamda ve yaninda tanimadigim bi kadin oturuyo ah baba is actin basima neden herseyle ben ugrasmak zorundayim! İnsanlar sacmalio ben temizlemeye çalışıyorum... bide kadın Türk degil!!!! Sistim valla kizlar akil verin napim nasil davraniyim kafamda deli sorular.. babamin elini operim geldiginde de o kadını öpmem asla simdiden komplo teorileri kuruyorum
Onlara karşı böyle olmam tabiki tanimadigim insana kendimi kucuk dusurmem benim yazma amacim akil almak.. herkesin annesi babasi evlenebilir anliyorum ama ben ilkmdefa karsilascam ki muhtemelen gelcek.. bazilariniz aşmış biseyleri ben basindayim bunu anliomusunuz beni elestirenler?Siz yine de evaltlık ve insanlık vazifenizi yapın derim.
Çok fazla öfkeli olduğunuzu düşünüyorum.
Bende babama aşık bir kızım anneme ise canımı verecek kadar çok seviyorum ikisinin de yeri bende çok başkadır.
Ama böyle bir durum karşısında emin ol daha sakin daha anlayışlı olmaya çalışırdım.
Babanızın kardeşlerinin oynadığı bir oyunun başrolünde ki kötü karakter olmayın derim.
Daha sakin daha ılımlı daha akıllıca hareket edin yine de.Kendinize yakışan bir şekilde hareket edin.
Kalkmamis.. oyle zannediyolardi reddedilince kurs eksik kaldığı için gidemediği anlasildiKimse deginmemis ama evlilik ile Almanya ya gitmek icin dil sarti kalkti diye biliyorum, yanlis mi? Yani artik TR de kurslara gidip sinav gecmesi gerekmiyor. Bos yere ev falan acip kursa yazdirmasin; gotur orada ogrenir zaten deseniz?
Emin misiniz? Benim de bir tanidigim yakinda oraya yerlesecek; insan haklarina aykiri diye dil sinavi iptal edildi dedi.Kalkmamis.. oyle zannediyolardi reddedilince kurs eksik kaldığı için gidemediği anlasildi
Esiniz evlenecegini soylemismiydi? Benim babam soylemedi kardesleri onu bize karsi o an doldurduklari icin... haberimiz yoktu biseyden.. annemden ayirdilar yana done kiz aradilar bulamadilar kendi yasina yakin biriyle evlendi ama arada annem kardeşlerim ben harcandik.. hersey gecti gitti babam hatalarini anladiBenim ilk evliligim eşimin ikinci.eşimin 20 yaşında kızı var benimle degil tanışmak ,karsilaşmak bile istemiyor.hep merak ederdim niye böyle davrandıgını.ilk mesajınızı okudugumda farkettim ki o da sizin gibi hissediyordur mutlaka.onun icin bana oyle tavırlı
Sen akıl almak için buraya yazmışsın lakin eleştiriye açık değilsin konu başlığı zaten senin ne yapacağın konusunda kesin bilgiyi veriyor.Onlara karşı böyle olmam tabiki tanimadigim insana kendimi kucuk dusurmem benim yazma amacim akil almak.. herkesin annesi babasi evlenebilir anliyorum ama ben ilkmdefa karsilascam ki muhtemelen gelcek.. bazilariniz aşmış biseyleri ben basindayim bunu anliomusunuz beni elestirenler?
Evet başvuru reddedildi ilk yaptıkları cunku kurs lazm değil denmis ama simdide lazimdi ama gitmediniz filan demisler.?? Kursa gidicek olirsa bende kalamaz zatwn kusura bakmasin... biniki gun misafir edicem ama babami gormek icin o kadin umrumda degil gercekten...Emin misiniz? Benim de bir tanidigim yakinda oraya yerlesecek; insan haklarina aykiri diye dil sinavi iptal edildi dedi.
Bu arada siz babanizi agirlayin; istemiyorsaniz elbette bayani evinize almak zorunda degilsiniz. Babana acik acik soyle, ev tutana kadar kadin basinin caresine baksin. Kaldiki simdi esyali evler var, hersey cok kolay.
Elini opmem benim annem degil akrabam da degil... komplo teorileri yazdim ama savasa hazirim demek degil bu biraz esprili yazdim ama demekki smiley konmayinca anlaşılmıyomus..Sen akıl almak için buraya yazmışsın lakin eleştiriye açık değilsin konu başlığı zaten senin ne yapacağın konusunda kesin bilgiyi veriyor.
Kısacası ne yapmak istediğini başlıkta ve konunda yazmışsın.Biz sana şunu yap diyemeyiz ama senin yapmak istediklerini eleştirebiliriz.Çünkü konu başlığın ve konu içeriğin eleştiriye tamamen açık zaten
O halde sen konu başlığına babam ve babamın karısı hakkında fikirleriniz diye belirtseydin bizlerde kendilerini açmış kişiler olarak nacizhane fikirlerimizi yazardık değilmi? Ama sen babanın elini öpüp kadını öpmeyeceğini onları çekyatlarda ayrı yatıracağını ve bilmediğimiz komplo teorileri ürettiğini zaten açıkca belirtmişsin
Şimdi bizler kendilerini aşmış kişiler olarak sana nasıl bir akıl verelim?
Çekyat için kullanacağın nevresimlerinin rengini falanmı yazalım?
Sende akıl var eleştiriyide kabul etmiyorsun o halde??????
Kadın başının çaresine baksın cümlenizden sizin insani duygularınızın mantığınızın ne kadar dibe vurduğunu görünce çok üzüldüm.Bu arada siz babanizi agirlayin; istemiyorsaniz elbette bayani evinize almak zorunda degilsiniz. Babana acik acik soyle, ev tutana kadar kadin basinin caresine baksin.
Anneleriniz hayattaysa Allah omur versin degilse mekanlari cennet olsun.. benim annrm hayatta. Su sekilde dusunursenjz anlasiriz sizinle anneniz babaniz bosandi babamiz evlendi ve muhtemelen esiyle gelcek evinize kaldirabilirmisiniz??? Kisisel yorum katmadan bunu düşünerek cevaplarsanz anlasiriz saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?