Babam ve tanimadigim hatta tanışmak bile istemediğim esi

Benimde ikinci evliligim tabiki 1kere hakkı yok insanlarin ama haberimiz yoktu evlendiginden... tanismadik gormedik duymadik! Simdi damdan duser gibi...

Açıkça söyle ne dert ediyorsun, bir arkadaşımda senin durumumda idi babasına ve karısına sinir oluyor ve görüşmüyordu sonra görüşmeye başladı kadınla baya anlaştılar hatta kadının babasına iyi katlandığını düşünüyordu :) kimse kimse ile görüşmek zorunda değil kendini sıkma tatlım

İşte anlattıkça haklı olduğunuz ortaya çıkıyor. O zaman babanızlada mesafeli olun. Ne desem inanın bilemedim. Belki her yolu denediniz işin içinden çıkamadınız ki buraya yazdınız.

Hayır canim. normal olan sensin.

Tanimiyorum kadini belki cok iyidir ama o brnim babam digeri de yabanci bi kadin... ayni dili bile konusmuyoruz... bende bi anneyim ama nolirsa olsun babamin evladıyım

Asla saygisizlik yapmam zaten bana yakismaz babami da tanimadigim kadin karsisinda kucuk dusurmem zaten ama hazmedemiyorum cunku aklina girdiler benimle kalicakti ben evli degildim ozaman kardesleri cikarlari için oyun oynadilar
Siz yine de evaltlık ve insanlık vazifenizi yapın derim.
Çok fazla öfkeli olduğunuzu düşünüyorum.
Bende babama aşık bir kızım anneme ise canımı verecek kadar çok seviyorum ikisinin de yeri bende çok başkadır.
Ama böyle bir durum karşısında emin ol daha sakin daha anlayışlı olmaya çalışırdım.
Babanızın kardeşlerinin oynadığı bir oyunun başrolünde ki kötü karakter olmayın derim.
Daha sakin daha ılımlı daha akıllıca hareket edin yine de.Kendinize yakışan bir şekilde hareket edin.

Kimse deginmemis ama evlilik ile Almanya ya gitmek icin dil sarti kalkti diye biliyorum, yanlis mi? Yani artik TR de kurslara gidip sinav gecmesi gerekmiyor. Bos yere ev falan acip kursa yazdirmasin; gotur orada ogrenir zaten deseniz?

Onlara karşı böyle olmam tabiki tanimadigim insana kendimi kucuk dusurmem benim yazma amacim akil almak.. herkesin annesi babasi evlenebilir anliyorum ama ben ilkmdefa karsilascam ki muhtemelen gelcek.. bazilariniz aşmış biseyleri ben basindayim bunu anliomusunuz beni elestirenler?

Kimse deginmemis ama evlilik ile Almanya ya gitmek icin dil sarti kalkti diye biliyorum, yanlis mi? Yani artik TR de kurslara gidip sinav gecmesi gerekmiyor. Bos yere ev falan acip kursa yazdirmasin; gotur orada ogrenir zaten deseniz?
Kalkmamis.. oyle zannediyolardi reddedilince kurs eksik kaldığı için gidemediği anlasildi

Benim ilk evliligim eşimin ikinci.eşimin 20 yaşında kızı var benimle degil tanışmak ,karsilaşmak bile istemiyor.hep merak ederdim niye böyle davrandıgını.ilk mesajınızı okudugumda farkettim ki o da sizin gibi hissediyordur mutlaka.onun icin bana oyle tavırlı

Kalkmamis.. oyle zannediyolardi reddedilince kurs eksik kaldığı için gidemediği anlasildi
Emin misiniz? Benim de bir tanidigim yakinda oraya yerlesecek; insan haklarina aykiri diye dil sinavi iptal edildi dedi.

Bu arada siz babanizi agirlayin; istemiyorsaniz elbette bayani evinize almak zorunda degilsiniz. Babana acik acik soyle, ev tutana kadar kadin basinin caresine baksin. Kaldiki simdi esyali evler var, hersey cok kolay.

Esiniz evlenecegini soylemismiydi? Benim babam soylemedi kardesleri onu bize karsi o an doldurduklari icin... haberimiz yoktu biseyden.. annemden ayirdilar yana done kiz aradilar bulamadilar kendi yasina yakin biriyle evlendi ama arada annem kardeşlerim ben harcandik.. hersey gecti gitti babam hatalarini anladi

Sen akıl almak için buraya yazmışsın lakin eleştiriye açık değilsin konu başlığı zaten senin ne yapacağın konusunda kesin bilgiyi veriyor.
Kısacası ne yapmak istediğini başlıkta ve konunda yazmışsın.Biz sana şunu yap diyemeyiz ama senin yapmak istediklerini eleştirebiliriz.Çünkü konu başlığın ve konu içeriğin eleştiriye tamamen açık zaten
O halde sen konu başlığına babam ve babamın karısı hakkında fikirleriniz diye belirtseydin bizlerde kendilerini açmış kişiler olarak nacizhane fikirlerimizi yazardık değilmi? Ama sen babanın elini öpüp kadını öpmeyeceğini onları çekyatlarda ayrı yatıracağını ve bilmediğimiz komplo teorileri ürettiğini zaten açıkca belirtmişsin
Şimdi bizler kendilerini aşmış kişiler olarak sana nasıl bir akıl verelim?
Çekyat için kullanacağın nevresimlerinin rengini falanmı yazalım?
Sende akıl var eleştiriyide kabul etmiyorsun o halde??????

Evet başvuru reddedildi ilk yaptıkları cunku kurs lazm değil denmis ama simdide lazimdi ama gitmediniz filan demisler.?? Kursa gidicek olirsa bende kalamaz zatwn kusura bakmasin... biniki gun misafir edicem ama babami gormek icin o kadin umrumda degil gercekten...

Elini opmem benim annem degil akrabam da degil... komplo teorileri yazdim ama savasa hazirim demek degil bu biraz esprili yazdim ama demekki smiley konmayinca anlaşılmıyomus..

Bencillik ediyorsunuz. İnsanlar anlasamazsa bosanir, yeniden evlenir. Anne babanız illa bir arada mutlu olmayı hak edecek diye bir şey yok. Ama bugün okuduklarıma göre böyle. Ayrildiysan ömür boyu yalnız kalacaksın, yoksa çocuğundan gün yüzü görmezsin. Böyle şey mi olur?

Bu arada siz babanizi agirlayin; istemiyorsaniz elbette bayani evinize almak zorunda degilsiniz. Babana acik acik soyle, ev tutana kadar kadin basinin caresine baksin.
Kadın başının çaresine baksın cümlenizden sizin insani duygularınızın mantığınızın ne kadar dibe vurduğunu görünce çok üzüldüm.
İnşaAllah birgün sizin için de başının çaresine baksın demezler.
Adam nikahlı karısı için hadi sen başının çaresine bak diyebilirmi sizce?
Yada sizin başınıza böyle birşey gelse ne hissedersiniz?
Biz burada daha sakin daha mantıklı akılcı fikirler vermeye çalışırken siz kalmış neler yazıyorsunuz?
Dönüp bir kendinize bakarmısınız??

ne var kaldıramayacak anlamadım ki..
kadını tanımıyorsunuz bile ne bu önyargı böyle?
kadına da babanıza da bir fırsat verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…