- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Merhametli birisiniz belli. Yoksa bunu sorgulamazdınız.
Eğer gitmezseniz ilerde pişman olacağınız kesin.
Evet.Eski konularımı biliyorsunuz siz bayağ yorum yapmıştınız şimdilik düzelme aşamasındayız umarım eskisine dönmeyiz...
Ama her şerde bir hayır var, ben o olayda ailemi bir kez daha tanıdım, üzüldük ettik dediler ama tek düşündükleri başlarına kalacağımdı...Annem sonunda aman olsun napayım maaşı ile ev aldırır döşeriz falan demiş yani maaşıma da göz koyulmuş.
Bırakın ne hali varsa görsün diyeceğim şimdi ama çok vicdansızca olacak .Hep böyleydi, hasta iken daha da abarttı. Sonra bir ara herkes elini eteğini çekti zaten annem yokken kimse gelmiyor o zaman biraz dank etti ama gene aynı huyu. Yani düşünün oturuyoruz sohbet ediyoruz dışarda köpek havlıyor ona küfrediyor ağza alınmayacak küfürler çıkıp silahla vuracağım falan demeler, ki eve dedemin silahını getirmiş gizlice. Her anı huzursuz her anı ortamı mahvetmeye yönelik.
Allah şifa versin
ama işe gidip gelebiliyorsunuz değil mi?
vakit ayırın babanıza.. elinizden geleni yapın...çok üzülürsünüz
bu arada alakasız ama eşle durumunuz düzeldi mi?
Aile fertlerinden birisinin zorlamasıyla gidebiliyor mu acaba ay bilemedim ki ama bir şekilde ikna etmek gerek.
Aile büyüklerinden lafı geçer birisi yok mu konuşsanız babanız ile konuşsa?
Bırakın ne hali varsa görsün diyeceğim şimdi ama çok vicdansızca olacak .
İş sizi aşmış artık psikoloğa götürür imkanınız yok mu ?
Psikoloğu ona getirebilirsiniz .İmkan var çok şükür ama gitmez. Daha ağzımızı açtığımız an ortamı terkeder kızar bağırır. Yıldı herkes artık.
Evet.
Ancak asla çözümsüz değilsin, bunu unutma.
Eğer hayatındaki insanlar yüzünden mutsuzsan, yalnız ve mutlu olmak da bir seçenektir.
İnşallah eşinin aklı başına gelir.
Psikoloğu ona getirebilirsiniz .
Kesinlikle.Geçende şöyle bir şey oldu; benim başıma ufak bir kaza geldi, görümcem hemen ay sakın bir şey olmasın olursa abim beni öldürür zaten çok korktu seni kaybedeceğim diye dedi...
Sonradan düşündüm ki bunlar blöf yapmış sanki bana karşı...Yani hani gidip kv kp ile barışmam için zorladılar bir nevi. Full egolu kv nin ayağına gidilmeden barışmaz çünkü. Büyük ihtimal kv şart koştu sürekli eşimi sıkıştırdı o da böyle yaptı diye düşünüyorum. Boşanma konusunu ilk ben açmıştım zaten o da süründürüp durdu, boşanmak isteyen adam durmazdı bence.
Peki şöyle olsa mesela psikoloğu bir arkadasım diye getirseniz o konuşma esnasında terapi yapsa Babanız farkında olmadan . Tabi epey profesyonel biri olması gerek bunun için:) Evi terkeder, konuşmaz, bağırır çağırır.
Çok iyi niyetlisiniz ama babamı tanımıyorsunuz.
Kesinlikle.
Ancak eşinin sana yaşattıkları normal değil.
Aile ve ilişkiler konusunda cahil ve kapalı.
Belki siz de destek alsaydınız daha olumlu giderdi her şey.
Peki şöyle olsa mesela psikoloğu bir arkadasım diye getirseniz o konuşma esnasında terapi yapsa Babanız farkında olmadan . Tabi epey profesyonel biri olması gerek bunun için
Ölünce neden gitmedim dersin...
Bazen son anlarını görmedim diye pişman oluyor insan aen yine de hafta da 1 gitmeye çalışHiç gitmiyor değilim ama çok sık gidemiyorum.
Çünkü yapılabilecek başka birşey yok gibi duruyor . Tekrardan geçmiş olsun .Zannetmiyorum ama anneme söylerim fikir olarak.
Kızlar günlerdir ikilemdeyim. Fikirlerinizi istiyorum. Babam kanser hastası, ameliyat oldu fakat tedaviyi reddetti, ne kontrole götürebiliyoruz ne ilaç tedavi hiç bir şey...Ameliyat olalı da 3 yıl oluyor tek bir kontrole dahi götüremedik. Ben son zamanlarda epey yoğun çalışıyorum ve sık gidemiyorum aileme, geçenlerde babaannem (şu an babamlarla kalıyor) baban çok hasta dedi içime oturdu. Tekrar başlamış eskiden mevcut olan rahatsızlıkları, fakat dediğim gibi doktora gitmiyor. Hem devlet hem özel hastane yürüyerek 5 dk uzaklıkta.
Sık sık gitsem diyorum söz dinlemez, çekilir odasına tv izler, bir hoş geldin der öper o kadar. Ne nasılsın kızım der ne bir şey. Hayatı boyunca böyle ilgisiz bir babaydı zaten. Annemle araları da hiç bir zaman iyi olmadı yani çok huzursuz bir evde büyüdüm ben. Evde halen o huzursuzluk da devam ediyor. Yani gittiğimde ayrı pişman gitmediğimde ayrı pişmanım. Hani gidince babamla oturup iki kelam edebilsem neyse ama zaten yanımda bile oturmuyor genelde. Beraber oturulursa bile tv sesini açar sonuna kadar maç izler dizi izler. İletişim sıfır.
Siz olsanız vicdan azabı yapar mıydınız sık gidemiyorim diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?