Amin,teşekkür ederim.Geceleri daha kötü oluyorum.Babam İstanbulda yaşıyordu.Ben Ankaradayım.Onu göremeden vefat etmesi içime oturdu.Bu yüzden de uzun süre toparlayamayacak gibiyim.Başınız sağolsun , Allah sabır versin. Ne kadar kabullenmek istemesekte ölüm hepimizin gerçeği.
Allah acınızı hafifletsin, babanıza rahmet etsin inşallah.
Geçmeyecek ama zamanla hafifleyecek. Biraz sabır.
Akraba akbaba derler ya acımı paylaşacağım bir akrabam da yok.Görüşmüyorum.Eşimin ailesinden evlendiğimden beri böyle bir yakınlık göremedim maalesef.Kayınvalidem annelik değil kaynanalık yapmayı tercih etti.Annesini babasını kaybettiği halde üstelik.Ölüm en büyük ders bu dünyada insana.Ama o olgunluğa erişemiyorlar.Başınız sağ olsun geride kalanlara sabır diliyorum.
Zamanla acınız hafifleyecek aklınıza geldikçe canınız yanacak ama ilk zamanlar gibi olmaz , ölümü ne kadar kabullenmesekte malesef var.
Sizin de başınız sağ olsun.Mekanları cennet olsun.Teşekkür ederim.Yakınlarım kardeşlerim var.Onlar da İstanbul'da.Telefonla görüşebiliyoruz sadece.Basinız sagolsun bu aciyi yasamis biri olarak zor da olsa aciniz hafifleyecek zamanla demek istiyorum.Ben de hem annemi hem babami kaybettim kardeslerimle halamla amcamla birlikte atlattim sizin de böyle acinizi paylasabileceginiz yakinlariniz varsa onlarla bol bol görüşün lütfen.Allah sabir versin
Amin.Teşekkür ederim.Allah mekanını cennet eylesin.
Başınız sağ olsun..
Teşekkür ederim.Başarısız bir mikro tese ve tüp bebek tedavisinden sonra İstanbul'da bu ay tedaviye başlayacaktık.Maddi olarak anca toparlanmıştık ki şimdi de cenazeden dolayı masrafımız oldu.Şimdi parayı denkleştirsek de içimden gelmiyor hiç.Eşim evlatlık almaya yanaşmıyor şuan.Tedaviler işe yaramazsa son çare olarak düşünüyor evlat edinmeyi.Halbuki ben çok istemiştim.Basiniz sagolsun.
Tabiki aciniz okadar tazeki ne desek aciniz elbetteki dinmiyicek.
Esinizin rahatsizligi icinde ayrica uzuldum elbette son noktasina kadar tedavi yollarini denemelisiniz
Eger hic olmuyacak gibiyse evlat edinmede bir yoldur ben koruyucu anneligi dusunuyorum ilerleyen zamanlarda
Eminimki kolu kanadi kirilmis bir yavru sizin neseniz olabir vesizi hayata baglaya bilir
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Ama hayat çok boş geliyor.Allah hakkımızda hayırlıysa eğer evlat nasip etsin.Allah kimseyi evladıyla, evlat hasretiyle sınamasın.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Düzelemeyeceğim diyerek daha da kötü olursunuz.
Şu an iyi olmaya çalışmak için erken yasınızı tutun bir süre ama sonra kendinizi toparlayın.
Allah kucağınızı bebeğinizle doldursun inşallah
Başınız sağ olsun sizin de.Mekanları cennet olsun.Hayatta en büyük acılardan biri.Koca dünyada bir baiına kalmış gibi oluyor insan.Başın sağ olsun bende 2.5 yıllık evliyim evlendikten 8 ay sonra annemi 3 ay öncede babamı kaybettim. Acını anlıyorum çok zor hala ikisininde yokluğuna alışmış değilim. Allah yardımcımız olsun
Amin.Teşekkür ederim.Benim annem de kanserdi.Dört buçuk ay hastalıkla mücadele etti.Evlatlarının ismini sayıklayarak vefat etti.Allah nasip etmeyince yanında olamıyorsunuz ölmeden önce.Ben aynı evin içerisinde elinden tutamadım annemin o ebedi yolculuğuna çıkarken.Annem öyle istemiş Allah'tan.Kaldıramayacağımızı düşünmüş.Hastayken ağrılarından dolayı değil çocuklarım ne olacak diye tasalanırdı.Beni bu durum o kadar etkilemişti ki annem gibi genç yaşta ardımda çocuklarımı bırakıp öleceksem bana annelik nasip etme Allah'ım diye dua etmiştim.Annemin o hali içimi yaktığından.Belki de bu yüzden evladımız olmadı bilmiyorum.Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.Biz gönlümüzden geçeni isteriz ama hakkımızda hayırlı olanı yalnızca Allah bilir.Yarın annemin yıldönümü. Annemle beraber tüm hayatımı kaybetmiş gibiydim, hele ki babasız bir kiz çocuğu için Anne, bir aile anlamı taşıyorken. 18 yaşında annemin kanser olduğunu öğrenip, o yaşı mda tek başıma sırtladım bir şeyleri, ona hastalığı belli etmeyerek, ama içimde içimde savaşlar vererek, yoğun bakım kapılarında ders çalışarak geçti.
Yeri geldi, param kalmadı, hastanede lavabo musluklarından su doldurup içtim. Okula gidecek parayı bulmak bile bir dertti benim için.
Sonra ne oldu, annemin hastalığı ilerlemeye devam etti, ama annem ayağa kalktı. Ben mezun oldum, ben onun en büyük hayali olan mesleği edindim, bankacı oldum, hayali olan yemeğe götürme vazifemi yaptım, kız kıza diyerek gezdik, ve hiç hastaneye yatmadık. Her şey iyiye gidiyor derken beni öperek, gülerek ise uğurlayan annem, benim eve gelmeme bir saat kala son nefesini vermiş. O gün, o saat, benim dunyam basima yikildi. Ben kac gece yastıkları sıkarak, eşime arkamı dönerek ağladım, kaç kez duvarlara vura vura, bağıra bağıra ağladım, kaç kere ben bittim dedim, ben bile bilmiyorum.
Bu satirlari sana, arkadaşlarına karşı asosyal annesine karşı sosyal olan bir birey olarak yazıyorum. Ben hic arkadaşlarımla görüşmez, her yere annemle giden, abartılı sayılacak derece anneci biriydim.
Yıkıldım, ama bitmedim. Zaman diyenlere kızdım, ama kırılmadım. Çünkü bugün o zaman diyenlerin haklılığını daha iyi anlıyorum. Üstelik benim başka ailem dahi yok :) ha çocukla anne baba hasreti geçer sözüne pek inanmıyorum. Çocuğum yok henüz, ama ıkisinin apayrı sevgiler olduğunu bildiğim için biri diğerini örtmez, unutturmaz. O yüzden bir de azospermi durumunu düşünüp daha çok vurmayın kendinizi.
Aciniz yeni, ama inanın bir-kac hafta sonra daha çok üzgün olacaksınız. O şoktan çıkıp özlem artmaya başlayacak . O sürede adınızı yaşayacak, sonrasında acının soğuması dönemi başlayacak. Geriye özlem kalıyor, o zaten daimi...
Demem o ki, beterin beteri var diyerek, olanları üzülerek değiştiremiyor olacağımızı bilerek hayata devam etmemiz gerekiyor. Kolay değil, ama imkansız da değil. Bu hayat anne babamıza olduğu kadar, bizlere de geçici. Onun şuan gözyaşına değil, duanıza ihtiyacı var.
Başınız sağ olsun...
Teşekkür ederim.Allah annesi babası hayatta olanlara uzun ve hayırlı ömür nasip etsin.Başınız sağolsun babam hayatta ama buna rağmen her süper baba şarkısı çaldığında gözümden yaş gelir neden bilmem baba bende ayrı bi yerde.. Allah babası sağ olanlarımızınkine uzun ömür versin size sabır diliyorum
Amin.Teşekkür ederim.Çok duygusal olduğum için bu acıya alışmam zaman alacak.Annem vefat ettiğinde tek dileğim hayatım boyunca annemin sesini unutmamaktı.Çok şükür sesi hala kulağımda.Allah'tan bu sefer de babamın sesini unutmamayı diledim.Tek tesellim annemle kavuşmuş olması.İçinde anneme karşı gün geçtikçe büyüyen bir özlemle ölmeyi bekliyordu babam.Allah rahmet eylesin, size de sabir ve dayanma gücü versin insallah.. Aciniz cok taze. Zamanla gecmiyor ama gun gectikce mecburen alisiyor insan.
Ben de yakin zamanda esimi kaybettim ilk zamanlar biz gormesek de onun bizi gördüğünü duyduğunu bir sekilde bizden haberdar oldugunu dusunerek kendimi teselli ediyordum ve bir gun kavusacak olmamiz.. Iki kizim var bu yüzden "baba" kavrami bambaska artik benim icin. Siz de bebek sahibi olma konusunda ümitsizligi kapilmayin rabbim ol der ve olur insallah en hayirli zamanda saglikla kavuşursunuzAmin.Teşekkür ederim.Çok duygusal olduğum için bu acıya alışmam zaman alacak.Annem vefat ettiğinde tek dileğim hayatım boyunca annemin sesini unutmamaktı.Çok şükür sesi hala kulağımda.Allah'tan bu sefer de babamın sesini unutmamayı diledim.Tek tesellim annemle kavuşmuş olması.İçinde anneme karşı gün geçtikçe büyüyen bir özlemle ölmeyi bekliyordu babam.
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.Amin.Teşekkür ederim.Çok duygusal olduğum için bu acıya alışmam zaman alacak.Annem vefat ettiğinde tek dileğim hayatım boyunca annemin sesini unutmamaktı.Çok şükür sesi hala kulağımda.Allah'tan bu sefer de babamın sesini unutmamayı diledim.Tek tesellim annemle kavuşmuş olması.İçinde anneme karşı gün geçtikçe büyüyen bir özlemle ölmeyi bekliyordu babam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?