Babam vefat etti hayata tutunamıyorum.

Başınız sağolsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Anneciğinize de babacığınıza da Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Nasıl zor bir sınav sevdiklerini kaybetmek çok iyi bilirim. Eşinizle sırt sırta verip bugünleri aşın. Eşinizin rahatsızlığıda inşallah şifa bulur.

Başınız sağ olsun canm rabbim rahmet eylesin babanıza da eşinizin rahatlığının tedavisi var burda çok fazla güzel örnek var umutsuz olma ve dua et rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin size
Amin teşekkür ederim.Şuanda babamın yasından ötürü çocuk konusunda birşey yapmıyoruz.Bir süre sonra tedaviye başlayacağız.
Başın sağ olsun. Hayatta dilediğin ne varsa olur inşallah....
Amin.Teşekkür ederim.
Amin, inşallah çok teşekkür ederim.Eşim Allah'ın en güzel hediyesi benim için.En büyük tesellim.Allah yokluğunu göstermesin.

Merhaba hulusi bülent zeyneloğlu ile ilgili forumda araştırma yapıyordum ve sizi oradan gördüm mesajlarınızı okudum ve inanın içim acıyor şuanda Rabbim yardımcınız olsun arka arkaya acılar yaşamışsınız hiç kolay değil sizi anlıyorum ve yazıklar olsun diyorum size destek olmaları gerekirken yanlız bırakanlara Allah eşinizi başınızdan eksik etmesin sizlere sağlık huzur nasip etsin. Belki bir yabancıyım sizin için ama bir şey isterseniz elimden geleni yapmak isterim hepimiz insanız illa kan bağımız olması şart değil benide kardeşiniz sayın bende ankarda yaşıyorum. Bende evlat hasreti çekiyorum ve ne zman umutlansam bu defa anne olacağım derken bir aksilik çıkıyor acı çekiyorum çok zor bir sınavdan geçiyorum bende ve bazen herşeyden kaçmak gitmek istiyorum gücüm kalmıyor ama eşim için sağlam görnmeye çalışıyorum...

6ay oldu ama ben de halen kabullenemiyorum. Allah sabır versin canım

Basiniz sagolsun Allaha dua edin herzmn dua en buyuk yardimci .. umidinizi hic kaybetmeyin hayata dair hic beklenmwdik zamanda acar cicekler..insallah

Başınız Sağolsun Babanız için eşinizin Rahatsızlığı için de ayrıca geçmiş olsun .

Bende babamı kaybetmiştim inanın zamanla pek çok şeye alışıyor insan .

Allah sabir versin anliyorum sizi esinizin durumu da uzmus sizi geldi mi ust uste gelir derler.Ama inanin her seyi tam olanlar cocuk sahibi olamazken sagliginda aksakliklar olanlarin cocugu olabiliyor.Umidinizi kaybetmeyin bu yas doneminizi atlatin.Elinizden geleni yapin olmazsa da hayirlisi degildir diyerek yasaminiza devam edin ve sunu unutmayin sagliksiz veya hayirsiz bir evlat sizi daha cok acitir ve ustesinden gelemeyebilirsiniz olmamasini boyle yorun.

Allah rahmet eylesin,çok zor imtihan bende yaşadım.
İnşallah bebekleriniz olur,çünkü dünyada hiçbir acı mükafatsız bırakılmaz.
Bebek için umudunuzu yitirmeyin hayat süprizlerle doludur.

Canim kendini saliverme her seyin tedavisi var bazen gercektwn imtihanlar ust uste gelir ne yazik ki

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin ikisine de. Zor bir durum gerçekten. Kendinize hobi kursları bulsanız. Eglenceli vakit gecireceginiz insanlarla birlikte olsaniz nasil olur sizin icin

Allah rahmet eylesin. Henüz çok taze acınız, bunları hissediyor olmanız normal. Ben de 8 sene önce kaybettim babamı. İnsanın içi yanıyor. Unutmanız mümkün değil ancak zamanla kabulleniyorsunuz, acıya alişiyorsunuz. Babam 13 senedir felçliydi, yatağa bağımlı idi, iş kazası sonucu. Çevremdekiler üzülme baban kurtuldu dediler hep. Yaşamı çok güç hale gelmişti ancak babamdı O, varlığı yeterdi, o sözleri içim hiç kabul etmedi. Elbette çok özlüyorum, yaşasaydı mutlu olacağı şeyleri yapıyorum, gittiği yerde rahat olsun diye Kuran okuyorum sevabını ona gönderiyorum, İyilikler yapıyorum onun adına. Çok zor geçti onsuz hayat, kendimde değildim bir dönem. Ben çareyi Mevla'ya sığınmakta ve diğer aile fertlerime sarılmakta buldum. Sizin de eşiniz var şükür ki, size ihtiyacı vardır belki. Siz de ona sımsıkı sarılın ömrünüz boyunca. Düşünün ki en azından mürüvvetinizi görmüş, sizden yana gözü arkada kalmamiştir. Rabb'im merhameti ile muamele etsin, size de sabırlar diliyorum. Babasına düşkün kızları çok severim, ben de öyleydim zira.

Canım Allah sabırlar versin mekanları cennet olsun ..bir şekilde tutunacaksın köksüz kimsesiz gibi hissetme canım bak ne güzel eşin var yuvan var çocukların da olur ..eşi azospermi olup ikizleri olan tanıyorum sonuna kadar mücadele et ..yuvanda mutluluklar artsın inşallah kardeşim hayat sürprizlerle dolu umudnu kaybetme

Öncelikle başınız sagolsun. Acının yası olmaz ancak baba sevgisini görmeniz sizi mutlu etsin. Eşiniz icin de Allah şifa versin. Ben 9 yasımda babamı kaybettim öyle ki babam kendini asmıstı ve ilk ben gördüm. Aradan yıllarda geçse insan unutamıyor. Acınız zamanla hafifliyor. Aklınıza geliyor tabiki ama toparlanın lütfen. Bu hayatta herşey bizler için. Ne demiş Necip Fazıl Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?...

Allah rahmet etsin. Herkes, hepimiz bi gün ölüp gidicez bu dünyadan bunun bilincinde olmak çok önemli. Gittikleri yer bu dünyadan daha güzel emin olun, böyle düşünerek kendinizi rahatlatın. Çocuk konusuna gelince... Bence evlat edinmeyi düşünebilirsiniz, kimsesiz bi çocuğa da yuva olmuş olursunuz hem.

Başlarda çok zor oluyor, her şeyi babanın ölümüne bağlıyorsun, geceleri ağlayarak uyanırdım, kendimi suçladığım da oldu, herkesi, her şeyi ama zamanla geçiyor. Kabulleniyorsun.

Canim senin yasadigin cok daha zor bir durum.
Özel degilse sebebi neydi ?

Kumar borcu varmıs bunalıma girmiş ve kendini asmayı seçmiş

İnşallah hep dua ediyorum ama kabul olur mu bilmiyorum. İnsan herşeye rağmen ayakta durmayı öğreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…