- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.035
- 83
Amin teşekkür ederim.Şuanda babamın yasından ötürü çocuk konusunda birşey yapmıyoruz.Bir süre sonra tedaviye başlayacağız.Başınız sağ olsun canm rabbim rahmet eylesin babanıza da eşinizin rahatlığının tedavisi var burda çok fazla güzel örnek var umutsuz olma ve dua et rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin size
Amin.Teşekkür ederim.Başın sağ olsun. Hayatta dilediğin ne varsa olur inşallah....
Amin, inşallah çok teşekkür ederim.Eşim Allah'ın en güzel hediyesi benim için.En büyük tesellim.Allah yokluğunu göstermesin.Başınız sağolsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Anneciğinize de babacığınıza da Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Nasıl zor bir sınav sevdiklerini kaybetmek çok iyi bilirim. Eşinizle sırt sırta verip bugünleri aşın. Eşinizin rahatsızlığıda inşallah şifa bulur.
Allah rahmet eylesin. Henüz çok taze acınız, bunları hissediyor olmanız normal. Ben de 8 sene önce kaybettim babamı. İnsanın içi yanıyor. Unutmanız mümkün değil ancak zamanla kabulleniyorsunuz, acıya alişiyorsunuz. Babam 13 senedir felçliydi, yatağa bağımlı idi, iş kazası sonucu. Çevremdekiler üzülme baban kurtuldu dediler hep. Yaşamı çok güç hale gelmişti ancak babamdı O, varlığı yeterdi, o sözleri içim hiç kabul etmedi. Elbette çok özlüyorum, yaşasaydı mutlu olacağı şeyleri yapıyorum, gittiği yerde rahat olsun diye Kuran okuyorum sevabını ona gönderiyorum, İyilikler yapıyorum onun adına. Çok zor geçti onsuz hayat, kendimde değildim bir dönem. Ben çareyi Mevla'ya sığınmakta ve diğer aile fertlerime sarılmakta buldum. Sizin de eşiniz var şükür ki, size ihtiyacı vardır belki. Siz de ona sımsıkı sarılın ömrünüz boyunca. Düşünün ki en azından mürüvvetinizi görmüş, sizden yana gözü arkada kalmamiştir. Rabb'im merhameti ile muamele etsin, size de sabırlar diliyorum. Babasına düşkün kızları çok severim, ben de öyleydim zira.Babam yeni vefat etti.Yedisini yeni yaptık eşimin yardımıyla.Ama ben hayata tutunamıyorum.Diyeceksiniz ki yeni, zamanla düzelir bu durum ama öyle olmuyor.Bu hayatta insanın en büyük serveti anne ve babası.Ben yirmili yaşlarımda annemi kaybettim.Babam annemin vefatından sonra çeşitli hastalıklar geçirdi.Gün geçtikçe hayattan daha da çok koptu.2 yıldır evliyim.Eşim azospermi.Çocuğumuz olsaydı belki herşey daha farklı olurdu benim için.Şimdi daha güçlü olurdum.Ama Allah bizi böyle bir hastalıkla sınadığına göre vardır bir bildiği diyorum.Babamın vefatından sonra içimdeki çocuk hasreti de yok olup gitti.Köksüz kimsesiz kalmış gibiyim.Eşimi çok seviyorum.Beni teselli etmeye çalışsa da olmuyor.Annemin yokluğu içimde derin bir yaraydı evlenmeden önce.Evlenince çocuğum olur acım hafifler diyordum ama eşimin rahatsızlığını öğrendik.
Canım Allah sabırlar versin mekanları cennet olsun ..bir şekilde tutunacaksın köksüz kimsesiz gibi hissetme canım bak ne güzel eşin var yuvan var çocukların da olur ..eşi azospermi olup ikizleri olan tanıyorum sonuna kadar mücadele et ..yuvanda mutluluklar artsın inşallah kardeşim hayat sürprizlerle dolu umudnu kaybetmeBabam yeni vefat etti.Yedisini yeni yaptık eşimin yardımıyla.Ama ben hayata tutunamıyorum.Diyeceksiniz ki yeni, zamanla düzelir bu durum ama öyle olmuyor.Bu hayatta insanın en büyük serveti anne ve babası.Ben yirmili yaşlarımda annemi kaybettim.Babam annemin vefatından sonra çeşitli hastalıklar geçirdi.Gün geçtikçe hayattan daha da çok koptu.2 yıldır evliyim.Eşim azospermi.Çocuğumuz olsaydı belki herşey daha farklı olurdu benim için.Şimdi daha güçlü olurdum.Ama Allah bizi böyle bir hastalıkla sınadığına göre vardır bir bildiği diyorum.Babamın vefatından sonra içimdeki çocuk hasreti de yok olup gitti.Köksüz kimsesiz kalmış gibiyim.Eşimi çok seviyorum.Beni teselli etmeye çalışsa da olmuyor.Annemin yokluğu içimde derin bir yaraydı evlenmeden önce.Evlenince çocuğum olur acım hafifler diyordum ama eşimin rahatsızlığını öğrendik.
Öncelikle başınız sagolsun. Acının yası olmaz ancak baba sevgisini görmeniz sizi mutlu etsin. Eşiniz icin de Allah şifa versin. Ben 9 yasımda babamı kaybettim öyle ki babam kendini asmıstı ve ilk ben gördüm. Aradan yıllarda geçse insan unutamıyor. Acınız zamanla hafifliyor. Aklınıza geliyor tabiki ama toparlanın lütfen. Bu hayatta herşey bizler için. Ne demiş Necip Fazıl Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?...
Kumar borcu varmıs bunalıma girmiş ve kendini asmayı seçmiş
İnşallah hep dua ediyorum ama kabul olur mu bilmiyorum. İnsan herşeye rağmen ayakta durmayı öğreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?