Babam vefat etti...

Sağolun. Babası vefat eden arkadaşlarım Allah babalarımızın mekanını cennet etsin. Diğer arkadaşlarım Allah babalarınıza uzun hayırlı ömür versin.

Seni ve aileni tanımasam da çok üzüldüm, kötü hissettim. Hayatta her şey insanlar için, hepimizin gideceği yer belli, hepimizin kayıpları oluyor, geride kalanların hayatı devam ediyor. Umarım çabuk atlatırsınız, sana ve ailene güç diliyorum, sabır diliyorum. Babanın mekanı cennet olsun, toprağı bol olsun, Allah rahmet eylesin.

Rabb'im babana rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin..

Size ve diğer yakınlarınıza da sabur isminin tecellisiyle sabırlar versin (amin)

Hanımlar Allah rızası için babama dua edelim. Dualarınızın içine bizi de koyun olmaz mı

Başın sağolsun kardeşim. tüm dualarım seninle. benim babam 62 yaşında ve çok şükür hala yanımızda bunun için dua ediyorum iyiki bizimle diye. ama seni anlıyabiliyorum. büyükbabam öldüğünde daha 13 yaşındaydım en az babam ölmüş kadar çok üzülmüştüm. yıllar geçsede insan alışamıyor yokluğuna. hala büyükbabamla benim çekilmiş fotoğraflarımızı görünce gözlerim yaşarıyor. gerçekten üzüldüm. allah hepimizin yardımcısı olsun..

Allah sabırlar versin sana kalbine ferahlık versin.ben de babamı daha çocuk yaşta kaybettim 13 yıldır babamdan ayrıyım hep bir yanım buruk çok zor ama ben annemi de kaybettim 4 yıl olacak 2 yanımda buruk((sen de canım annene sarıl en büyük kalen o.Ben babamı kaybedince anneme dayandım en büyük kalemdi.şimdi kalelerim yıkıldı(Çok zor bakıyorum yaşıtlarımın dedesi anneanneleri bile yaşıyor benim bırak dedeyi annem babam yok hayatta.Kader Allahın emri bişey yapamazsın.Öbür dünyada inşaallah görüşürüz onlarla.

Allahım hepinizden razı oldun. Dualarınız sayesinde gerçekten toparlamaya başladım. Ağlayıp dövünmeyeceğim . Ruhu rahat etsin diye elimden geleni yapacagm ki rahat etsin huzur bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…