Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konulara bak günde 5 konu açıyor ve hepsi kısa kısa dalga geçiyor artık eminimolayı anlatmadan nasıl bilelim ki bu bir tesadüf mü? hayır anlatsan da bilemeyiz de en azından tahmin yürütürüz
Olay şu babam evli olan kardeşim bizdeydi onun da sorunları var eşi alkolik. babamin evine geldik. daha doğrusu babam getirdi bizi .sonra akşam bu alkolik eş alkol alıp kardesimi arıyor kardeşime ağzına ne gelirse söylüyor sonra babama da küfür ediyor kiz kardeşlerime vs babam bunu duyuyor apar topar arabasina binip bu adamın yanına gidiyorolayı anlatmadan nasıl bilelim ki bu bir tesadüf mü? hayır anlatsan da bilemeyiz de en azından tahmin yürütürüz
acilen bir uzmana danışmanız gerekOlay şu babam evli olan kardeşim bizdeydi onun da sorunları var eşi alkolik. babamin evine geldik. daha doğrusu babam getirdi bizi .sonra akşam bu alkolik eş alkol alıp kardesimi arıyor kardeşime ağzına ne gelirse söylüyor sonra babama da küfür ediyor kiz kardeşlerime vs babam bunu duyuyor apar topar arabasina binip bu adamın yanına gidiyor
Dalga mı geçiyorsun, adam mı seçiyorsun?Bu olay sonucunda babam bana ben senin yüzünden bunu yaptım dedi olayı anlatmak istemediğimden geçtim.şimdi bu tesadüf mü başka birşey mi babam o gün intihar ettiğimi bilmiyordu biraz daha baskı yapsaydı üzerime şu an burada olmayacaktım belkide
eee sonraa???Olay şu babam evli olan kardeşim bizdeydi onun da sorunları var eşi alkolik. babamin evine geldik. daha doğrusu babam getirdi bizi .sonra akşam bu alkolik eş alkol alıp kardesimi arıyor kardeşime ağzına ne gelirse söylüyor sonra babama da küfür ediyor kiz kardeşlerime vs babam bunu duyuyor apar topar arabasina binip bu adamın yanına gidiyor
Sonrası başka konuda bu kadareee sonraa???
eee sonraa???
Dalga mı geçiyorsun, adam mı seçiyorsun?
benim anladığım su. o gün eniştesi aramadan önce babası konu sahibine o kadar çok baskı yapmış, o kadar baskı yapmış ki intihar etmiş konu sahibi. ama babası sonra eniştesi telefonda kendisine küfür etti diye evden çıkıp eniştesiyle kavga etmeye gitmek zorunda kalmış. eğer evden çıkmasaymış konu sahibesinin üstüne daha çok gideceği için konu sahibesi daha fazla ilaç içermiş. ama içmemiş. bu bir tesadüf müymüşSonrası başka konuda bu kadar![]()
Algı kapasitenizi ayakta alkışlıyorummmbenim anladığım su. o gün eniştesi aramadan önce babası konu sahibine o kadar çok baskı yapmış, o kadar baskı yapmış ki intihar etmiş konu sahibi. ama babası sonra eniştesi telefonda kendisine küfür etti diye evden çıkıp eniştesiyle kavga etmeye gitmek zorunda kalmış. eğer evden çıkmasaymış konu sahibesinin üstüne daha çok gideceği için konu sahibesi daha fazla ilaç içermiş. ama içmemiş. bu bir tesadüf müymüş![]()
Bende anlamadım tek anladığım intihar teşebbüsunde bulunduğuHiçbir şey anlamayan sadece ben miyim?
Sanki herkes anlamış da tek ben anlamamışım gibi bir durum var.![]()
Bende anlamadım tek anladığım intihar teşebbüsunde bulunduğu![]()