babam yüzünden canımdan beziyorum bazen...

Kendinize ayrı konu açsanız da Nuh Nebiden kalma konuları okutmasaniz bize. Konu sahibesi 25 yaşına gelmiş belki evlenip barklandi.

offff kendi korkusunu haklı haksız yerli yersiz belli edip çocukları üzerinde tahakküm kuran babalar! 1 buçuk yaşında bebeğim var ama eşimin de böyle olmasından korkuyorum. sonra çocuklardan özgüven bekliyorlar. seni çok iyi anlıyorum. ama babanın huyu bu maaleseef. annenden desteğin nasıl bilemiyorum ama biraz sabır. üniversiteni kazanıp kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayınca nispeten düzene girecek. sıkı çalış. maddi durumunuz el veriyorsa şehir dışında okumanı öneririm.

hortlatanı bulduğuma göre en son yazdığım yorumu sen üzerine alabilirsin

Ben bu sorunu farklı bir şehirde üniversite kazanarak kısmen çözdüm.oraya bile yılda iki defa yanıma geliyordu

Seninle aynı durumu yaşıyorum ben de şuan senin yaşlarındayım ama bir baktım yazı 2010 da yazılmışş yani sen şuan 26 yaşında olmalısın sonra bakayım belki yazmıştır durumun ne olduğunu dedim yazmışsın. Yani tek çözüm evden ayrılmak diyorsun. Seninle aynı durumları yaşıyorum babam hiç bir şekilde çok kısa bir mesafeye bile izin vermiyor arkadaşlarımın hepsi beraber toplanıp gezerken ben her seferinde babam izin vermiyor diyorum kafayı yicem bu durum yüzünden. Ve benim babam asla kendisine cevap verilcek biri degil öfkesi çoktur çabuk öfkelenir ve öfkelenince de aşırı öfkelenir yani babama asla cevap veremiyorum düzgünce konuşamıyorum bir şey demeye kalksam hemen lafı ağazıma tıkıyor bana akıl verme diyor. Ne yapıcam bilmiyorum bu durum gerçekten çok sinirimi bozuyor. Umarım cevap verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…