Babam yüzünden evlendirildim ona güvenmiyorum artık nasil yol izlemeliyim

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Ben bir kere Nişan attım akrabamdi yine babamin isteği ile bu evlilikte de bana söz gibi birsey verdi ben Nişanliyken şu anki evli olduğum kişiyle ilgili yanlışını gördüm babama söylediğimde: evlimisin ki böyle konuşuyorsun dedi 1 kere Nişan attın bir kere daha mı atacaksın? Şu an eşimle nişanlıyken yaşadığım sorunların aynısını yaşıyorum babam beni kabul etmiyor ne yapmam gerekir

Sen de babanı kabul etme
Durum onu gösteriyor zaten beni evinde istemiyor eşimin ailesi kac kere babamin evine yolladılar babamda artık istemiyor beni 1 kere dövdü zaten sonra küfür hakaret baskı üstüne baskı intihar ettim zaten allhtan 1 kac tane ilaç içmiştim

Durum onu gösteriyor zaten beni evinde istemiyor eşimin ailesi kac kere babamin evine yolladılar babamda artık istemiyor beni 1 kere dövdü zaten sonra küfür hakaret baskı üstüne baskı intihar ettim zaten allhtan 1 kac tane ilaç içmiştim

Kadın sığınma evi ya da geçici olarak yanına gidebileceğin bir akraban ya da arkadaşın yok mu? Niye kendine bunu yapıyorsun? Mal değilsin ki sen millet oradan oraya iteklesin. Reşit bir bireysin. Kendine gel.

Kadın sığınma evi ya da geçici olarak yanına gidebileceğin bir akraban ya da arkadaşın yok mu? Niye kendine bunu yapıyorsun? Mal değilsin ki sen millet oradan oraya iteklesin. Reşit bir bireysin. Kendine gel.
Hangi akrabama gideyim herkes kendinden aciz arkadaşım desen asosyal birinin nasıl arkadaşı olabilir 13 yaşımdan beri içime kapandım ailevi sorunlarıma girmeyeyim bu yaşıma kadar hep baskı şiddet gördüm

Hangi akrabama gideyim herkes kendinden aciz arkadaşım desen asosyal birinin nasıl arkadaşı olabilir 13 yaşımdan beri içime kapandım ailevi sorunlarıma girmeyeyim bu yaşıma kadar hep baskı şiddet gördüm
Bir yerden başlaman lazım yoksa ömrün boyunca çekersin aynı çileyi. Bir yerde senin seçimine kalıyor. Zor evet ama mutlaka vardır bir çıkış yolu.

o ne yobaz bir baba öyle
Annen ne diyor
Annem ne desin babama muhtaç eli mahkum yobaz falan değil

Kim için intihar ediyorsun? Seni istemeyen biri için mi vazgeçiyorsun hayattan? Zaten kimse istemiyor seni daha ne istiyorsun? Evin odasına kapatıp hapis etmiyor Allahtan..Neler neler okudu bu gözler...Kötü durumun içinden iyi bir durumda çıkarabilirsin...Ölsen umrunda olmayacak insanlar için mi kıyacaksın canına...

Özgürsün...Bir iş bulmakla başla..Bulunduğun şehrin üniversiteye yakın yerlerinde illaki ev arkadası arayan birileri olur...Kendi bütçene göre öğrenci gibi bir oda ya da 1+1 ara bul...

Farzet ki öldü baban,ailen bu dünyada teksin...İntihar mı edicen?

Çalış,ayaklarının üzerinde dur...Girdiğin işi layıkıyla yapmaya çalış...Tanınmış marketlerden birine girmeye çalış eğitim durumun ne bılmıyorum...Hani şu meşhurlar var ya marketler...Orda yükselmede var hem...Üç beş derken yıllar geçtikçe yükselirsin paranda artar..Yok benim eğitim durumum yok falan diyorsan yeter ki iste sen yeter ki tutuncam de....

Süz de size zarar veren herkesi reddedin. Belediyenize basvurun. Sizi kadin sığınma evine yerlestirsinler Baska bir şehirde isteyebilirsiniz. Ayrica size işte bulurlar. Bu hayatı yaşamanız için sebep yok.

Bir yerden başlaman lazım yoksa ömrün boyunca çekersin aynı çileyi. Bir yerde senin seçimine kalıyor. Zor evet ama mutlaka vardır bir çıkış yolu.
Bilmiyorum ne yapmaliyim
Su anda resmen hapis hayati yaşıyorum çalışmak istedim küfür yedim ev üstündeyim zaten ne yapacağımı şaşırdım

Bilmiyorum oraya aşina olmadığım için zorluk çekebilirim eşin evini aratabilirler

Kimse aşina olarak girmiyor zaten kadın sığınma evine merak etmeyin, son çareleri olduğu için gidiyorlar. 2 günde bu 3.konunuz. Diğerlerinden farklı bir yorum gelmez ki. Zorluk çekmeden kimse sonunda mutlu olmaz elbette çekeceksiniz. Kocanızın evini aramaktan çekiniyorsunuz madem koca evi o kadar da kötü değil o zaman. Birilerini suçlamayı bırakıp artık hayatınızın iplerini elinize almanın zamanı gelmedi mi?

Kendi basına ayakta durmayı neden denemiyorsun ? Bu memlekette pazarda mantı yapıp satarak çocuğunu bakan kadınlarımız varken sen tek başınasın ayak bağın yok gidip bir iş bulup pekalada ayakta durabilirsin. Şu kafadan çıkın artık ya koca evi ya baba evi. İki tarafta boktansa kendi basınızın çaresine bakın. En kötü gidin kadın sığınma evine

Yaa daha anlatamadığım şeyler de var agzin açık kalır yanı birde saçlarım döküldü stres yüzünden hep omuzlar çöktü hep içime kapandığım donem oldu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…