Babam yüzünden evlendirildim ona güvenmiyorum artık nasil yol izlemeliyim

Bir erkeğe bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Çalışıp kendinize bakabilirsiniz. Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok gayette geçinirsiniz.

Bir erkeğe bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Çalışıp kendinize bakabilirsiniz. Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok gayette geçinirsiniz.
Umarım gerçekten sıkıldım

Bu da gösteriyor ki insanın arkasında biri olmadığını anladıkları anda çevrendekiler daha da eziyor seni. Baba dediğin dağ gibi olur diye boşuna dememişler. Kıyamet kopsa gölgesine sığınabilmen gerekir. Ama herkes bu kadar şanslı olmuyor maalesef. bu yüzden de diyoruz kızlarımız okusun eğitim alsın. Gerekirse babasına bile eyvallahı olmasın diye ama ,(sizin durumu tam bilmiyorum o yüzden size demiyorum tam olarak) çok seviyorum diye 21inde kocaya gidiyor hanım kızlarımız. Yetim olsanız daha iyiymiş ne yalan söyliyeyim. çünkü aynı muameleyi görüyorsunuz.

Evlisiniz ve eşiniz dövdü mü . Ardından baba evine mi yolladı. Açık yazılmamışta

Bazi kadinlar böyle düşünce cok dar kendine guvenleri yok farzi misal benim annemde öyle herseyi erkkler bilir erkklee zengindir zengin koca almalisin erkkler yapar ama sen yapamazsın demiryorki o kdr okudun ettin niye zengin olamiyorsin kizim .boşanıyorum zengin koca alsaydin böyle olmazdi zorluk cekmezdin parasal .bende dedim babam niye zengin olmadi ben niye zengin olamadım elelemin adamına medet umayim .calisp toparlarim dedim .bazi kandinlarimiz malesef böyle üzülerek bakiyurz

Eskiler hep bir çilekeş hep bir pehlivan modu. Dramayı çok seviyorlar. Ama görmüyorlar ki yetiştirdikleri nesilde bir sorun var.

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…