babam..

Benim içimde hiç sevgi bırakmadı ama Allah'ın gücüne gitmesin diye görüşüyorum, o kadınlardan biri için "arkadaşımı niye rahatsız ediyorsun " diye üstüme yürüdüğü gün bitti benim için . Defalarca aldattı, sonuna kadar inkar etti. bizim rızkımızı onlara yedirdi, ben ünv de yurtlarda süründüm. Şimdi meslek sahibi olunca kıymetli oldum. O kadar çok şey varki.. çokta güzel yalan söyler ama çok şükür Allah bana gerçek yüzünü gösterdi

Senin üzerine yürümüş ben "o"kadın yüzünden dayak bile yedim asla unutmam. Ama gel gör ki hala kıyamıyorum babama sanırım gerizekalıyım

Genelde babalar soeun aslinda sorun erkekler sanirim.cok azimizin annesiyle sorunu var.
Dusunuyorum bazen babam olse ne olur uzulurum tabi ama hayatim degismez yani annemle yasar gideriz.
Sonra annem.olse ne olur diyorum babam kesin evlenir ev yel olur hayatim tepe aklak olur.
Kadinlar fedakar ve birlestirici genelde.
Erkekler daha benciller sanirim tabi hepsi degil geneli.

Senin üzerine yürümüş ben "o"kadın yüzünden dayak bile yedim asla unutmam. Ama gel gör ki hala kıyamıyorum babama sanırım gerizekalıyım
Bak kan bagi olunca duygular uyusuyor baskasi olsa omur boyu afedilmeyecek hatalar hali altina supuruluyor bazen.
Benim halamin bir kocasi vardi hem kadin duskunu,hem alkolik,hem kumarbazdi.
Adam okadar piskinki eve halam varken sevgilisni getirebiliyordu.
Cok dayak yedi aclik cekti halam bu arada kafayi siyirdi tabi.
Uc kizi da okudular iyi yerlerde geldiler simdi babalari annelerinin hizmetcisi resmen.
Ee tabi yaslandi,parada kizlarin da ev aldilar annelerine ama gencliginde cok cektirdi

Ne güzel annelerine sahip cıkmjslar bizden bir cacık olmadı ben okulu bıraktım evlendım kardesım unv bile gitmedi ötekş daha lisede annemde sıyırdı kafayı oda cıktı yoldan

En azindan okutmus...yasitlarin koca buldu sen hala makarna ye sis derdi...seninkide zormus...onu asla affetmeyecegim o nedenle gorusmuyorum

Ah be arkadasim kime dokunsan babadan yana bin ah isit

Benim babamda bulundugumuz muhitin en iyi kazananlarindandi kariyla kizla yedi durdu evde bir lokma ekmek olmadigini bildigi halde sirtini donup gittigi cok olmustur

Kendisi buradaki universitedeki kizlarla dudup kalktigi icin bixide okutmadi malum herkes karsisindakini kendi gibi bilir

1 lira harclik vermeyip calistigim icin utanmadanda bi guzelde dayak atip durdu

Ben hangi birink anlatayim ki bak en son vakasini anlatayim kucuk kardesim neredeyse kendi bursuyla okuyor sayilir gecsn bi gezi icin 100 lira vermis bursu yatar yatmazda ayni gun istemis

Bu cocuk ilkokula gidiyor ve aldigi burs 3 ayda 550 falan ve neredeyse butu masraflarinj kdndi karsiliyor

Zehir ettigi cocuklugumuxu hic anlatmayayim bile

Böyle bi dolusu var Allaha havale olsunlar

Bizim kocalarımızda mı böyle olacak adam gibi baba az sayıda

Ne güzel annelerine sahip cıkmjslar bizden bir cacık olmadı ben okulu bıraktım evlendım kardesım unv bile gitmedi ötekş daha lisede annemde sıyırdı kafayı oda cıktı yoldan
Oyle soyleme gauet akli basinda bir insansin.annenle dertles aile icind esorun baskasiyla zaten konusulmuyor.
Ev de huzur olsaydi eminim hepimiz daha iyi yerlerde olurduk.mutlu evlerden cikar basarili coxuklar.
Halamin kizlarini da babannem okuttu kizi unv kazandi kim okusun diyye tutturduysa o okutsun diyecek kadar piskin bir adamdi.
Simdi uutanmadan kizlarin dan harclik aliyor.
Erkekler sorun ya sorun baba olmalari da degil.

Bizim kocalarımızda mı böyle olacak adam gibi baba az sayıda
Insallah oyle olmazlar hep derim babam gibi kocam olacahiba bekar kalayim daha iyi

Babam olacak adam ne okumamiza izin verdi ne calismamiza iki lafindan bidide siz anca yemeye yararsiniz baska bi ise yaradiginiz yok derdi onun o lafindan dolayi gunlerce agzima lokma koymafim

Bir kere meyve yiyorum diye soylenmeye basladi 6 aya yakin agzima meyve surmedim benimde cocuklarima boyle biri babalik yapacaksa olmasin daha iyi

Annemde ayrı bir dert o daha büyüklerini açtı başımıza onuda bi konu açıp paylaşacagım burası bana iyi geliyor sizlerle dertleşmek yanlız olmadıgımı görmek iyi geliyor

Bizde 95 ten 5 alsak niye yuzden degil derdi ilkokuldaydik zatsn ilkten sonra okumayacagimizi biliyoruz kendiside okutmayacak

Bizi bi zayıfı olNi elektrik direginde sallandiririm diye korkuturdu

Benım babamda çalısmama izin vermemişti ben çok asi bi kızdım sayesınde asi oldum orası ayrı. Pek takmıyodum kendısını kavga cıkartırdı polis çağırırdım pek mümkün olmuyordu bas etmesi. Bana meyve yeme dese inada yerdim doğurmadaydınız ozaman diye madem dünyaya getirdin bakacaksın !! Çok dik başlıydım

alın bendende o kadar.
bir sap gibi olanda benim:)
konu sahibi üzülme babadan yana şanslı insanlara hep gıptayla bakmisimdir.
ama yapacak birşey yok.
biz evlatlarımıza yasayamadiklarimizi yasatiriz inşallah.
Allah a şükürler olsun eşimden baba nasıl olunur onu görüyorum.
oda bizi çocuklarım diye sever.arada benide kaynatiyor işte :)

Annemde ayrı bir dert o daha büyüklerini açtı başımıza onuda bi konu açıp paylaşacagım burası bana iyi geliyor sizlerle dertleşmek yanlız olmadıgımı görmek iyi geliyor
Aslinda bir cogumuz ayni ya da benzer seyleri yaziyoruz.siz babanizi anlatirken kendi babami okuyir gibi oldum.
Soyle cevremede bir goz gezdiriyorum genelinin babayla sorunu.ya para isterler nereye harcadiklari belli degil,ya alkol kumar bagimliligi.atsan atilmiyor satsan satilmiyor insan utaniyor ancak yapacak bisey yok

Değil mi.. bende eşime bazen babammış gibi nazlanırım oda sağolsun eşref saati değilse üzmez. Bir nebze olsun onunla hafifliyorum

Bizimkinde dayak vardi bi tokat atinca yere yapisiyirduk cocukken dayak yiye yiye buyudugumden korkak birsey oldum sanirim

Keske bende sizin gibi olabilseymisim aslinda hepimiz korkardik hicbirimiz ses edemezdik korkusubdan nasil sindirmisse artik siz evlisiniz sanirim

Bende dayak yedim yemedim değil ne biliyim o pislik yaptıkça cadaloza dönüştüm içe değil dışa döndüm en büyük cocugum ben belki erkek fatma olmam en büyük oluşumdan annemi kardeşlerimi sahiplenişimden olmustur. Vururdu bana kapıyı açmazdım eve sokmazdım polisi arardım evet evliyim 3 yıllık

Allah evinizde mutlu etsin insallah esiniz iyi baba olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…