İnşallah canım onlar daha küçükBoşver cnm.Artık sen ve eşin iyi birer ebeveyn olun ne yazık ki herkesin ailesi iyi olamıyor işte hiç canını sıkma inşallah diğer kardeşlerinde bir an önce kurtulurlar.
Benim içimde hiç sevgi bırakmadı ama Allah'ın gücüne gitmesin diye görüşüyorum, o kadınlardan biri için "arkadaşımı niye rahatsız ediyorsun " diye üstüme yürüdüğü gün bitti benim için . Defalarca aldattı, sonuna kadar inkar etti. bizim rızkımızı onlara yedirdi, ben ünv de yurtlarda süründüm. Şimdi meslek sahibi olunca kıymetli oldum. O kadar çok şey varki.. çokta güzel yalan söyler ama çok şükür Allah bana gerçek yüzünü gösterdiBenım babamda öyle bir Allah bir dediği doğrudur herşeyi yalan herşeyi dolap ama engel olamıyorum içimdeki sevgiye kin tutamıyorum çok özlüyorum oda beni çok özlüyor ağlar bazen telefonda gelmiyosun diye bu yuzden acıyor canım keşke benı sevmeseydınde soğusaydım senden..
Senin üzerine yürümüş ben "o"kadın yüzünden dayak bile yedim asla unutmam. Ama gel gör ki hala kıyamıyorum babama sanırım gerizekalıyımBenim içimde hiç sevgi bırakmadı ama Allah'ın gücüne gitmesin diye görüşüyorum, o kadınlardan biri için "arkadaşımı niye rahatsız ediyorsun " diye üstüme yürüdüğü gün bitti benim için . Defalarca aldattı, sonuna kadar inkar etti. bizim rızkımızı onlara yedirdi, ben ünv de yurtlarda süründüm. Şimdi meslek sahibi olunca kıymetli oldum. O kadar çok şey varki.. çokta güzel yalan söyler ama çok şükür Allah bana gerçek yüzünü gösterdi
Bak kan bagi olunca duygular uyusuyor baskasi olsa omur boyu afedilmeyecek hatalar hali altina supuruluyor bazen.Senin üzerine yürümüş ben "o"kadın yüzünden dayak bile yedim asla unutmam. Ama gel gör ki hala kıyamıyorum babama sanırım gerizekalıyım
Ne güzel annelerine sahip cıkmjslar bizden bir cacık olmadı ben okulu bıraktım evlendım kardesım unv bile gitmedi ötekş daha lisede annemde sıyırdı kafayı oda cıktı yoldanBak kan bagi olunca duygular uyusuyor baskasi olsa omur boyu afedilmeyecek hatalar hali altina supuruluyor bazen.
Benim halamin bir kocasi vardi hem kadin duskunu,hem alkolik,hem kumarbazdi.
Adam okadar piskinki eve halam varken sevgilisni getirebiliyordu.
Cok dayak yedi aclik cekti halam bu arada kafayi siyirdi tabi.
Uc kizi da okudular iyi yerlerde geldiler simdi babalari annelerinin hizmetcisi resmen.
Ee tabi yaslandi,parada kizlarin da ev aldilar annelerine ama gencliginde cok cektirdi
En azindan okutmus...yasitlarin koca buldu sen hala makarna ye sis derdi...seninkide zormus...onu asla affetmeyecegim o nedenle gorusmuyorumCok uzuldum gercekten ne kadar kizsaniz haklisniz.
Iste insan secemiyor ailesini.
Ana-baba hakki varda evladin hakki yokmu arkadas keske burs filan basvursaydiniz cidden cok uzuldum.
Benim babamda alkol baginlisi asabidir ama hakkini yiyemem okul konusunda cok fedakardi .onun derdide bizim doktor avukat olmamizdi hep basarinizi kucumserdi sinavlara kaygiyla girerdik kazanmazsak.babam evde huzursuzluk cikartacak diye.
Mrb kızlar.. canım çok sıkkın. Ben sorunlu bi ailede büyüdüm babam annemi yıllarca aldattı hiç mutlu bi yuvamız olmadı. Babalık yaptı ne istesek aldı hiç birşeyde gözümüzü bırakmadı. Neyinizi eksik ettim derdi huzurumuzu derdim.. gelin etti maddi durumu iyi değildi o sırada birşey yapamadı (karıyla kızla az yeseydi bugün cok zengin bir aileydik) her ne olursa olsun baba dedim taşta olsa babadır dedim hep sevdim babamı hiç kin tutmadım. Ama bu adamın kendine hayrı yok benim bekar iki kardeşim var onlar için çok üzülüyorum babamı aradım az önce kandilleşmek için adam içmiş. Her kandilde ararım içmiş kızıyorum inkar ediyor içmedim diye.. canım yanıyor keske düzgün bir aile olsaydık babam sağ şükürler olsun ama dağ gibi dursaydı arkamda ne borcu bitti ne hacizleri bitti bilinç altıma işledi yaptıkların baba !!! Kimseye anlatamıyorum utanıyorum babamdan. Kızlar babalarına asık olur en cok baba sever ben sap gibiyim
Bizim kocalarımızda mı böyle olacakAh be arkadasim kime dokunsan babadan yana bin ah isit
Benim babamda bulundugumuz muhitin en iyi kazananlarindandi kariyla kizla yedi durdu evde bir lokma ekmek olmadigini bildigi halde sirtini donup gittigi cok olmustur
Kendisi buradaki universitedeki kizlarla dudup kalktigi icin bixide okutmadi malum herkes karsisindakini kendi gibi bilir
1 lira harclik vermeyip calistigim icin utanmadanda bi guzelde dayak atip durdu
Ben hangi birink anlatayim ki bak en son vakasini anlatayim kucuk kardesim neredeyse kendi bursuyla okuyor sayilir gecsn bi gezi icin 100 lira vermis bursu yatar yatmazda ayni gun istemis
Bu cocuk ilkokula gidiyor ve aldigi burs 3 ayda 550 falan ve neredeyse butu masraflarinj kdndi karsiliyor
Zehir ettigi cocuklugumuxu hic anlatmayayim bile
Böyle bi dolusu var Allaha havale olsunlar
Oyle soyleme gauet akli basinda bir insansin.annenle dertles aile icind esorun baskasiyla zaten konusulmuyor.Ne güzel annelerine sahip cıkmjslar bizden bir cacık olmadı ben okulu bıraktım evlendım kardesım unv bile gitmedi ötekş daha lisede annemde sıyırdı kafayı oda cıktı yoldan
Insallah oyle olmazlar hep derim babam gibi kocam olacahiba bekar kalayim daha iyiBizim kocalarımızda mı böyle olacakadam gibi baba az sayıda
Annemde ayrı bir dert o daha büyüklerini açtı başımıza onuda bi konu açıp paylaşacagım burası bana iyi geliyor sizlerle dertleşmek yanlız olmadıgımı görmek iyi geliyorOyle soyleme gauet akli basinda bir insansin.annenle dertles aile icind esorun baskasiyla zaten konusulmuyor.
Ev de huzur olsaydi eminim hepimiz daha iyi yerlerde olurduk.mutlu evlerden cikar basarili coxuklar.
Halamin kizlarini da babannem okuttu kizi unv kazandi kim okusun diyye tutturduysa o okutsun diyecek kadar piskin bir adamdi.
Simdi uutanmadan kizlarin dan harclik aliyor.
Erkekler sorun ya sorun baba olmalari da degil.
Bizde 95 ten 5 alsak niye yuzden degil derdi ilkokuldaydik zatsn ilkten sonra okumayacagimizi biliyoruz kendiside okutmayacakOyle soyleme gauet akli basinda bir insansin.annenle dertles aile icind esorun baskasiyla zaten konusulmuyor.
Ev de huzur olsaydi eminim hepimiz daha iyi yerlerde olurduk.mutlu evlerden cikar basarili coxuklar.
Halamin kizlarini da babannem okuttu kizi unv kazandi kim okusun diyye tutturduysa o okutsun diyecek kadar piskin bir adamdi.
Simdi uutanmadan kizlarin dan harclik aliyor.
Erkekler sorun ya sorun baba olmalari da degil.
Benım babamda çalısmama izin vermemişti ben çok asi bi kızdım sayesınde asi oldum orası ayrı. Pek takmıyodum kendısını kavga cıkartırdı polis çağırırdım pek mümkün olmuyordu bas etmesi. Bana meyve yeme dese inada yerdim doğurmadaydınız ozaman diye madem dünyaya getirdin bakacaksın !! Çok dik başlıydımInsallah oyle olmazlar hep derim babam gibi kocam olacahiba bekar kalayim daha iyi
Babam olacak adam ne okumamiza izin verdi ne calismamiza iki lafindan bidide siz anca yemeye yararsiniz baska bi ise yaradiginiz yok derdi onun o lafindan dolayi gunlerce agzima lokma koymafim
Bir kere meyve yiyorum diye soylenmeye basladi 6 aya yakin agzima meyve surmedim benimde cocuklarima boyle biri babalik yapacaksa olmasin daha iyi
Aslinda bir cogumuz ayni ya da benzer seyleri yaziyoruz.siz babanizi anlatirken kendi babami okuyir gibi oldum.Annemde ayrı bir dert o daha büyüklerini açtı başımıza onuda bi konu açıp paylaşacagım burası bana iyi geliyor sizlerle dertleşmek yanlız olmadıgımı görmek iyi geliyor
Değil mi.. bende eşime bazen babammış gibi nazlanırım oda sağolsun eşref saati değilse üzmez. Bir nebze olsun onunla hafifliyorumalın bendende o kadar.
bir sap gibi olanda benim:)
konu sahibi üzülme babadan yana şanslı insanlara hep gıptayla bakmisimdir.
ama yapacak birşey yok.
biz evlatlarımıza yasayamadiklarimizi yasatiriz inşallah.
Allah a şükürler olsun eşimden baba nasıl olunur onu görüyorum.
oda bizi çocuklarım diye sever.arada benide kaynatiyor işte :)
Bizimkinde dayak vardi bi tokat atinca yere yapisiyirduk cocukken dayak yiye yiye buyudugumden korkak birsey oldum sanirimBenım babamda çalısmama izin vermemişti ben çok asi bi kızdım sayesınde asi oldum orası ayrı. Pek takmıyodum kendısını kavga cıkartırdı polis çağırırdım pek mümkün olmuyordu bas etmesi. Bana meyve yeme dese inada yerdim doğurmadaydınız ozaman diye madem dünyaya getirdin bakacaksın !! Çok dik başlıydım
Bende dayak yedim yemedim değil ne biliyim o pislik yaptıkça cadaloza dönüştüm içe değil dışa döndüm en büyük cocugum ben belki erkek fatma olmam en büyük oluşumdan annemi kardeşlerimi sahiplenişimden olmustur. Vururdu bana kapıyı açmazdım eve sokmazdım polisi arardım evet evliyim 3 yıllıkBizimkinde dayak vardi bi tokat atinca yere yapisiyirduk cocukken dayak yiye yiye buyudugumden korkak birsey oldum sanirim
Keske bende sizin gibi olabilseymisim aslinda hepimiz korkardik hicbirimiz ses edemezdik korkusubdan nasil sindirmisse artik siz evlisiniz sanirim
Allah evinizde mutlu etsin insallah esiniz iyi baba olurBende dayak yedim yemedim değil ne biliyim o pislik yaptıkça cadaloza dönüştüm içe değil dışa döndüm en büyük cocugum ben belki erkek fatma olmam en büyük oluşumdan annemi kardeşlerimi sahiplenişimden olmustur. Vururdu bana kapıyı açmazdım eve sokmazdım polisi arardım evet evliyim 3 yıllık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?