• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam..

Bunu nasıl başardınız bağrınıza nasıl taş bastınız bende cok görüşmüyorum ama canım acıyor çok özlüyorum
Bende 1 yıldır görüşmüyorum hiçte pişman değilim. Öyle güzel taş basıyorsunki.ki ben birde hamileyim. Duygusallık hat safhada. Evlerinin yakınından geçtimmi gözlerim dolar. Ama yaptıkları unutulmayacak şeyler. Anne veya baba diye kimseye katlanıp psikolojini yerle bir etmemelisin akıl sağlığından sen sorumlusun. Kimse için üzülmeye değmez gerçekten. Sana saygısı olmayana saygılı olmak zorunda değilsin. Üzülüyorsun hemde çok. Hatta böyle olmak zorundamı insanların babaları aileleri ne güzel diyede ağlıyorsun belki. Aklın almıyor. Çünkü onun gibi değilsin şükürler olsun. Sen kendi ailen için mutlu olmalısın.onun gibi olmamak için iyi bir ana baba olmak için elinden geleni yapmalısın. Ve kendini üzme değmezler gerçekten.

Bende 1 yıldır görüşmüyorum hiçte pişman değilim. Öyle güzel taş basıyorsunki.ki ben birde hamileyim. Duygusallık hat safhada. Evlerinin yakınından geçtimmi gözlerim dolar. Ama yaptıkları unutulmayacak şeyler. Anne veya baba diye kimseye katlanıp psikolojini yerle bir etmemelisin akıl sağlığından sen sorumlusun. Kimse için üzülmeye değmez gerçekten. Sana saygısı olmayana saygılı olmak zorunda değilsin. Üzülüyorsun hemde çok. Hatta böyle olmak zorundamı insanların babaları aileleri ne güzel diyede ağlıyorsun belki. Aklın almıyor. Çünkü onun gibi değilsin şükürler olsun. Sen kendi ailen için mutlu olmalısın.onun gibi olmamak için iyi bir ana baba olmak için elinden geleni yapmalısın. Ve kendini üzme değmezler gerçekten.
Sizin sorun neydi canım. Allah sağlıkls kucagına aldırsın inşallah

Mrb kızlar.. canım çok sıkkın. Ben sorunlu bi ailede büyüdüm babam annemi yıllarca aldattı hiç mutlu bi yuvamız olmadı. Babalık yaptı ne istesek aldı hiç birşeyde gözümüzü bırakmadı. Neyinizi eksik ettim derdi huzurumuzu derdim.. gelin etti maddi durumu iyi değildi o sırada birşey yapamadı (karıyla kızla az yeseydi bugün cok zengin bir aileydik) her ne olursa olsun baba dedim taşta olsa babadır dedim hep sevdim babamı hiç kin tutmadım. Ama bu adamın kendine hayrı yok benim bekar iki kardeşim var onlar için çok üzülüyorum babamı aradım az önce kandilleşmek için adam içmiş. Her kandilde ararım içmiş kızıyorum inkar ediyor içmedim diye.. canım yanıyor keske düzgün bir aile olsaydık babam sağ şükürler olsun ama dağ gibi dursaydı arkamda ne borcu bitti ne hacizleri bitti bilinç altıma işledi yaptıkların baba !!! Kimseye anlatamıyorum utanıyorum babamdan. Kızlar babalarına asık olur en cok baba sever ben sap gibiyim
Baba diyince içimden aşağı sıcak birşeyler akıyor ..Aşkım babam kanser :( babanın değerini bil ,hala hayatta ve sağlıklı ..yaptıkları son derece çirkin fakat telafi edilemeyecek şeyler değil ..bagimillik tedavisine ikna edebilirsen geri kazanabilirsin gibi geliyor ...lütfen elini bırakma ..ilgine, sevgine ,desteğine ihtiyacı var ...

Baba diyince içimden aşağı sıcak birşeyler akıyor ..Aşkım babam kanser :KK43: babanın değerini bil ,hala hayatta ve sağlıklı ..yaptıkları son derece çirkin fakat telafi edilemeyecek şeyler değil ..bagimillik tedavisine ikna edebilirsen geri kazanabilirsin gibi geliyor ...lütfen elini bırakma ..ilgine, sevgine ,desteğine ihtiyacı var ...
Allah sifa versin insallah iyilesir.

Baba ne güzel bir kelime.Hiç içimden geldiği gibi hissederek baba diyemedim babama haketmiyor çünkü.
Yapılanlar unutulmuyo malesef ve en kötüsü de içki sizi çok iyi anlıyorum.Allahım içlerine hidayet versin inşallah

Mrb kızlar.. canım çok sıkkın. Ben sorunlu bi ailede büyüdüm babam annemi yıllarca aldattı hiç mutlu bi yuvamız olmadı. Babalık yaptı ne istesek aldı hiç birşeyde gözümüzü bırakmadı. Neyinizi eksik ettim derdi huzurumuzu derdim.. gelin etti maddi durumu iyi değildi o sırada birşey yapamadı (karıyla kızla az yeseydi bugün cok zengin bir aileydik) her ne olursa olsun baba dedim taşta olsa babadır dedim hep sevdim babamı hiç kin tutmadım. Ama bu adamın kendine hayrı yok benim bekar iki kardeşim var onlar için çok üzülüyorum babamı aradım az önce kandilleşmek için adam içmiş. Her kandilde ararım içmiş kızıyorum inkar ediyor içmedim diye.. canım yanıyor keske düzgün bir aile olsaydık babam sağ şükürler olsun ama dağ gibi dursaydı arkamda ne borcu bitti ne hacizleri bitti bilinç altıma işledi yaptıkların baba !!! Kimseye anlatamıyorum utanıyorum babamdan. Kızlar babalarına asık olur en cok baba sever ben sap gibiyim
Babamsız kandil geçiyorum yeni kaybettim, kurban olurum onu verene rabbim nur içinde yatırsın babacığımı..canı sağ olsun boşverin takmamaya çalışın

Sizin sorun neydi canım. Allah sağlıkls kucagına aldırsın inşallah
Bizde sorun çok ama önemi yok. Benim babamda kanser 4 senedir bu arada. Ama sağolsunlar artık benide kanser edicekler. Kimse hasta veya ruhsal sorunlu. Yada geçmişte yaşadıklarını size yaşatmaya hakkı yok. Benim asıl demek istediğim. Sen evladına geçmişte yaşattıklarını yada zorlukları çocuğuna yaşatmaya hakkın yok. Onun suçu yok. Pişman dahi olsa. Senin çocukluğunu alan bir baban var. Huzur vermeyen. Benimkide seninki gibiydi. İçmezdi ama ben onla bir kere dışarı çıkıp parka dahi gitmedim. Çocukluğumu kimse geri veremez. Ben çocukluk yaşamadım. 14 yaşında gece 6 ya kadar çalıştığımı bilirim ve kimsede arayıp sormadı. Kimse için üzülmeye değmez üzülme. Umursama hayatına bak. Beterin beteri var de mesela. Hatta görüşme bile. Az ara mesafe koy. Sen nasıl başının çaresine baktıysan jardeşle kendi başının çaresine baksın. Ben 1 yıl çalıştım çeyizlerimi yaptım sonra evlendim. Bir çöp almadılar bana. Güvenmedim onlara hiç bir zaman. Abimin önüne dünyalaro serdiler,ev aldılar. Adam kaç kere iş batırdı, doğru düzgün çalışmadı ve hala evlendi çalışmıyor. O yüzden evlenmek isteyen anasına babasına güvenmiyecek. Çalışıp yapsınlar üzülme sende onlara hiç. Akıl ver para biriktirsinler çalışsınlar. Benim anam babam bana böyle yapmasaydı abim gibi sünefe olurdum belki.. Abim sürekli anneme güvendi sonuç ortada. Bırakın dursunlar ayakları üstünde. Böyle yaşayan insanlar daha sağlam basar ayakları üstüne. Kimsede yıkamaz onları. Üzülmeyin babasız hatta anasız bile oluyor. Ben yaşayabiliyorum. Yaşanıyor zor oluyor ama yaşanıyor. Özlemiyorum onları yanlış anlaşılmasın. Bir insanın anası babası nasıl bu kadar kötü olur diye ağlıyorum ben. Ee sonuç olarak herkesin anası babası iyiyse nerde bu kötü insanlar dimi. Bakın ben çözdüm malesef benimkiler o kötülerden. Anasına kardeşlerine yapmadıklarını bırakmadı. Şimdi kendi çekiyor. Çeksinlerde. Her kötülüğün cezası olmalı.

Bazi kadinlarin ilk asklari degil ilk acilari babalaridir...tipki benim gibi...teselli veremicem ozurdilerim su hayat bana insanlarn huy degistiremeyecgini ogretti malesef boyle gelmis boyle gider.alis artk hayatin boyunca bu yukle yasamaya...

Benim babam da yıllardır "zengin olup sizi terk edeceğim, bıktım sizden " der dururdu. Parası olsa gidecekti. Annem onun için çok şey yaptı fakat hep nankörlük gördü. Kardeşleri onu dolandırdı suçlu annem oldu. Hep baskalarının çocuklarıyla kıyasladı. Fiziksel olmasa da hep psikolojik şiddet gördük evde. Zaten evde de mecburiyetten kaldı. Allah hiçbir zaman ona zenginliği tattırmadı. Ezdiği çocukları büyüdü öğretmen oldu ve annelerine ev aldı. Evi annemin üzerine yapınca da melek oldu ama iş işten geçti. Çok yapmacık ve samimiyetsiz geliyor. Üzerimde az çok hakkı olduğu için katlanmaya çalışıyorum fakat zerre sevmiyorum.

Söyleyecek kelime yok. Anlıyorum sizi. Benimki manevi olarak babalık da yapmadı. Ona sorsak en iyi o yaptı babalığı ama bir ben bilirim. Evlenebilirsem belki geçer diyordum geçmiyor demekki

Şükret babam dediklerini yapardı üstüne bize hıc bakmadı annem tek başına bag bahçe bizi büyüttü aldatma dayak vardı bide düşün

Back
X