Babam.

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba,
Olayi uzatmadan anlatmak istiyorum size. Ben dun gece balkonda oturuyordum.Sandalye vardı yanımda ayağımı uzattigim.babam geldi.toplandim.oturmak istedi.bende sandalye bana çok yakın diye ileri ittim. Sonra dedi ki niye itiyorsun herkes babasını yanında ister. Sen niye böyle yapıyorsun. Şakalaştık falan kapandı gibiydi. Sabah tekrar açtı konuyu. Yengeme anlatio yanımda. DiyoKi buna söyleyin akıllı olsun bilnem ne ben yarin olup gitcem böyle bişey olmaz falan.Daha bı sürü saçma sapan şeyler soyledi. Diyorum baba lütfen biraz doğru konuş dedim diyor ki sen boyle yaptıktan sonra niye doğru konuşayım ağzını burnunu ege ege.sonra ben dışarı çıktım ve de ben çok sinirlendim.Annemle yengem hicbisey demediler. Otutup izlediler.sonra o baba o söyler diyorlar. Allah aşkına biseyler söyleyin sizde yasiyor musunuz buna benzer şeyler

baban gençmiş daha ya.
o yaşlarda olabiliyor. yani babam o yaştayken biz de böyle sebeplerden çok tartışırdık. babam 60ı geçti, ben 30a yaklaştım, şimdi daha iyiyiz. ama geçen "neden öyle dedin" dedim diye birbirimizi yedik mesela. yani bana normal geldi yapar bazen benimki de. ama benimki kimseye anlatmaz, anneme bile. gerçi annem bağrışmalardan duyar zaten de anlatma huyu yoktur.

Hayir boyunuzmu cok kisa ayaginizi uzattiginiz sey.nasil cok yakin oluyor ben.onu anlayamadim ?

Belliki siz sadece bu degil bir cok davranisinizda uzak davranmissinizki kirilmis...

Bazi insanlar bizzat konusamazlar ve biyke anlatirlar meramini babanizda yengeniz ve annenizi araci gorerek yapnis bunu ...

Garipsenedim dogrusu

eski konulara da baktım gerçi ilişkiniz biraz farklı. o yüzden çok da bi şey diyemeyeceğim.

Vardır babaların bi bildiği o da benim babam gibi gençmiş. Arkadaş olmayı dene derim :KK74:

Babanın alıngan zamanına denk gelmişsin. Yaş ilerledikçe tont ton babalarımız da alıngan olmaya başlıyorlar

Olur oyle yanlış anlamalar "baba" o boşver canım cok takılma. Git boynuna saril yanlış anladığını soyle... kız bir tane anne baba var baska kim var değmez böyle şeyleri büyütmeye. ..

Back
X