• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama karşı kendimi suçlu hissediyorum utanıyorum...

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
merhaba,öncelikle şöyle bir hatırlatma yapayım 2 yıllık bir ilişkim var babam bunu kısa bir süre önce öğrendi ve erkek arkadaşımla boylarımız aynı diye(babam arkadaşımın kısa olduğunu sanıyordu) ve ben öğretmenlik okuyorum oda açıktan okuyor diye uygun olmadığımız düşünmüştü bizde ayrılmıştık ama dayanamadık barıştık bizim şimdi sorunumuz yok annem bana zaten destek oluyor babamla yüz yüze konuşmadık çekiniyorum çünkü,aslında babamla her şeyi çok rahat konuşan biriyim ama bu konularda utanıyorum:17:sonuçta annem konuşuyor babamla bana konuştuklarını anlatıyor barıştığımızı söylemiş(artık gizli saklı olsun istemiyoruz)babam pek hoşlanmamış yine aynı şeyleri söylemiş annemde boy konusu için aynı onlar demiş xx boyunu kızımıza söylemiş demiş babam inanmamış yalandır demiş...bu arada babam bizi sadece mesajlaşıyor telde konuşuyoruz diye biliyor buluştuğumuzu bilmiyor bir kız babası olarak ağrına gider diye söylemedik...neyse babam böyle boy konusuna inanmayınca sorun çıkarmasın diye bende anneme onlar bir kere görüştü çocuk yalan söylemiyor kızımızda söyledi aynılarmış demiş de demiştim benim bunu söyletmemde ki tek amaç artık sorun bulmaması içindi çünkü okul konusunu kabullendi sayılır...neyse annem söylemiş bunu babam şok olmuş ikinci şoku yaşadım demiş(birincisi sevgilim olmasıymış),işte bana yakıştıramamış buluşmama şaşırmış üzülmüş falan...ben şimdi akşam babam eve gelince yüzüne nasıl bakacam yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum farkındayım oda bir kız babası böyle olması ağrına gidebilir onu da anlıyorum ama utanıyorum akşam yüzüne bakamıycakmışım gibi hissediyorum çünkü babamla bu konularda hiç bir diyaloğumuz olmadı:50:çok utanıyorum ben şimdi:43::43::43:

Canım hiç utanma sonuçta sen dürüst davranmışsın bence bu konudan dolayı da seni içten içe takdir ediyordur emin ol. Çözülmez dediğimiz sorunlar bile bazen çorap söküğü gibi çözülüyor o yüzden kendine dert etme. Kız babaları kızlarına düşkündür ve en iyisi bile olsa kızını en tepede gördüğü için yakıştıramaz kimseyi ama sevdiğini görüp dimdik durursan zamanla hepsi çözülücektir, asla sert olma kalplerini kırma eninde sonunda düzelicek, maksat güzellikle düzelsin...

selam siteye yeni üye oldum senin drumunu okudum ve sanırım seni biraz kendime benzettim.
benimde ailem erkek arkadaşımı zorla kabullendiler okul statü farkı yüzünden.
babama ben sölemedim tabi annem söledi ama sölediğinde ben babamla çok az sohbet eder oldum sanki bir konu açılıacakta babam bana onu soracakmış gibi çekiniyordum. ama babalar zamanla kabulleniyorlar durumu sen utanılacak birşey yapmıyorsun olmazsa sen konuş babanla, durumu sen izah et ama kaçma kaçarsan herşey annenin başına kalır anneler hep arada kalıo zaten :1: umarım en kısa zamanda çözüme kavuşursun

Canım hiç utanma sonuçta sen dürüst davranmışsın bence bu konudan dolayı da seni içten içe takdir ediyordur emin ol. Çözülmez dediğimiz sorunlar bile bazen çorap söküğü gibi çözülüyor o yüzden kendine dert etme. Kız babaları kızlarına düşkündür ve en iyisi bile olsa kızını en tepede gördüğü için yakıştıramaz kimseyi ama sevdiğini görüp dimdik durursan zamanla hepsi çözülücektir, asla sert olma kalplerini kırma eninde sonunda düzelicek, maksat güzellikle düzelsin...

sağol canım umarım dediğin gibi olur ben normalde biraz asi sinirliyimdir ama bu konuda ılımlı davranacağım öyle yapmak zorundayım zaten.ayrıldığımızda ben babama karşı gelemem demiştim bunu annem söyleyince duygulanmış ona çok değer verdiğim için ama şimdi barışıp birde buluşma işini öğrenince şok olmuş...

selam siteye yeni üye oldum senin drumunu okudum ve sanırım seni biraz kendime benzettim.
benimde ailem erkek arkadaşımı zorla kabullendiler okul statü farkı yüzünden.
babama ben sölemedim tabi annem söledi ama sölediğinde ben babamla çok az sohbet eder oldum sanki bir konu açılıacakta babam bana onu soracakmış gibi çekiniyordum. ama babalar zamanla kabulleniyorlar durumu sen utanılacak birşey yapmıyorsun olmazsa sen konuş babanla, durumu sen izah et ama kaçma kaçarsan herşey annenin başına kalır anneler hep arada kalıo zaten :1: umarım en kısa zamanda çözüme kavuşursun

aynen anneler hep arada kalıyor:)ben konuşabilirmiyim bilmiyorum ama utanılacak bir şey yapmadığımı farkındayım...

çok sevindim bizi dinleyip barıstıgına:70: sen utanılcak bir şey yapmamışsın ki ben ortada ayıp bir şey de göremiyorum doğrusu:44: içini ferah tut ve kendine psikolojik baskı yapmandan vazgeç. her şeyin hayırlısı olur inşallah hakkında:71:

çok sevindim bizi dinleyip barıstıgına:70: sen utanılcak bir şey yapmamışsın ki ben ortada ayıp bir şey de göremiyorum doğrusu:44: içini ferah tut ve kendine psikolojik baskı yapmandan vazgeç. her şeyin hayırlısı olur inşallah hakkında:71:

bu konuda barış diye destek olduğunuz için çok teşekkür ederim:70:iyi tamennileriniz içinde çok sağolun inşallah dediğiniz gibi iyi olur...

Babanin mazareti biraz komik geldi bana...
cunku boya bakarak insan secmedi cok enteresan ustelik ayni boydaymissiniz..
boydan karakter tahlili mi yapiyor babaniz?
insan olmasi oncelikli olmali...

Ayrica bunda utanacak hic bisey yok.
kiz babalari kizi erkek arkadasiyla diye agirina gidecek ne var anlamiyorum
sonucta erkek arkadasin olmasi cok dogal bu beni fikrim tabi.
sen hic bunalma bence sen bunu utanacak bisey olarak gorme ki babanda gormesin.

Babanin mazareti biraz komik geldi bana...
cunku boya bakarak insan secmedi cok enteresan ustelik ayni boydaymissiniz..
boydan karakter tahlili mi yapiyor babaniz?
insan olmasi oncelikli olmali...

Ayrica bunda utanacak hic bisey yok.
kiz babalari kizi erkek arkadasiyla diye agirina gidecek ne var anlamiyorum
sonucta erkek arkadasin olmasi cok dogal bu beni fikrim tabi.
sen hic bunalma bence sen bunu utanacak bisey olarak gorme ki babanda gormesin.

yok babam karakterine bir şey demiyor onun benden kısa olduğunu iddia ediyordu(ben zayıfım daha uzun gösteriyorum uzaktan)böyle sandığı için uygun görmüyordu bizi yani dış görünüş olarak...

diğer yorumunuza katılıyorum ama genelde böyle oluyor kız babası olunca bu konularda daha sert oluyorlar

aynen anneler hep arada kalıyor:)ben konuşabilirmiyim bilmiyorum ama utanılacak bir şey yapmadığımı farkındayım...

sen ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu belli edersen zamanla kabullenir baban. yani boya ve tipe okullu olup olmadığna bakmıyor ki bugönül işleri şimdilik sen birşey diyemiyorsan baban mutlaka birşey sorduğunda onunla ilgili konu açıldığında senin için fırsat doğacaktır demek sende ozaman dök içini

yok babam karakterine bir şey demiyor onun benden kısa olduğunu iddia ediyordu(ben zayıfım daha uzun gösteriyorum uzaktan)böyle sandığı için uygun görmüyordu bizi yani dış görünüş olarak...

diğer yorumunuza katılıyorum ama genelde böyle oluyor kız babası olunca bu konularda daha sert oluyorlar
Onemli olan kalbi bu cok klise ama cok dogru..
evet benim babamda oyleydi
bu konuda soguklar ama iste bizde nereye kadar fedakarlik edebiliriz bilemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
sen ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu belli edersen zamanla kabullenir baban. yani boya ve tipe okullu olup olmadığna bakmıyor ki bugönül işleri şimdilik sen birşey diyemiyorsan baban mutlaka birşey sorduğunda onunla ilgili konu açıldığında senin için fırsat doğacaktır demek sende ozaman dök içini

evet haklısın babam konuşursa bende içimi dökerim...

Onemli olan kalbi bu cok klise ama cok dogru..
evet benim babamda oyleydi
bu konuda soguklar ama iste bizde nereye kadar fedakarlik edebiliriz bilemiyorum

yani evet sonuçta onlarda genç olmuş,benim annemle babamda severek evlenmiş yeri gelmiş gizli gizli görüşmüşler beni anlaması lazım...

yani evet sonuçta onlarda genç olmuş,benim annemle babamda severek evlenmiş yeri gelmiş gizli gizli görüşmüşler beni anlaması lazım...

anlamasi zaman alabilir ama belki bulusmanizi filan kizsa bile gormezden gelir:26:
zaten herkes kendi yaparken tamam karsi tarafa geldimi mirin kirin
ben pek dinlemem kotu ornek olmiyim:17:

ya ben böyle konularda araya birilerinin girmemesi taraftarıyım annen sen bişey sölüyosun annen gidiyor babana söylüyor baban birşey söyleyince annen cevap veremiyor :52::52: insanlara düşünme payı bırakılıyor bir dahaki hamlende babanın bahanesi hazır olabiliyor.Bence cesaretini topla ve babanla konuş.Ona yanlış birşey yapmadığını başını önüne eğdirmediğini üzerine basarak söyle.O istemediği için ayrıldığınızı ama gerçekten ona yakışacak bir damat olduğunu düşündüğün için tekrar başladığını anlat.Yoksa sen bunu söle o onu sölesin annen bunu söylesin olmaz bu işler ortalık dahada bulanır bana kalırsa...

ya ben böyle konularda araya birilerinin girmemesi taraftarıyım annen sen bişey sölüyosun annen gidiyor babana söylüyor baban birşey söyleyince annen cevap veremiyor :52::52: insanlara düşünme payı bırakılıyor bir dahaki hamlende babanın bahanesi hazır olabiliyor.Bence cesaretini topla ve babanla konuş.Ona yanlış birşey yapmadığını başını önüne eğdirmediğini üzerine basarak söyle.O istemediği için ayrıldığınızı ama gerçekten ona yakışacak bir damat olduğunu düşündüğün için tekrar başladığını anlat.Yoksa sen bunu söle o onu sölesin annen bunu söylesin olmaz bu işler ortalık dahada bulanır bana kalırsa...

anlıyorum sizi haklısınızda aslında ama henüz o cesareti kendimde bulamıyorum:50:sanırım zamana ihtiyacım var...

Back
X