Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babama karşı kendimi suçlu hissediyorum utanıyorum...
merhaba,öncelikle şöyle bir hatırlatma yapayım 2 yıllık bir ilişkim var babam bunu kısa bir süre önce öğrendi ve erkek arkadaşımla boylarımız aynı diye(babam arkadaşımın kısa olduğunu sanıyordu) ve ben öğretmenlik okuyorum oda açıktan okuyor diye uygun olmadığımız düşünmüştü bizde ayrılmıştık ama dayanamadık barıştık bizim şimdi sorunumuz yok annem bana zaten destek oluyor babamla yüz yüze konuşmadık çekiniyorum çünkü,aslında babamla her şeyi çok rahat konuşan biriyim ama bu konularda utanıyorumsonuçta annem konuşuyor babamla bana konuştuklarını anlatıyor barıştığımızı söylemiş(artık gizli saklı olsun istemiyoruz)babam pek hoşlanmamış yine aynı şeyleri söylemiş annemde boy konusu için aynı onlar demiş xx boyunu kızımıza söylemiş demiş babam inanmamış yalandır demiş...bu arada babam bizi sadece mesajlaşıyor telde konuşuyoruz diye biliyor buluştuğumuzu bilmiyor bir kız babası olarak ağrına gider diye söylemedik...neyse babam böyle boy konusuna inanmayınca sorun çıkarmasın diye bende anneme onlar bir kere görüştü çocuk yalan söylemiyor kızımızda söyledi aynılarmış demiş de demiştim benim bunu söyletmemde ki tek amaç artık sorun bulmaması içindi çünkü okul konusunu kabullendi sayılır...neyse annem söylemiş bunu babam şok olmuş ikinci şoku yaşadım demiş(birincisi sevgilim olmasıymış),işte bana yakıştıramamış buluşmama şaşırmış üzülmüş falan...ben şimdi akşam babam eve gelince yüzüne nasıl bakacam yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum farkındayım oda bir kız babası böyle olması ağrına gidebilir onu da anlıyorum ama utanıyorum akşam yüzüne bakamıycakmışım gibi hissediyorum çünkü babamla bu konularda hiç bir diyaloğumuz olmadıçok utanıyorum ben şimdi
Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşımıştır. Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
19 yaşındayım benimle yaşıt arkadaşlarımın belki 10 nuncu sevgilileri benim daha ilk yanlış anlamayın amacım onların doğru olduğunu söylemek değil bende yanlış bulduğum için bu yaşıma kadar kimseyle çıkmadım ama benim yaşımda ki bir çok kişininde de günümüzde sevgilisi var...yani sevgilim olması adına küçük bir yaşta değilim...