Evet guvenemiyorum malesef ama ihtiyacida var 3 kardesiz onlar cekme taraftari odeyemezse beraber oderiz diyolar oderlerde ama babamin odeyebilmesi lazim emekli olmasi icin 16 aya ihtiyaci var sadece onun icin ise girdi zatenYerinizde olsam kredi çekmem babama.
Bunu bize sorduğunuza göre kendisine güvenmiyorsunuz demek.
Ne dicem peki babami nasil ortada birakicam boylemi biraz duygusal dusunuyorum galiba ama elimde degil babam sonuctaEski konunuzu okudum. Sakın kredi çekmeyin. Sakın....
Bilmiyorum arkadaşım,aile huzursuzluğu zor.Evet guvenemiyorum malesef ama ihtiyacida var 3 kardesiz onlar cekme taraftari odeyemezse beraber oderiz diyolar oderlerde ama babamin odeyebilmesi lazim emekli olmasi icin 16 aya ihtiyaci var sadece onun icin ise girdi zaten
Babama ne demeliyim peki nasil olcak o iss bikmiyorum gercekten bende istemiyorum aslinda farkindayim cekmemek gerek ama nasil ortada birakcaz babamiKimsenin yerine kredi çekme. Asla çekme. Kesinlikle çekme. Babama da mı? Evet babana da. Burada milyon konu açıldı. Al onları oku.
kızlar babam işe girdi 4 gün oldu önceki konuma bakarsanız neden sorduğumu anlayabilirsiniz. bugün aradı bana borçlarımı toplamam için kredi çekermisin ben burdan aldığım maaşla ödicem dedi bi bakıyım dedim zaten bende işe gireli 2 ay oldu çıkarmı bilmiyorum sizce napmalıyım kredi tutarı 10 bin olck zaten çok sıkışmasa istemez babama yardım etmelimiyiz ya ödeyemezse çıkarsa işten düşünmeden edemiyorum
Ben olsam çekmem. Kardeşlerin çeksin o zaman yine birlikte ödeyin? Üzgünüm ama Aile içi birbirine kredi çekme olaylarında sonuç genelde hüsran oluyor... babanın borcunu ödemeyeceğinin bilincinde olarak çek çekeceksen de. Sonra hayırsız evlat üç kuruşun lafını etti bilmem ne muhabbetlerini çekersinEvet guvenemiyorum malesef ama ihtiyacida var 3 kardesiz onlar cekme taraftari odeyemezse beraber oderiz diyolar oderlerde ama babamin odeyebilmesi lazim emekli olmasi icin 16 aya ihtiyaci var sadece onun icin ise girdi zaten
Babanız hiç güven vermedi bana. Bu işte daimi olabilecek mi sizce? Üstelik evlisiniz. Eşinizin rızası olur mu?Ne dicem peki babami nasil ortada birakicam boylemi biraz duygusal dusunuyorum galiba ama elimde degil babam sonucta
Babamıza da kredi çekemeyeceksek yazık... çekin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?