Evliyim canimBence çek...evlenmeden yap ne yapacaksan .sonra yapamıyorsunbende diyorum keşke evlenmeden babama bir araba alıp vereydim de vicdanım rahat etseydi.bizi okutmak,için babam çok çaba harcadı .ben olsam çekerdim
Odenmesi gerekiyo borcun toplu babam uzakta zaten tanidik var onlada olmuyomu cikmasi2 aylik sigortaya kredi veren banka bulursan haber ver... geliyorum uçağa atlayip.
Bence cekme. Eski konunu okumadim...
Kardeşlerin gaz vermek yerine gelirlerinin üç de birini atsinlar ortaya... Yavaş yavaş ödenir. Eger aninda ödenmesi gerek değilse.
Bankaya gidin ve kredi cikmadigina dair verilen belgeyi babana gösterin
Odenmesi gerekiyo borcun toplu babam uzakta zaten tanidik var onlada olmuyomu cikmasi
Bende böyle düşünüyorumBenim babam olsa çekerdim de
Senin babana kredi çekilmez bence
Evliysen çekme tabiki...bekarken yapılmalı ne yapilacaksaEvliyim canim
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye birşey var.kızlar babam işe girdi 4 gün oldu önceki konuma bakarsanız neden sorduğumu anlayabilirsiniz. bugün aradı bana borçlarımı toplamam için kredi çekermisin ben burdan aldığım maaşla ödicem dedi bi bakıyım dedim zaten bende işe gireli 2 ay oldu çıkarmı bilmiyorum sizce napmalıyım kredi tutarı 10 bin olck zaten çok sıkışmasa istemez babama yardım etmelimiyiz ya ödeyemezse çıkarsa işten düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?