babama kredi çekmelimiyim

İşe girmişken hazır devam etsin biriktirsin yada taksit taksit ödesin borcunu. Kredi çekersen yine ayrılabilir işten.

Eşim izin vermedi de. Zaten yıllardır çalışmadığın halde yardım etmişsin. Bu işin sonu gelmez ben sana diyim. Krediyi çekersen de sana kalır bir iki ay sonra

Bence çek...evlenmeden yap ne yapacaksan .sonra yapamıyorsun bende diyorum keşke evlenmeden babama bir araba alıp vereydim de vicdanım rahat etseydi.bizi okutmak,için babam çok çaba harcadı .ben olsam çekerdim

6 ay kesintisiz sigortalı çalışman gerekir vermeme ihtimalleri yüksek. Direk sordum böyle dediler dersin

Krediyi cekin internet bankaciligi alin ve her ay kontrol edin. Yatirmadigi zamanlarda kardesleriniz ile bir olup faize girmeden yatirin.
Onceki konularinizi bilmiyorum ama yerinizde olsam babami yuz ustu birakmazdim. Iki gunluk dunya bugun variz.. yarin baban yaninda olmadiginda vicdanin rahat basin dik olsun derim

Eski konularini bilmiyorum ama asla kendi odeyemeyecegin tutari baban icin dahi olsa bile cekme. Benim borcum, oderim diye dusuneceksen ve odeyebileceksen cek.

2 aylik sigortaya kredi veren banka bulursan haber ver... geliyorum uçağa atlayip.

Bence cekme. Eski konunu okumadim...
Kardeşlerin gaz vermek yerine gelirlerinin üç de birini atsinlar ortaya... Yavaş yavaş ödenir. Eger aninda ödenmesi gerek değilse.

Bankaya gidin ve kredi cikmadigina dair verilen belgeyi babana gösterin

İşe girelin 2 ay olmuş zaten başvurdm onaylanmadı diyeceksin kırmak istemiyorsan bu kadar basit ki gerçekten de zor çıkar kaç yıllık çalışanım yeri geliyor bana bile sıkıntı çıkarıyorlar :)

Odenmesi gerekiyo borcun toplu babam uzakta zaten tanidik var onlada olmuyomu cikmasi

Odenmesi gerekiyo borcun toplu babam uzakta zaten tanidik var onlada olmuyomu cikmasi

Bilmiyorum canim. Bankaci değilim. Ama cikmaz yani...
Sanmiyorum...
Baban niye kendi cekmiyor? 10 bin Lira yüksek bir rakam değil...
kredi yerine varsa altınlarıni satsan? Altin zaten kara gün icin alınır

Baba ya bu. Şu yaşımıza kadar bizi büyüten ve para harcarken gocunmayan adam. Para onun köpeği olsun derdim eğer babam yaşasaydı.
Yazık ne bileyim. Üzüldüm şu konuya ve yazılan mesajlara.

Oncelikle göstermelik gidin de size zaten çıkmaz altı ay aynı yerde sigortalı ve Puanınız yüksek olmalı ...çıkmaz yani size endişe etmeyin. ..çıktığı zaman ise ilerde zaman dolynca;çekmeden evvel odemelrinizi hep gecikmeli yapın ki istikrarsiz görünsün tabloda ve çekmeyin sakin!

Benim babam olsa çekerdim de
Senin babana kredi çekilmez bence
Bende böyle düşünüyorum
Sadece diğer kardeşlerinde sende imkanınız varsa 2 şer bin tl verseniz borcu baya hafifler
Hem birinize yük binmemiş olur
Hem vicdanınız rahat olur

Babanızı siz tanırsınız. odemeyemezse bile artniyetle yapıp yapmadığı önemlidir. gerçekten elinde olsa öder mı mesela ? cevap evetse cekerdim odemeyemezse canı sağolsun derdim.. (tüm bu dediklerimi babanız ödeyemezse sizin ödeyebilme gücüne sahip olduğunuzu düşünerek söyledim eğer ödeyemezse nalar im bilmiyorum diyorsanız olmaz diyin)

Zamanında boş boş otururken düşünecekmiş beyefendi!
Pırıl pırıl bir geleceği, hele hele kendi ayakları üzerinde duran bir kadının üstüne kimsenin yük bindirmeye hakkı yok?

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye birşey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…