babama kredi çekmelimiyim

Kredi başvurusu yaptım çıkmadı diyeceksiniz.

Babanız hiç güven vermedi bana. Bu işte daimi olabilecek mi sizce? Üstelik evlisiniz. Eşinizin rızası olur mu?

çekemem de. illa çek derse kıramıyosan isteedim banka vermedi de.

Banka kredi vermiyor deyin.

Konu başlığını gördüğüm anda hayır diye geçirdim içimden.

Bence çek...evlenmeden yap ne yapacaksan .sonra yapamıyorsun bende diyorum keşke evlenmeden babama bir araba alıp vereydim de vicdanım rahat etseydi.bizi okutmak,için babam çok çaba harcadı .ben olsam çekerdim

6 ay kesintisiz sigortalı çalışman gerekir vermeme ihtimalleri yüksek. Direk sordum böyle dediler dersin

Eski konularini bilmiyorum ama asla kendi odeyemeyecegin tutari baban icin dahi olsa bile cekme. Benim borcum, oderim diye dusuneceksen ve odeyebileceksen cek.

Bilmiyorum canim. Bankaci değilim. Ama cikmaz yani...
Sanmiyorum...
Baban niye kendi cekmiyor? 10 bin Lira yüksek bir rakam değil...
kredi yerine varsa altınlarıni satsan? Altin zaten kara gün icin alınır

Baba ya bu. Şu yaşımıza kadar bizi büyüten ve para harcarken gocunmayan adam. Para onun köpeği olsun derdim eğer babam yaşasaydı.
Yazık ne bileyim. Üzüldüm şu konuya ve yazılan mesajlara.

Benim babam olsa çekerdim de
Senin babana kredi çekilmez bence

Bende böyle düşünüyorum
Sadece diğer kardeşlerinde sende imkanınız varsa 2 şer bin tl verseniz borcu baya hafifler
Hem birinize yük binmemiş olur
Hem vicdanınız rahat olur

Evliysen çekme tabiki...bekarken yapılmalı ne yapilacaksa

Zamanında boş boş otururken düşünecekmiş beyefendi!
Pırıl pırıl bir geleceği, hele hele kendi ayakları üzerinde duran bir kadının üstüne kimsenin yük bindirmeye hakkı yok?

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye birşey var.

Burdan toplu cevap vereyim dedim kizlar yazdiklariniza. Is bankasindsn bi kredi basvurusu yaptim internetten on onaylama islemi olmus subeye bekleniyosunuz diye tlf mesaj geldi gelir belgenizle acaba ciktimi cikmadi aradim dun acan olmadi subeyi bilemedim yoksa oylemi yaziveriyolar. Acikcasi benimde icime sinmiyor hergun babam borcu odeyebilecekmi calistigi isten cikacakmi ama babam parasi olsa mutlaka oder borcunu odememezlik yapmaz kendisi kredi cekemiyo cunku is yoktu para gelmiyodu olan kredi ve kredi kartlsrini odeyemiyodu mimli yani bankalardan allah kimseyi kimseye muhtac etmesin dunden beri dusunuyorum uzuluyorum keske hic dusunmeden cekebilecek kadar babama guvenebilseydim.bekar olsam cekerdim oderdimde ama evliyim ve esimde pek istemiyor bisey diyemiyorum kenarimda parada yok verseme anca birinden borc alicam onu odicem sizce bu dogru olurmu babama kredi cikmiyo deyip kardeslermle para versk ama onu ztn odemez buyk ihtimal bilmiyorum napicaz gercekten

Babam odeyemezse odeme konusunda kendime guvenmiyorum neden cunku cocugum olursa isten ayrilirim odeyemem diye esimede zaten bu konuda yuk olmak istemiyorum diger kardeslerm oderiz 3umuz diyolar ama ben onlarada bisey diyemem sonucta

kredi olayına hiç gimeyin.. maaşınızdan yardım edin başka kardeşiniz varmı bilmiyorum varsa onlarda yardım etsin

Babam odeyemezse odeme konusunda kendime guvenmiyorum neden cunku cocugum olursa isten ayrilirim odeyemem diye esimede zaten bu konuda yuk olmak istemiyorum diger kardeslerm oderiz 3umuz diyolar ama ben onlarada bisey diyemem sonucta

öderiz diyolarsa onlar çeksinler neden sen çekmek zorundasın anlayamadım.

bencede bu mantıklı ama o zamanda biz borca giricez allahım doğru bi yol gösterir inşallah
kredi çekicen bide faizi var cnm ya işten çıkarsan babanda ödemezse bunları düşün cekemem de maaşımdan yardım ederim de daha iyi evlimsn bilmiyorum öleyse eşinede danış

Babanla konus cekincelerini kendini salmasin odesin borcunu.
Aklina kotu seyler getirme .allah pişman etmesin insallah

Is bankasindsn bi kredi basvurusu yaptim internetten on onaylama islemi olmus subeye bekleniyosunuz diye tlf mesaj geldi

Is bankasi biraz manik depresif bi banka. Mani zamanlarinda basvurmadigin halde bile millete mesaj atiyor kredi hazir gelin alin diye, gidince depresif oluyor "maaggglesef veremiyoruz" diye. Cokta seyapma yani.

10 bin çok büyük mevla değil. Benim babam çek derse çekerim ödemez de ..kardesleriniz yardim edecekmiş babadir bir defa bu iyiliği yapin bir sey olmaz diyicem .ama sonrdan evli olduğunuzu gordum esiniz proglem edebilir .bence kardeşlerimizden biri çeksin sizde yardim edersiniz.banka konusuna gelince 3 ay sigorta istiyor ve e devlet şifresi yle bakıyorlar. Bunun altındaysa kredi çıkmaz.Eski bankaciyim

Son düzenleme:
eşiniz istemiyorsa çekmemelisiniz bence. benzer bir durumdayız eşim babasına güvenerek iki iş yaptı benim onayım olmadan. şu an biz berbat durumdayız ve sürekli tartışmalıyız.
eşinizin babası olsaydı siz ne derdiniz onu düşünün bence.

annemle konuştum öder çalışır o dedi suratsız :) daha önce anneme demiş zaten benim güvencem olmadan kimseden borç isteyemem demiş. onlarla borcunu kapatıp onu ödemek istiyo dedi korkma sizi ortada bırakmaz kzıım dedi canım anam

Ben yerinizde olsam bu seferlik çekerdim kredi. 10bin ₺ ödenmediği taktirde ocağınıza incir ağacı dikecek kadar büyük bir MEBLAĞ değil.

Hem bu sayede babanızın gerçek sorumluluk seviyesini öğrenmiş olursunuz. Ödemezse bundan sonra sizden 10₺ bile istese veremem, çünkü sana güvenmiyorum deme hakkınız olur.

Ya da bir seçenek, babanızın maaş kartı sizde olsun. Kredi tutarını alıp geri kalanı ona verebilirsiniz. Kabul eder mi bilmem.

Çünkü işsiz olduğu halde sizden kredi çekmenizi istemiyor. İşi ve maaşı var. Kredi notu düşük olmasa kendisi çekecek zaten.

Merhaba, eski konunuzu ve ne durumda olduğunuzu bilmeden yazıyorum. Çünkü ne durumda olduğunuzun önemi yok bence, krediden bahsediyoruz. Kendinizden başkasına kredi çekmeyin, baba bile olsa. Net.

Üstteki GelenKutusu nickli arkadaşın yorumunu gördüm şimdi, 10bin₺ 'den bahsetmiş. 10bin₺ az bir miktar mı? Bence hiç de az bir miktar değil. Tabii siz bilirsiniz..

Merhaba, eski konunuzu ve ne durumda olduğunuzu bilmeden yazıyorum. Çünkü ne durumda olduğunuzun önemi yok bence, krediden bahsediyoruz. Kendinizden başkasına kredi çekmeyin, baba bile olsa. Net.

Üstteki GelenKutusu nickli arkadaşın yorumunu gördüm şimdi, 10bin₺ 'den bahsetmiş. 10bin₺ az bir miktar mı? Bence hiç de az bir miktar değil. Tabii siz bilirsiniz..
haklısınız tamamda babam zor durumda ona nasıl yardım etmem sizce bu insafsızlık olmazmı

maaş kartı olmaz elden alır maaşını.
evet haklısınız sonuçta bugüne kadarda yardım ettk ama böyle değildi ilk defa kredi istiyor ve kendine güveniyor sanırım

Durumunuz yoksa çekme. Çekersen de o parayı gözden çıkar, geri gelirse sürpriz olur diye düşün.

maaş kartı olmaz elden alır maaşını.
evet haklısınız sonuçta bugüne kadarda yardım ettk ama böyle değildi ilk defa kredi istiyor ve kendine güveniyor sanırım

Şöyle düşünüyorum ben
Babanız ödemese bile sizin ödemeleriniz aylık 1000 ₺ olsa, kardeşler arasında paylaşılsa aylık 333₺ düşer size. Yaklaşık 1 senede de biter.

Ödemezse sizin de vicdanınız rahat olur. Hem bu sefer yardım ettiğiniz için, hem bundan sonrakilere "HAYIR BABA" diyeceğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…