buna yapcak birşey pek yok arda kişilik ve tarz var. babanız haklı. çocuğun ailesi de önemli. Evliliklerin bir çok kısmı aile yüzünden bitiyor. ayıla bayıla aldıkları gelinlere kötü muamele uyguluyorlar. ortamda annenizi de bulundurun hep. kadınların yanında tartışcak değiller ya.Ama öncelikle çocuğu tanısın babanız sonra ailesi. Babanız sizin için neyin iyi olacağını sizden daha iyi bilir. güvenin.
canım izin vermesse ne olacak? sen kestirip atacak kadar, aileni karşına alacak kadar seviyormusun?
bide koskoca adamlar kavga edecek değiller ya, hem size tanışmaya geliyorlar hem başka şehirden.
herşeyden öte misafirler evinizde.
baban tartışmaya girmez bence. girerse de siz durumu çoook güvendiğiniz bir aile büyüğüne anlatın.
babanızdan yana olmamasını, arayı bulmasını, tartışmayı önelemesini rica edin.
gerekirse annenizde konuşsun bu aile büyüğüyle.
babam girmez ama onun babası çok aksi her şeyde kavga dövüş çıkarıyor adam ruh hastası, annemde benim babamdan şüphe dediyor ters bir şey derse altta kalmaz diye olay o anda patlak verecek çünkü önceden söylesek kesinlikle kabul etmeyecek adım gibi biliyorum aile sorunlarımız var ve çevrede güvenebileceğim aile büyüğüm yokbabamın çevresindeki insanlarda hep babamla aynı zihniyet çok çıkmazdayız annemle hatta dün annemin üzerine yürüdü benden bir şey saklıyorsunuz diye çok korktum kadıncağızda bir şey diyemedi off yaaaa neden herkes sevdiğiyle evlenemiyor??
konuştum baya dertleştik oda çok üzgün işime kendimi veremiyorum diyor, babasını ikna etmeye çalışıyor işte ama adam nuh diyor peygamber demiyor çok inatçı Allah yardımcımız olsun ya çok zor durum
bence babanın gördüğünü sen göremiyorsun , kesin baban ileriyi görüp senin mutsuz olacağını bildiği için onaylamıyor
neyi görecekler bana söylermisin daha tanımıyor bile hep ön yargı ön yargı başka bir şey yok her şeyde böyle ablam evlenirkende aynısını yaptı bir ton laf etti sonra gitti başka biriyle evlendi ne oldu aklı o adamda kaldı yazık günah değilmi o adam hala bekar ne hallere düştü yazık günahtır ya
sende ablan gibi olma derim. eğer sevgilinden eminsen bırakma onu.
sizede yazık olmasın..
adamla sen evleneceksin, baban değil, ya da babanın beyni değil !!!!
ben anlamadım ne karşıt görüşü..herkesin siyasi görüşü farklı olabilir bu da gizlidir doğaldır. benimle eşiminki bile farklı..yok bu değil mezhep farkı filansa sorun olabilir?
yazmaya çekindim ama evet emzhep farkı ama lütfen tartışma çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?