- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Maalesef yokneden sevgilin gelemiyor
konuya gelince benim fikrim o şehirde veya uzakta iyi anlaştığın bir kuzenin falan varsa onun yanında kaldığını söylemen ama bu da çok riskli
Ya babam hemen anlıyorValla yalan bulacaksiniz. Baska caresi yok.
Soylerseniz cok cok buyuk ihtimalle hayir diyecek. Bu sefer her evde olmadiginizda neden olmadiginizi anlayacak.
Zaten olay cok riskli.Ya babam hemen anlıyor
Öğrenmeden önce ben arkadaşımla buluştuğumu söylüyordum hep anneme kandırmayın beni ne arkadaşı sürekli demiş:)))
İnanmazsa bir de
Neden?Hayatınıza karışma olarak algılamayın ama sizin yeriniz de olsam kesinlikle kalmazdım.
Anlamadım ben bu cümleyi:)bence kolayca yalan söylenecek bir şekilde günü birlik kaybolmayacaksınız ortadan
kolay yalan söyleyerek gün içinde kaybolamazsın ortadan diyorumAnlamadım ben bu cümleyi:)
babalaraböyle şeyler söylenmez, adamkalpten gider, ciddiyseniz söz yapın, nian yapın resmiyete binsin işinizKızlar erkek arkadaşım başka bir şehire gitti orda olucak artık. Ama onun şehir dışına çıkışı yasak o yüzden ben gidicem onun yanına. Ne kadar sıklıkla bilmiyorum ama 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum. Babamın erkek arkadaşımdan haberi var ama tanıştırmamıştım. Her ne kadar sevgilim olduğunu bilip bir şey demeyecek kadar anlayışlı bir baba olsa da, baba ben falanca yere sevgilimin yanına kalmaya gidiyorum diyebileceğim kadar da rahat değil, napıcağımı bilmiyorum. Anneme söylerim bir şekilde ikna ederim çünkü günübirlik otobüsle gidilcek kadar yakın değil. Ama babam da eğer ayda 1 ya da 2 haftada bir evde 1 gün olmazsam şüphelenmeyecek mi yani sizce napsam ya, söylersem sıkıntı yapar gibi hissediyorum henüz babam bilmiyor başka bir yere atandığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?