Babama ne desem

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kızlar erkek arkadaşım başka bir şehire gitti orda olucak artık. Ama onun şehir dışına çıkışı yasak o yüzden ben gidicem onun yanına. Ne kadar sıklıkla bilmiyorum ama 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum. Babamın erkek arkadaşımdan haberi var ama tanıştırmamıştım. Her ne kadar sevgilim olduğunu bilip bir şey demeyecek kadar anlayışlı bir baba olsa da, baba ben falanca yere sevgilimin yanına kalmaya gidiyorum diyebileceğim kadar da rahat değil, napıcağımı bilmiyorum. Anneme söylerim bir şekilde ikna ederim çünkü günübirlik otobüsle gidilcek kadar yakın değil. Ama babam da eğer ayda 1 ya da 2 haftada bir evde 1 gün olmazsam şüphelenmeyecek mi yani sizce napsam ya, söylersem sıkıntı yapar gibi hissediyorum henüz babam bilmiyor başka bir yere atandığını

neden sevgilin gelemiyor
konuya gelince benim fikrim o şehirde veya uzakta iyi anlaştığın bir kuzenin falan varsa onun yanında kaldığını söylemen ama bu da çok riskli

Valla yalan bulacaksiniz. Baska caresi yok.
Soylerseniz cok cok buyuk ihtimalle hayir diyecek. Bu sefer her evde olmadiginizda neden olmadiginizi anlayacak.
Ya babam hemen anlıyor
Öğrenmeden önce ben arkadaşımla buluştuğumu söylüyordum hep anneme kandırmayın beni ne arkadaşı sürekli demiş:)))
İnanmazsa bir de

Ya babam hemen anlıyor
Öğrenmeden önce ben arkadaşımla buluştuğumu söylüyordum hep anneme kandırmayın beni ne arkadaşı sürekli demiş:)))
İnanmazsa bir de
Zaten olay cok riskli.
Ayni babadan bende de var :))
Ben cesaret edemezdim mesela. İllaki baska cozumu bulunur.
Sevgilin neden cikamiyor sehir disina, nasil bir isi var ki? Hic mi caresi yok?
Hem sana hem ona yakin olan bi sehirde gunubirlik bulusmak daha mantikli bence.

Bence yalan söyleme
Kendisi anlarsa sana olan tüm güveni gidebilir

Bence erkek arkadaşı biliyorsa görüştüğünü de düşünecek kadar zeki bir babadır . .
Doğruyu söyleyebilirsiniz. .
Yada bir arkadaşta kalacağım desen anlar zaten. .

Baska bir sehre gidip orda kalman cok riskli annenide bu ise ortak etmen dogru olmaz bak canim yol riski var gidip kaldigini baban ogrense ne kadar uzulur ben iki erkek annesi olucam eger kizim olsaydi asla izin vermezdim ve boyle bir yalana ortak olmak istemezdim ogullarimda bir kizi babasina karsi yalan soyleterek yanina getirsin istemezdim

Doğruyu söyleme ihtimali yoksa yalana başvurulabilir bu gibi bir durumda. Şehir dışında bir arkadaşınız varsa ve yaşadığınız şehirde çok sosyal değilseniz zaten burada çıkmıyorum ruhum daralıyor arada bir gitmek istiyorum diyebilirsiniz.

Okuyor musun? Önceden bizim bi arkadaş grubumuz vardı, sınıfça bizden büyük kızlar da vardı. Çoğu aynı evde kalırdı, yurt yerine ev tutmuşlardı. Biz de sınav zamanları falan bi kaç arkadaşla gider onlarda kalırdık. Bildiğin kızlarla dolu bekar evi çok güzel vakit geçirirdik. Derken artık orda kalmayı öyle sever olduk ki sınav zamanları olmasa bile arada bi gider kalırdık kız kıza. Böyle bi şey söyleyebilirsin.

O dönemlerde acaba babam bana inanmadı mı yalan söylediğimi mi düşündü acaba? Aklıma bu geldi şimdi. Ama ben gerçekten de orda kalıyordum yalan değildi

Mesafe çıksa ve başka bağlantı yoksa mecbur doğruyu söyleyeceksin

Yalnız bu arkadaşın evi falan var mı yani ne bileyim şehir dışına çıkamıyorsa ya asker polis ya da adli kontrol altındadır benim aklıma başka olasılık gelmedi vallahi

Asker polis vs de genelde bu sıralar toplu kalıyor

Birakin biraz uzaklik olsun aranizda biraz da o sekilde yasayin iliskinizi gitmek zorunda misiniz? bence bazi seylerin kiymetinin olmasi icin bu gerekli. Evli esler bile birbiriyle ayri kalabiliyorken gitmeniz sacma geldi

babalaraböyle şeyler söylenmez, adamkalpten gider, ciddiyseniz söz yapın, nian yapın resmiyete binsin işiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…