• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama ne desem

Bi yalan bul diyenlere şaşırdım açıkcası. Böyle konularda yalan söylenmemeli. İnsanız donuçta şehir dışına çıkacak başına birşey gelse kaza yaşasa herşey ortaya çıkacak ve babasının tüm güveni sarsılacak. Açıkca izin almanı tavsiye ederim. Vermezsede bağrına taş basıp oturmanı.

Elbette sizin mahreminiz ancak baska bir sehre cikamamasi güvenlik sorunlari nedeniyle mi? (Adli kontrol vs..) eger o durum ise babaniz böyle bir durumdan haberdar mi, onaylıyor mu?

Öte taraftan daha önce kaldiginiz icin sorun görmüyorsunuz ancak babaniz kalma durumunu sorun olarak görecek demek ki.
Ayda bir diye kendinize kodlamazsiniz.
Vakit müsait oldukca, denk düştükçe gidebilirsiniz belki.
Zira sevgilim okudugu sehirde bir dönem terör problemleri nedeniyle cikamamisti yolculuga 4 bucuk ay sadece internetten görüşmek zorunda kalmistik. biraz hasretlik iyidir. Birbirinize bağlılıgi kuvvetlendirir.

Ay ben bir ara Iğdıra gittim Ankaradan sevgilim orda diye 2-3 gün kaldım.

Öğrencilik zamanlarıydı yüreğim,ağzımda atmıştı resmen.

Hala bilmezler bizimkiler Iğdırı gördüğümü.

Ama şimdiki aklım olsa o gelsin derdim.

Zira kendisiyle nasıl sevgili olmuşum şoktayım.

Bence annen izin verecek gibiyse söyle.Bu arada sevgilin hangi şehirde mesafe kaç saat?

Ay ben bir ara Iğdıra gittim Ankaradan sevgilim orda diye 2-3 gün kaldım.

Öğrencilik zamanlarıydı yüreğim,ağzımda atmıştı resmen.

Hala bilmezler bizimkiler Iğdırı gördüğümü.

Ama şimdiki aklım olsa o gelsin derdim.

Zira kendisiyle nasıl sevgili olmuşum şoktayım.

Bence annen izin verecek gibiyse söyle.Bu arada sevgilin hangi şehirde mesafe kaç saat?
6 saat ama uçakla gitmeyi düşünüyorum

Elbette sizin mahreminiz ancak baska bir sehre cikamamasi güvenlik sorunlari nedeniyle mi? (Adli kontrol vs..) eger o durum ise babaniz böyle bir durumdan haberdar mi, onaylıyor mu?

Öte taraftan daha önce kaldiginiz icin sorun görmüyorsunuz ancak babaniz kalma durumunu sorun olarak görecek demek ki.
Ayda bir diye kendinize kodlamazsiniz.
Vakit müsait oldukca, denk düştükçe gidebilirsiniz belki.
Zira sevgilim okudugu sehirde bir dönem terör problemleri nedeniyle cikamamisti yolculuga 4 bucuk ay sadece internetten görüşmek zorunda kalmistik. biraz hasretlik iyidir. Birbirinize bağlılıgi kuvvetlendirir.
1 ay oldu zaten hasretiz :)

babanıza yalan söyleyip şehir değiştireceksiniz öyle mi?
2 tane kızım var düşünüyorum da kızımla işbiriği yapıp bu şekilde gitmesine izin versem
içim sızlardı eşimi kandırdım kızımı gönderdim diye

tamam çok özlemiş olabilirsiniz ama babanızı kandıracaksınız ya
bide sevgiliniz neden çıkamıyor

Erkekler için değmez babanızın guvenini kaybetmenize.
Yarın gelip ayrıldik diye konu açsanız. Boylr habersiz gidip geldiginizi soyleseniz hepimiz size kızarız. Cok yuz vermissin diye.
Bırak o çok özlese dayanamasa zaten gelir. Ayrıca 2 hafta arada cok yakın değil mi?
Cok gitmek istiyorsanız 2 ayda falan gidin yada ayda bir.
Yani boyle bir babanız varsa.
Ha bence gitme. Çünkü daha degersiz olursun. Benim fikrimce. Mesela ailesi nerde.? Hic mi gormeyecek onları?

Bu arada babanıza sevgilinizin sehir disina gittigini soyleyin. Iki haftada degil ama 2 3 ayda 1 defa belki musade eder. Tatlı dille konusursanız. Benim babam ki sevgilim oldugunu ogrenince beni dovmeye kalkan bi adamdir kendisi. Eve kitlemisligi telefonumu almisligi bile vardir zamaninda. Ama kocamla sevgiliyken. Anlattim duzgunce seviyorum evlenicem dedim. Tanistirdim. Guvenini kazandım. Sonra donusumlu olarak bi ben gidiyordum bi esim geliyordu.

Yani demem o ki babalardan korkuyoruz evet. Ama onlarda insan bizi anlayabiliyorlar. Derdimizi düzgün anlatinca. Özledigimizi ciddiyetimizi gorunce tolerans gosterebiliyorlar.
Babam kızar diye dusunup yalan soyleme bence.

babanıza yalan söyleyip şehir değiştireceksiniz öyle mi?
2 tane kızım var düşünüyorum da kızımla işbiriği yapıp bu şekilde gitmesine izin versem
içim sızlardı eşimi kandırdım kızımı gönderdim diye

tamam çok özlemiş olabilirsiniz ama babanızı kandıracaksınız ya
bide sevgiliniz neden çıkamıyor
Ya çıkamıyor iste burda özelimi paylasmak zorunda miyim neden farklı yerlere takiliyorsunuz anlamiyorum ki

Erkekler için değmez babanızın guvenini kaybetmenize.
Yarın gelip ayrıldik diye konu açsanız. Boylr habersiz gidip geldiginizi soyleseniz hepimiz size kızarız. Cok yuz vermissin diye.
Bırak o çok özlese dayanamasa zaten gelir. Ayrıca 2 hafta arada cok yakın değil mi?
Cok gitmek istiyorsanız 2 ayda falan gidin yada ayda bir.
Yani boyle bir babanız varsa.
Ha bence gitme. Çünkü daha degersiz olursun. Benim fikrimce. Mesela ailesi nerde.? Hic mi gormeyecek onları?

Bu arada babanıza sevgilinizin sehir disina gittigini soyleyin. Iki haftada degil ama 2 3 ayda 1 defa belki musade eder. Tatlı dille konusursanız. Benim babam ki sevgilim oldugunu ogrenince beni dovmeye kalkan bi adamdir kendisi. Eve kitlemisligi telefonumu almisligi bile vardir zamaninda. Ama kocamla sevgiliyken. Anlattim duzgunce seviyorum evlenicem dedim. Tanistirdim. Guvenini kazandım. Sonra donusumlu olarak bi ben gidiyordum bi esim geliyordu.

Yani demem o ki babalardan korkuyoruz evet. Ama oeder da insan bizi anlayabiliyorlar. Derdimizi düzgün anlatinca. Özledigimizi ciddiyetimizi gorunce tolerans gosterebiliyorlar.
Babam kızar diye dusunup yalan soyleme bence.
Babam aksam buluştuğumda bile annemi sıkıstırıyormus sürekli niye gec geliyo ikmaz böyle diye bana da kızdı bi kerende hatta cok görüşüyorlar falan diye bile demis. Simdi ben babama nasil diyim sevgilimin yanina gidip kalcam diye hangi baba musade eder adam baba sonucta binbir turlu sey kurar kafasinda kiz babasi yani

Ya çıkamıyor iste burda özelimi paylasmak zorunda miyim neden farklı yerlere takiliyorsunuz anlamiyorum ki
tamam o zaman şöyle söylüyorum
ben olsam şahsen daha sözlü bile olmadığım adamın yanına babamı kandırıp gitmem
ilerde bişey olsa yüzünüze vurabilir
o yüzden fikir veremeyeceğim nasıl kandırırsıız diye

Takilmayin diyorsun, paylasmak istemiyorsun ki ozelin sen bilirsin tabi ki ama bence isin kilit noktasi sevgilinin sehir disina cikamama sebebi. Hadi biz bilmesek de olur peki baban sevgilinin boyle bir durumu oldugunu biliyor mu? Eger babana ve annene soylemekten cekindigin bir 'sehir disina cikamama sebebi' varsa yalan dolan islerine hic girme zaten. Bir ucagi kacirmana, bir rotara bakar babana rezil olman. Cok dikkatli dusun.

Takilmayin diyorsun, paylasmak istemiyorsun ki ozelin sen bilirsin tabi ki ama bence isin kilit noktasi sevgilinin sehir disina cikamama sebebi. Hadi biz bilmesek de olur peki baban sevgilinin boyle bir durumu oldugunu biliyor mu? Eger babana ve annene soylemekten cekindigin bir 'sehir disina cikamama sebebi' varsa yalan dolan islerine hic girme zaten. Bir ucagi kacirmana, bir rotara bakar babana rezil olman. Cok dikkatli dusun.
hayır mesleğinden dolayı çıkması yasak zaten çıkabilse o gelirdi
babama henüz söylemedim çünkü yeni olan bi olay bu
benim gitmem gerek

2 haftada 1 arkadaşta kalma yalanına kim inanır ki
baban demez mi bu ne arkadaşmış sürekli oraya gidip gidip kalıyosun
yalanla çözülebilecek bir şey değil bu
günübirlik ayarlamanız gerek bir şekilde

Babam aksam buluştuğumda bile annemi sıkıstırıyormus sürekli niye gec geliyo ikmaz böyle diye bana da kızdı bi kerende hatta cok görüşüyorlar falan diye bile demis. Simdi ben babama nasil diyim sevgilimin yanina gidip kalcam diye hangi baba musade eder adam baba sonucta binbir turlu sey kurar kafasinda kiz babasi yani
Ee yani bunu bile bile sende 2 haftada bir gitmek istoyorsun canım.
Sendekide iyi cesaret yani.
Bu arada baban kiz arkadaslarinda kalmana izin veriyor mu?

Zamanında aynılarını yaptım, üni de hafta sonu yurda eve gidiyorum diyip, eve yurttayım deyip eşimle hafta sonu beraber kalıyorduk, şimdi evliyiz, o Zaman da tattık çoğu şeyi bir de evladımız var sanki o günleri ayrı özlemle geçirse idik daha iyi olurdu, bendem sana Kocaman Bi duygu seli ah ah ah.. Özlemek hasret çekmek ilk buluştuk titremiştim heyecandan şimdi aç kapıyı yalandan Bi öpücük gir içeri. Ah ah

ben olsaydım erkek arkadaşım için böyle anlayışlı bir babaya yalan söylemezdim.
yol hali, insanlık hali. başınıza her şey gelebilir. yazık değil mi adama.
izin isteyin, müsaade verirse gidin.

Back
X