- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Çocuklarının bile evini açmadığı diye uydurmak ne kolay. Durumu elli kere izah ettim yukarda. Kardeşim ve ben yapmamız gerekenden cok daha fazlasını yaptik babam icin. Hala da yapıyoruz. Bu konuda en ufak bir vicdan muhasebem bile yok. Babam dünyanın en kotu ınsanı dahi olsa hasta bir adam. Gönlüm rahat kardeşimi hapse gönderemezdim sahsen. Halamı sucladigimyok bundan da fazlasıyla bahsettim. Ama babamı su durumunda hapse gondermemesi gerektiğini düşünüyorum
Valla vicdanonun inisiyatifindeyken endişelenmek de benim hissiyatim yapacak bsy yok. Umarım her sey daha kötüye gitmezVicdan onun insiyatifine kalmış şuan ama halanızın yerinde olsam ekmek yediği yere şükretmel yerine illegal yollarla dükkanı satın almaya çalışan kardeşime açardım davayı. İyi niyeti suistimal ederken çok hasta olduğunu aklına gelmiş mi babanızın?
Halanızında içi soğur belki.Bende hapis yerine ne yapıyorsa yapsın derdim bir daha ona yaklaşmazdımBabam hasta olmasa inanın umrumda olmazdı. Ama herkesin onun hapse girmesine göz yumması cok adil gelmiyor. Halam affetmeli gibi geliyor bana. Mantıken tamam ama vicdanen ben rahat olamazdim. Benim.de kardeşim var. Ağır hasta olsa yaptığı yanlışı affedebilirdim. Ama herkes bir degil elbette...
Burdaki üç beş mesajdan karakter tahlili yapabildiginiz icin kutlarim. Iyimserlikle uzaktan yakından alakam yoktur aslinda. Düşündüğüm şey ne biliyor musunuz, siz dahil bir çok kişi icin uzaktan gazel okumak.kolay. olay sizin başınıza gelse siz konusu sizin babanız olsa gider halaniza yalvarırdiniz belki simdi hic tanımadığınız biriicin oh olsun diyebiliyorsunuzİlahi adalet denen bir şey var ve buna müdahale etmeniz doğru olmaz. Bazı insanların öbür dünyaya gitmeden alması gereken dersler vardır. Bence artık bu derece Polyanacılık oynamayı bırakın gerçekten sinir bozucu derecede iyimser bir kişiliksiniz
Maalesef sülalenin en büyüğü bu halam. Babaanne dede veya babamlardan daha büyük akrabamiz yok yaşayan. Zaten genç değiller bu kadar hırs öfke iyi değil hiçbiri icin keskebiraz ici soğusa halamin. Babam da yaptığı yanlışın farkına varsa özür vs dilese. Bakalim.Babaniz sizin ne yasamis olursaniz olun tabiki onun hayatinin tehlike altina girmesini istemezsiniz, bu yuzden bi sekilde hatri sayilir aile buyukleriyle konusup orta yolu bulmaya calisin.
Yok valla niye yalvaralım ki, benim babamda sizin babanız gibi bir insan. Yıllarca para yiyip durdu ama son anda kendini topladı, şimdi memleketinde evi var. Babanıza bunu yapabilirdi değil mi, kendini düşünmeyen adamı başkası neden düşünsün. Sürekli her yorumunuzda babanızın hasta olduğundan bahsediyorsunuz, kusura bakmayın da babanız illegal işler çevirirken hasta olduğunu düşünmüş mü? Neden yumurta kapıya dayanınca birden hasta olduğu aklınıza geliyor? Hasta olan adam kardeşim bana dükkan vermiş, ekmek kapım bu benim diyerek minnet eder, arkadan kuyu kazmaz. Hala söylüyorum kendinizin kabullenemeyeceği şeyleri başkasının kabullenmesini beklemeyin.Burdaki üç beş mesajdan karakter tahlili yapabildiginiz icin kutlarim. Iyimserlikle uzaktan yakından alakam yoktur aslinda. Düşündüğüm şey ne biliyor musunuz, siz dahil bir çok kişi icin uzaktan gazel okumak.kolay. olay sizin başınıza gelse siz konusu sizin babanız olsa gider halaniza yalvarırdiniz belki simdi hic tanımadığınız biriicin oh olsun diyebiliyorsunuz
Iş ciddiye binip mahkeme oyle bi karar verirse halaniz vicdana gelir hapse girmesine razi gelmez bence. Simdilik intikam hirsiyla yaptigini dusunuyorum. Fazla mudahil olup olayi kizistirmadan uzaktan arada babanizin hasta oldugunu vurgulayarak cozebilirsiniz gibi geldi. Zor hayat yasamissiniz uzuldum adiniza, umarim artik guzsllikler sizinle olur. Gelismeleri yazarsiniz.Maalesef sülalenin en büyüğü bu halam. Babaanne dede veya babamlardan daha büyük akrabamiz yok yaşayan. Zaten genç değiller bu kadar hırs öfke iyi değil hiçbiri icin keskebiraz ici soğusa halamin. Babam da yaptığı yanlışın farkına varsa özür vs dilese. Bakalim.
Siz bile kızı olduğunuz halde babanız için yapacaklarınızın bir sınırı olduğunu düşünüyorsunuz fazlasını yaptım dediğiniz için diyorum.halanızın neden Sınırı olmasın sınırsız tolerans bekliyorsunuz kadındanKızı olarak yapmam gerekenden fazlasını yaptım. Maddi ve manevi olarak. Kardeşim de öyle. Halam dukkani babama versin derdinde de değilim umrumda da degil. Tek derdim babam hapse girmesin
Yooo aynı özelliklere sahip bir babanın kızıyım. Bence artık pembe gözlüklerinizi çıkartın. Asla acımadım babama çünkü hak ettiğini yaşaması gerekiyordu. Yaşadı ve dersini alarak vefat etti. Ahirete kalmadı kimsenin hakkı. Gayet huzurla bekliyor herkesi şimdi yanına. Çünkü kimse beddua etmiyor ona hak ettiğini yaşadı ve vefat etti allah rahmet eylesin diyorlar. Dediğim gibi Allah’ın adalet sistemine karışmayın. Terapi almanızı öneririm .Burdaki üç beş mesajdan karakter tahlili yapabildiginiz icin kutlarim. Iyimserlikle uzaktan yakından alakam yoktur aslinda. Düşündüğüm şey ne biliyor musunuz, siz dahil bir çok kişi icin uzaktan gazel okumak.kolay. olay sizin başınıza gelse siz konusu sizin babanız olsa gider halaniza yalvarırdiniz belki simdi hic tanımadığınız biriicin oh olsun diyebiliyorsunuz
Valla vicdanonun inisiyatifindeyken endişelenmek de benim hissiyatim yapacak bsy yok. Umarım her sey daha kötüye gitmez
Maddi olarak sinirim var elbette. Onu kastettim.Siz bile kızı olduğunuz halde babanız için yapacaklarınızın bir sınırı olduğunu düşünüyorsunuz fazlasını yaptım dediğiniz için diyorum.halanızın neden Sınırı olmasın sınırsız tolerans bekliyorsunuz kadından
bence yakalarinindan düsmesi icin baska care yok. yok efendim hakki yenmis de yok efendim dükkan onun hakkiymisda. sizde babanizdan geri kalir degilsiniz.Çocuklarının bile evini açmadığı diye uydurmak ne kolay. Durumu elli kere izah ettim yukarda. Kardeşim ve ben yapmamız gerekenden cok daha fazlasını yaptik babam icin. Hala da yapıyoruz. Bu konuda en ufak bir vicdan muhasebem bile yok. Babam dünyanın en kotu ınsanı dahi olsa hasta bir adam. Gönlüm rahat kardeşimi hapse gönderemezdim sahsen. Halamı sucladigimyok bundan da fazlasıyla bahsettim. Ama babamı su durumunda hapse gondermemesi gerektiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?