Babama sirt ceviren akrabalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
halanızın maddi durumu iyi olabilir
ama babanız haksızlık yapıyorsa durun orada
ne güzel sahip çıkmış halaınz iyi kötü
diyaliz hastalığının nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum

eh atarsa babanızı siz alın evinize bakın
ne dersiniz?

Aslında hikayeler benzermis. Dedem veozellikle babaannem babamı şımartarak her istediğini vererek büyütmusler. Sonunda hapse girmeyeceğini bilsem umrumda olmaz zaten yargılansın ne olacaksa olsun
bence yakalarinindan düsmesi icin baska care yok. yok efendim hakki yenmis de yok efendim dükkan onun hakkiymisda. sizde babanizdan geri kalir degilsiniz.
Okuduğunuzu anlama ve yorumlama probleminiz var belli ki. Cevap yazmaya gerek duymuyorum daha fazla.

Babam zaten dükkandan cikti.bende kalmayı kabul etmiyor.

Ne kadar terbiye yoksunusunuz. Egonuzu konum üzerinden tatmin ettiyseniz simdi gidebilirsiniz

Canim babandir basinin tacidir ama halanin hakki onun ustunde halanin cocuklarinin hakkida var sirf iyi niyetli diye cocuklarinin hakkini yedirmesini bekleyemez kimse kendi payini kumarda yiyor ve illegal yollarla halanin payina goz dikiyor evet senin acindan bakilinca kanin canin zoruna gidiyor anlayabiliyorum ama halan cok hakli maalesef objektif bakin olaya ayni olayi halaniz size yapmis olsa ???

yooo gayet iyi anladim ben ortada hasta da olsa illegal yollarla baskasinin malina göz koymus biri var, ve hala madur olan tarafdan vicdan bekleyen sucluyu koruyan biri daha var. halami silcem, halam vicdansiz, halam sikayetini cekse, halamla konuscam. ama babam gidip gerekirse halamin ayaklarina kapanip ben ettim sen etme dese yok.

neye benziyor sizin durum biliyormusunuz, tecavüz edene degilde tecavüze ugrayana o saate orda ne isin vardi diyenlere

Sonunda empati yapabilen ve vicdanı olan biri cikti. Gerçekten mesajınız icin cok tesekkur ederim. Babama olan şahsi kırgınlık ve kızgınlıklarimi bir kenara bıraktım hasta oldugunu öğrenmemle. Tek istediğim sağlığının iyi olduguni bilmek. Halamla konuşmayı düşündüm ama ise yarayacak gibi degil. Bir anlamı olmayabilir. Zaten babam da istemiyor bunu...

Teşbihte hataolmaz derler ama sizinki fazla absurd. Beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Dilerim en yakınlarınızdan biri günüm birinde bir suç işlemez ve siz onun icin hic uzulmezsiniz

Babama hakli demem icin kör olmam gerekir. Halam kizmakta da kirilmakta da haklı cunku ortada güveni kötüye kullanmak var en basitinden . Ama kardeşi hastayken onu hapse göndermekte hakli mi? Belki ona da evet ama ben bu adamın kizi olarak eline sağlık oh di ye mi yo rumm. Olay bu

babanızın vicdanını sorguluyor musunuz ?
üzgünüm babanız, eminim bunları duymak istemezsiniz ama hala "kardeşini hapse mi atacak?" diye sadece acitasyon yapıyor.
Evet sorguluyorum . Sanıyor musunuz ki oh baba eline sağlık iyi yapmışsın almaya çalışmışsın diyorum? Surekli kendi sağlığınla ilgilen artik malla mülke uğraşma kimseye bulaşma diyorum yıllardır. Oyle yapıyor sanıyordum zaten yakın zamana kadar. Öğrenince ilk soyledigim sey deger miydi oldu. Hakkaten değmez dünya malı icin...ama kendi kafasında garip seyler kuran biri babam. Orayı kendi hakkı sanıyor. Bence çok uzucu. En büyük zararı kendine veriyor...

Adına ne derseniz deyin. Bu adam benim babam. Hastalandığını öğrenene kadar sizin bu yazfiklarinizdan kat be kat ağırını ona ben söylüyordum. Ama ilk hastalandığında acile götüren, yanında olan bendim. Boynundan delikler açıldığında, ilk defa ağladığını gördüğümde ben vardım ve bir sey oldu iste...acidim mi duygusalligim mi ine gecti ne deseniz deyin. Öfkeli de olsanız haksız olduğunu da bilseniz en yakınınızdan biribenzer bir sey yaşamadan beni tamolarak anlayamazsiniz. Anca enayi gözüyle bakarsınız....

Bu konuda zaten sana hak veriyorum oh desen hayirsiz evlat olursun zaten sadece bu lonuda kizmamalisin bak herkez kendi ailesini dusunuyo ilk etapta

Teşbihte hataolmaz derler ama sizinki fazla absurd. Beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Dilerim en yakınlarınızdan biri günüm birinde bir suç işlemez ve siz onun icin hic uzulmezsiniz

elbet de üzülürüm bir yakinim suc islese katil olsa bilr üzülürüm. konu bu degil ki, ama kalkipta ya ama keske oda ölüpde yakinimin hapise girmesine sebep olmasaydi demem herhalde.

sikayetci olmakdan hakli. calmaya calistigi sey halanizin mali.

oh iyi yapti demenize gerek yok. halamda söyle diger kardeslerde böyle demeniz sacma. Ben dahil bi kac kisi sordu, bu babanizin ilk yaptigi sey degildir herhalde ailesine kardeslerine.

Böbreğini verebilirsin nakil olur sağlığına kavuşur

Kardeşlerini anlatma sebebim durumu iyi anlamanız icindi. Belki de o dükkan halanızın tek geliri napsın vs diyen olurdiye söyledim. Ayrıca durum buyken diğer kardeşlerin sessiz kalışı cok mu normal? Bize birşey bulaşmasın diye düşünüyorlar onlar da. Babamın bu zamana kadar yaptığı en büyük kötülük kendisine ve evlatlarına aslinda

tabi ki digerlerinin sessiz kalmasi normal. diyorum ya kim bilir kacinci bu yaptigi. tek geliri veya trilyonlarindan ufak bir parca ne fark eder ki, kadin iyilik yapmis suclu cikmis neredeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…