Babamdan çok soğudum (ergence bir durum değil inanın ciddi)

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Konu ergence değil babamdan gerçekten soğudum ya bir kere de olan bir şey değil bir kaç aydır devam ediyor neden soğudumu anlatayım bir kere çok sinirli en ufak şeye bağırıyor kızıyor hayatı zindan ediyor kardeşleriyle arası bozuk zaten annesiyle ne zaman bir araya gelse hemen kavga ediyorlar anne oğullar mı düşmanlar mı belli değil tek bizle değil dışarıdakilerle de kavga ediyor tutturmuş bir ben haklıyım diye yedirtmem diye sonra bize hiç değer vermiyor bizle asla gezmiyor sadece haftasonları zor bela ikna edersek ya da misafir gelirse onun haricinde asla gezmiyor bizimle annemi aldatıyor (önceki konuya gidin bilmeyenler) resmen evi otel gibi kullanıyor bizimle bir kere adam gibi sohbet etmedi kızım bir derdin mi var? Bir şeye mi canın sıkkın bir kaç kere doktora gittim tiroid yüzünden neyim olduğunu bile bilmiyormuş düşünün artık cebime para koyunca istediğimi alınca babalık yaptığını düşünüyor geçenlerde bana ne dedi ‘biz seni çok şımartmışız her istediğini yapmışız’ be adam sen sordun mu hiç bu kıza derdin ne kızım? Niye şımarıklık yapıyorsun diye baba olduğunu hatırladığı anlar şunlar ders karne para doğumgünü gezme başka yok başkalarının babasını görünce o kadar imreniyorum ki anlatamam :(

bundan beter çok baba gördüm, duydum...
Okul için harçlık vermeyen...
döven söven...
taciz eden...

bence babanız tipik bir baba, kültürel olarak ona yüklenen baba modeli bu olmuş bunu görmüş ve üzerine geliştirmemiş kendini...

Back
X