- 20 Ağustos 2013
- 153
- 9
- 118
- Konu Sahibi kivircikesmer
-
tabi o adama da akıl Biran önce doğru yolu bulur inşallah .
Hadi internetteki konuşmaları bi cahillikti yaptı derim de arkadaşıyla konuşmaları cok iğrenc
Evlat icin derler bunu genelde ama atsan atilmaz satsan satilmaz. Dilin nefret ediyorum desede seversin sen onu içten ice. Yapılmış ve yapılmaya da devam edecege benziyor. Allah sana da annene de yardim etsin bunu sindirmek çok zor.
Ne yapmayacağına inanmak kolay ne de ona arkani dönmek. En iyisi içinden geldigi gibi davran iyiyse iyi kötüyse kötü. .Aynen yine ve yine yapacagini biliyorum. Ama ona arkami donemiyorum. Hemde nasil zor..
Ben olsam yüzüne vururdum muhtemelen.Kesinlikle. O konusmadan sonra inanin midem bulandi. Inanamadim babam olduğuna.
Ben olsam yüzüne vururdum muhtemelen.
Hay Allahım ya atsan atılmaz baba işte. Allah sabırlar versin be arkadaşımIlkinde vurdum zaten tutamadim. Ama bunu yapamam cok utanirim bahsini bile acamam. Ki cok sinirli bi yapisi var bazen delirir. Eminim ki kendi sucunu sen benim telefonumu mu kontrol ediyosun dicek. Ilki hani ortak tabletti bi sey diyemedi.
Ne yapmayacağına inanmak kolay ne de ona arkani dönmek. En iyisi içinden geldigi gibi davran iyiyse iyi kötüyse kötü. .
Hay Allahım ya atsan atılmaz baba işte. Allah sabırlar versin be arkadaşım
Her kizin ilk aski BABASIDIR o yuzden nefretinizi anliyorum ve hak veriyorum gercekten igren otesi o abi ayagiyla konustuklari migdem bulandi. Allah akil fikir versin sizede yardim etsin baska bsy diyemiyorum..
Baban henüz 48 yaşında ama galiba andropoza giriyor canım.
Cinsel olarak istek azalır (bir süre)ve erkek kendine bunu yediremediği için geçiş döneminin psikolojik etkisi ile sapıtır canım.Bu donemde istek azalir diye bilirdim derslerden vs. Ama eger dediğiniz gibiyse hemen gecsin bu donem. Hic hos degil valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?