Babamdan mı korkuyor?

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Merhaba.. Konuya giriş yapıyorum hemen.. Babamın takıldıgı bir spor yeri var lokal tarzı..Buranın sahıbının oğlu var.. babamla araları çok iyi,babam önceden sporcu olduğu için hocam diye hitap ediyor çok saygılı bir çocuk 25 yaşında ve yeni mezun oldu mühendis... Birgün bu lokal yemek veriyordu bizde ailecek gittik..O çocukla çok bakıştık,beni gördü arkasını döne döne baktı..Oturdum bana dönük oturdu yani gözünü benden alamadı..Yemek bitiminde ayaktayken bile 10 saniye aralıksız bakıştık.. Neyse aradan 10 gün geçti ben bunu facebooktan ekledım.. Hocanın kızıyım ben tanıdınmı falan dedim. evet tanıdım hocamın kızısın tabı kabul edicem seni dedi.. Aradan 2 gun geçti kabul etmedı sordum neden etmedin diye.. Hocama yanlış yapamam ben yanlış anlaşılır,bana çok güveniyor kusura bakma..Hem biz arkadas da olamayız gören olur ayıp olur olmaz dedi.. (Halbuki babam bana şakayla karışık diyor.. Ayarlayamadın şu cocugu seni ona vericem falan,oğlu gibi seviyor).. ama o babamın kızıcagını sanıyor.. 2012 Aralıktan beridir ara ara yazışıyoruz.. değişmedimi kararın falan diyorum..Hayır ırmak olmaz görüşemeyiz hem ben gencim evlilik için,sen yaşlandınmı falan diyor..ben ona evlilikle ilgili konu bile açmadım,arkadaş olalım dedim.O evliliği çıkardı.. Ne yaparsam yapıyım ne yazarsam yazıyım yarım saat görüşmeyi bile reddediyor.. Son olarak bayramını kutladım o da kutladı tşk ederim dedim o da aynısını dedi.. Ve en son 'Birgün bana yazarsan,en mutlu insan olurum... dedim.. Ve daha hiçbirşey yazmıcam... O da yazmadı,yazıcagını da sanmıyorum.. Babamın facesı var,,millet yanlış anlar diye beni faceye bile eklemiyor.. Ne olur düşüncelerinizi söyleyin.. Beni istese böyle yapmaz gibime geliyor.. Ama o bakışlar aklımdan çıkmıyor.. Aralıktan beri onu bekliyorum,beklicem de

bence işlerin hemen ciddiye binmesinden, babanızı tanıması yüzünden sizinle flört edemeyip evlenmek zorunda kalmak hissinden korkuyor... sizi beğenmiş ama niyeti ciddi gelmedi bana, babanızla tanışmasaydı sizinle çıkardı bence ,çünkü o zaman kasmak, evlenmek zorunda olmayacaktı... bence üzerine düşmeyin ve umutlanmayın pek...

evet bende böyle düşündüm ama,ben yolumu çizersem ve bundan ümidi kesip kendi hayatıma bakarsam..Kendimi ciddi bir ilişkinin içinde bulursam.. Seneler sonra bundan bir adım gelirse,evlilik olayı için falan.. O zaman ne yapıcam ben... Ve bunu gerçekten çok istiyorum

seneler sonraya kim öleee kim kalaaa... şimdi beğendiği halde gelmeyen, sizden kaçan, ciddi ilişkiden korkan adam seneler sonra gelse ne yazar... sevgi emektir, sizi seven, sorumluluk almaktan korkmayan, sizin yanınızda olan kişiye sırtınızı dönmezsiniz o zaman.

Teşekkür ederim..

O kadar üstüne düşme ! mesaj atmasaydın başta o kadar çok ısrar eder gibi olmuşsun zorla kabullendirmeye çalışıyor gibi.
Çek kendini geri onunla görüşme karşılaşmamaya çalış ama arada bir çık karşısına görün bi yani ama bakma ona doğru başka şeylerle ilgilen

Evet,baştan çok yanlış yaptım haklısın.. Artık yazmıcam tutuyorum kendimi ama hep onu bekliyorum başka bir insanla denemek bile istemiyorum.. ya gelirse diye Zaten artık yemek olmazsa karşılaşmayız,unutulur giderim..

Bence dene ama körü körüne başlama bir ilişkiye mantığını kullan bu adam nasıl diye sevgi kısmetse sonra olur değer ver saygı duy başta

Bence dene ama körü körüne başlama bir ilişkiye mantığını kullan bu adam nasıl diye sevgi kısmetse sonra olur değer ver saygı duy başta

Bizim aile onu çok benimsedi inşAllah olur tarzında konuşuyorlar.. Babamda çok istiyor.. Acaba babamın böyle istediğini bilse,ne olur :) Neyse yazılmışsa,kaderde varsa olur.. Yapacak başka birşey yok.. Sağol

Aynen öyle kader :)

Bilse belki farklı olabilirdi ama sonra üzülüceksen bu kadarla atlatman daha iyidir :)

babandan çekinmiş aynen
bu ilşkinin olursa da ciddi olmasından korkuyor
babanın onu istediğini bilse bence yine korkacak evlenmek için çok gencim diye
25 yaşında ve evlilik fikrine hiç hazır değil
kusura bakma cnm ama üniversitelerin son sınıflarına gelen erkek arkadaşlarım artık evlenmek için kız bakıyorlardı

tabi kimiside zir zop gönül eğlendirmek istiyorlar
bence bu çocuk tamda 2. kategoriye giriyor
sen nasıl onu ısrarla istiyorsan o da seni ısrarla istemiyor ne yazık ki
artık bunu kabullen ve gençliğini böyle boş bir hayal için heba etme

bisirisiyle çıktığında bu çocuk sana dönse gelse inan ki sen istemeyeceksin
boş bir hayal büyütmüşüm içimde diyeceksin.

tabi başkasıyla çıkacaksan da bu çocuğa inat çıkma
hoşlandığın birisiyle çıkmalısın yoksa çocuk sana gelse sen başkasıyla çıkarken, ona gitmek istersin tabi

ama inan sevgi aşk bi bakışla olmuyor
sen ilerde böyle sorumsuz korkak bi erkek istemeyeceksin emin ol buna

Son düzenleme:

Tabiki de ona inat biriyle cıkılmaz.. Ince eleyıp sık dokumak gerekir.. Hayatımı ona göre de yönetemem ama bir umut diyorum işte.. ne kadar istediğimi anlamışsınızdır..

Tabiki de ona inat biriyle cıkılmaz.. Ince eleyıp sık dokumak gerekir.. Hayatımı ona göre de yönetemem ama bir umut diyorum işte.. ne kadar istediğimi anlamışsınızdır..

bak cnm bunlar herkesin başına gelen şeyler
hele en güzeli plotonik aşk

bende orta okulda bi çocuğa takıldım bakıştık ettik diye
lise sona kadar
3 yıldır görmedm izmire taşındı zaten o sene
resmini cebmde taşıdım
telefonla kaç kere işlettim farklı yüzlerle arkadaş onunla
sırf haber alayım ondan diye

ama sonra bi gün uyandım ki unutmuşum

bir örnek daha ilk çıktığımla 8 ay beraberdik
öyle normal bi tipti
ayrılınca ben öldüm sandm ağlardım tüm gün
ama şimdi gülüyorum yaa bildiğin

anlattıklarım belki senin için bir şey ifade etmeyecek ama yine de söylemek istedm
bu arada kaç yaşındasın cnm

güzel kızsın, tabii ki bakar tatlım sana.. ama bu onun için göz çapkınlığı olabilir, yani alışkanlık olabilir.. kimileri böyledir işte her gördükleri güzel kızla flörtleşirler ama işler ciddiye doğru gidince korkarlar. belli ki o seninle sevgili olursa evlenmeye gider bu iş, çünkü babana bir yanlış yapmak istemez.. başlarsak sonu gelir diyor ve başlamaya korkuyor..

Yaşım 22 canım.. Bende çok şey yaşadım 2 yıllık ilişkim oldu bitti falan yandım öldüm oluyor ama zamanla unutuluyor.. Bu benım ıcımde farklı çok,anlatamıyorum ki.. Çok isterdim onunla olmayı,babamın ailemin memnun olmasını ...

Henüz eğleniyorum,daha gencim dedi zaten.. Şimdi git sonra gel der gibi :)

belli ki özellikle babana saygısından dolayı seni eğlenilecek kız olarak görmüyor.. evlenilecek kız olarak görüyor, e evlenmeye de hazır değil, seni üzmek oyalamak şimdiden heveslendirmek istemiyor.. bana bu şekilde ayrım yapması çok saçma gelse de erkek kafasına akıl sır erdiremiyoruz işte.. biz hem eğlenilecek hem evlenilecek kızlarız bunu bilmiyorlar ben onu her türlü beklerim diyorsan bekle tatlım belli ki bir gün niyeti ciddi olursa sana gelecek gibi :) ama hayatta çok kısa yani bunu da unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…