- Konu Sahibi souklima20
Merhaba.. Konuya giriş yapıyorum hemen.. Babamın takıldıgı bir spor yeri var lokal tarzı..Buranın sahıbının oğlu var.. babamla araları çok iyi,babam önceden sporcu olduğu için hocam diye hitap ediyor çok saygılı bir çocuk 25 yaşında ve yeni mezun oldu mühendis... Birgün bu lokal yemek veriyordu bizde ailecek gittik..O çocukla çok bakıştık,beni gördü arkasını döne döne baktı..Oturdum bana dönük oturdu yani gözünü benden alamadı..Yemek bitiminde ayaktayken bile 10 saniye aralıksız bakıştık.. Neyse aradan 10 gün geçti ben bunu facebooktan ekledım.. Hocanın kızıyım ben tanıdınmı falan dedim. evet tanıdım hocamın kızısın tabı kabul edicem seni dedi.. Aradan 2 gun geçti kabul etmedı sordum neden etmedin diye.. Hocama yanlış yapamam ben yanlış anlaşılır,bana çok güveniyor kusura bakma..Hem biz arkadas da olamayız gören olur ayıp olur olmaz dedi.. (Halbuki babam bana şakayla karışık diyor.. Ayarlayamadın şu cocugu seni ona vericem falan,oğlu gibi seviyor).. ama o babamın kızıcagını sanıyor.. 2012 Aralıktan beridir ara ara yazışıyoruz.. değişmedimi kararın falan diyorum..Hayır ırmak olmaz görüşemeyiz hem ben gencim evlilik için,sen yaşlandınmı falan diyor..ben ona evlilikle ilgili konu bile açmadım,arkadaş olalım dedim.O evliliği çıkardı.. Ne yaparsam yapıyım ne yazarsam yazıyım yarım saat görüşmeyi bile reddediyor.. Son olarak bayramını kutladım o da kutladı tşk ederim dedim o da aynısını dedi.. Ve en son 'Birgün bana yazarsan,en mutlu insan olurum... dedim.. Ve daha hiçbirşey yazmıcam... O da yazmadı,yazıcagını da sanmıyorum.. Babamın facesı var,,millet yanlış anlar diye beni faceye bile eklemiyor.. Ne olur düşüncelerinizi söyleyin.. Beni istese böyle yapmaz gibime geliyor.. Ama o bakışlar aklımdan çıkmıyor.. Aralıktan beri onu bekliyorum,beklicem de