• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamdan nasıl para isterim

vallahi ben burada eşinin tarafındayım adam babanı rencide eden tarzda birşey söylememiş,baban bir söz vermiş yapabilir yapamaz ayrı konu ama durduk yere babandan para iste diyen bir koca yok ortada.aynı şekilde kocan bir söz verip yapmasa seyreyle cümbüşü buralarda.ayrıca adetlerinde bir sebebi var insanlar kız alıyor diye mal almıyorlar kim üstüne düşen neyse yapmalı.ha maddi durum olarak yapamıyorsa diğer taraf yapabiliyorsa yine tamam iki tarafında maddi durumu yetersizse iş zaten başa düşer.bu durumda iş sizin başınıza düşmüş vaziyette çünkü eşiniz kazanmaya çabalıyor evde oturup babandan al demiyor.okumuş kız verince herşey bitmiyor babanızda zaten elinde geleni yapmış üstüne düşen konusunda...
Anladiginiz için teşekkür ederim. Eşim gece gündüz çalışıyor boş boş oturmuyor babama güvenip evlenmedi ama hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor

Evimde sadece salon takımı var o kadar ne sehpa ne tv ne ünite mutfak masam bile geçen gün geldi
Ne kadar verecekti ki babanız?
Ben olsam isteyemem ama eşime de kızar mıyım bilemiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi söz verildiyse tutulmalı ve zamanında tutulmalı...

70.000 tl mı :KK57: Şaka yapıyorsunuz heralde!. 70.000 lık nasıl bir düğün yaptınız siz yahu? O kadar param olsa direk gider 1+1 ev bulur sokardım başımı varsın mobilyam olmasın
O kadar para nereye gitti bende anlam veremiyorum zaten. Evimde ki eşyalar 15 bin falan

Eşim bin defada baskı yapsa para sıkıntısı çeken babamdan asla para istemezdim.
Babanıza güvenerek mi evlendi eşiniz?
Maddi sıkıntıyı herkes çekiyor yeni evlendiğinde.

Babamı para isteyerek sıkıntıya sokacağıma o sıkıntıyı ben çekerim daha iyi.
İş bulamıyorumda ne demek temizlik işlerine gidin,merdiven silin insan isteyince işi öyle kolay bulur ki.

Bende 2 aylik evliyim benim evimin esyasi herseyi toplasan ne var ne yok 20 bin yapar tum borc bu. ama benim eşimin bekardan borcu vardi o ayri ve ben atanmadan evlenmedim cunku herseyi kendim yapmak istedim sukur dugunumden 2 ay once atandim o yuzden keske once kendi geleceginizi garanti altina alsaydiniz yada biraz para biriktirip evlenseydiniz. Ama bence asla esinizin babaniza laf soylemesine izin vermeyin
Başka şehire gelin geldim daha önce gelip is bulma şansım yoktu daha önce çalıştığım yerden de paramı alamadigim için ayrıldım

Eşim bin defada baskı yapsa para sıkıntısı çeken babamdan asla para istemezdim.
Babanıza güvenerek mi evlendi eşiniz?
Maddi sıkıntıyı herkes çekiyor yeni evlendiğinde.

Babamı para isteyerek sıkıntıya sokacağıma o sıkıntıyı ben çekerim daha iyi.
İş bulamıyorumda ne demek temizlik işlerine gidin,merdiven silin insan isteyince işi öyle kolay bulur ki.
Kimse kabul etmiyor bunu anneme de eşime de anlatamadım illa mesleğini yap diyorlar

Bizde adettir beyaz eşyanın bi kısmını ve yatak odasını kız alır. Hatta yatak odası tül perde ve halısı da dahil. Ama onları eşim aldı babam sonra veririm dedi
Babanızdan istemeyin bir an önce iş bulun çalışın borçları beraber ödeyin.

Evlenirken babam evime hicbir esya almadi.
Evlendikten sonra araba almak icin benden borc istedi.
2.5 yil oldu, ben maddi sıkıntıya dussem dahi babamdan borcu bile geri isteyemiyorum.
Esim de iste demek soyle dursun, o parayi unut o senin baban uzerinde emegi var diyor. Aksini soylese sanirim cok fena bozulurdum.
Yani bu durumda tamam babandan icten ice beklenti icinde olabilirsin ama esinin seni sıkıstirmasi asla kabul edilebilir degil bence.

Evlenirken babam evime hicbir esya almadi.
Evlendikten sonra araba almak icin benden borc istedi.
2.5 yil oldu, ben maddi sıkıntıya dussem dahi babamdan borcu bile geri isteyemiyorum.
Esim de iste demek soyle dursun, o parayi unut o senin baban uzerinde emegi var diyor. Aksini soylese sanirim cok fena bozulurdum.
Yani bu durumda tamam babandan icten ice beklenti icinde olabilirsin ama esinin seni sıkıstirmasi asla kabul edilebilir degil bence.
Eşim şu an gerçekten zor durumda olduğu için istiyor yoksa imkanı yok istemez

Merhaba hanımlar. Ben 5 aylık evliyim. Evlenirken evin bütün eşyalarını neredeyse eşim aldı. Yatak odasını babam aldı sadece o dönem biraz sıkıntı yaşıyordu maddi olarak. Şimdi bizim borçlar birikti babam beyaz eşya paralarını öderim demişti ama ses çıkmadı. Bu ay vermezse çok zorluk yaşayacağız. Arayıp nasıl isterim bilmiyorum çekiniyorum babamdan. Kardeşimin okul masrafı falanda çok babamda para var mı onu da bilmiyorum. Eşim de konuş diye baskı yapıyor. Offf nasıl isterim
eşin ne iş yapıyo? sen çalışıyomusun?

canım profilne baktım mühendismişsin galiba? aslında iş bulabilirsin mühendisler az parayla da olsa iş bulabiliyor..
Inşaat mühendisiyim ben kış olduğu için inşaat sektörü durma noktasına geliyor o yüzden eleman alımları yok denecek kadar az. O yüzden bulamıyorum

bu nasil is anlayamadim valla.birde 5 aydir babamdan ses cikmaadi unuttu galiba diyorsun bu tarz yorum yapmayi gercektrn sevmiyorum kusura bakma lufen.fakat cok yadirgadim ben suan nisanliyim mali musavirim ayni zamanda fakat nisanlim masraf yapma sakin diye surekli tembih ediyor.esinizin mantigini cozemedim adettie diye tulu haliyi hesaplamakda ne oluhor o xaman babanda bu yasa kadar yedirip icirdigini hesap etsin.gercekten calismak isteyen mutlaka bir yol bulur.ben bir donem issiz kaldim evden is yaptin 3-5 kurusa hic alakasiz bir is hemde.bence konugu acipta babani kahretme

Back
X