- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Limonsarisi
valla biz geçen ay alyanslarımızı sattık yine de kimseden bişey istemedik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Eşim gecesini gündüzüne kattı çalışıyor boş boş oturmuyor. Ben de çalışmak istiyorum ama meslegimden uzak is yapmama ne eşim ne de annem razi değil. Babamdan borç istiyorum zaten geri odemek üzere.bu nasil is anlayamadim valla.birde 5 aydir babamdan ses cikmaadi unuttu galiba diyorsun bu tarz yorum yapmayi gercektrn sevmiyorum kusura bakma lufen.fakat cok yadirgadim ben suan nisanliyim mali musavirim ayni zamanda fakat nisanlim masraf yapma sakin diye surekli tembih ediyor.esinizin mantigini cozemedim adettie diye tulu haliyi hesaplamakda ne oluhor o xaman babanda bu yasa kadar yedirip icirdigini hesap etsin.gercekten calismak isteyen mutlaka bir yol bulur.ben bir donem issiz kaldim evden is yaptin 3-5 kurusa hic alakasiz bir is hemde.bence konugu acipta babani kahretme
kizmana gerek yok cnm.nasil istiyorsan oyle yap ne deyim sen sormussun bnde nacizane hayir isteme bence diyorum.ayrica gecici sure icin meslek harici is yapmak bence cok daha uygun.kirdiysam ozur dilerim iyi aksamlarAnlatmaya çalışmaktan yoruldum. Eşim gecesini gündüzüne kattı çalışıyor boş boş oturmuyor. Ben de çalışmak istiyorum ama meslegimden uzak is yapmama ne eşim ne de annem razi değil. Babamdan borç istiyorum zaten geri odemek üzere.
Alyans bi tek bende var alırken eşime gümüş aldık birsey ifade etmiyor. Elimde birsey olsa zaten sat derim. Çaresiz kalmasam babamdan para isteyecek biri değilim ve çaresiz kalmaya eşim de istetecek biri değilvalla biz geçen ay alyanslarımızı sattık yine de kimseden bişey istemedik.
Anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Eşim gecesini gündüzüne kattı çalışıyor boş boş oturmuyor. Ben de çalışmak istiyorum ama meslegimden uzak is yapmama ne eşim ne de annem razi değil. Babamdan borç istiyorum zaten geri odemek üzere.
Insanlar biz evde boş boş oturup aileler bize para versin diye bekliyoruz zannediyorlar onlara laf anlatmaktan yoruldum sert tepki verdiysem ben Özür dilerim.kizmana gerek yok cnm.nasil istiyorsan oyle yap ne deyim sen sormussun bnde nacizane hayir isteme bence diyorum.ayrica gecici sure icin meslek harici is yapmak bence cok daha uygun.kirdiysam ozur dilerim iyi aksamlar
Ben daha önce çalıştım evlenmeden önce hemde kendi işimi yaptım ama paramı alamadım evde durmak benimde hoşuma gitmiyor en ufak şeyi degerlendirmek istiyorum ama eşimi ikna etmek çok zor. Mesleğime yakın ne varsa başvuru yaptım hatta geçen bireysel emeklilik satışı için görüşmeye gittim ama tekrar aranmadimCanim su an gencler arasinda issizligin yuzde yirmi oldugu ulkede, cok az kisi meslegini yapabilir hele ki ilk etapta.
Bence ne is bulursan tabi cok ta sana gore dusuk olmamak kaydiyla yap. Calismaya bir yerden basla.
Sonra zaten kendi mesleginle ilgili is cikarsa ona gecersin.
Yoksa sana soyliyim, cok bekleyebilirsin meselegimi yapicam diye.
En azindan iki kurus kazanirsin ve rahatlarsiniz maddi olaraktan.
Ayni seyi gorumceme soylemek istiyorum tabi yanlis anlarlar diye cekiniyorum.
Ama cok iyi olmasa bile is bulabilip te, bir milyar maas olsa bile calismayan insanlari ben hic anlamiyorum.
o zaman konuyu annene acmalisin bence.soyle baska is yaptirmiyorsunuz eaimde borclara yetisemiyor kisa sureligine sizden destek bekliyorum de.ama esya borcuna yardimci oacaktiniz deme sakin yanlis anlasilir.Insanlar biz evde boş boş oturup aileler bize para versin diye bekliyoruz zannediyorlar onlara laf anlatmaktan yoruldum sert tepki verdiysem ben Özür dilerim.
Eşimi ve annemi ikna etmek için çok uğraştım ama meslek haricinde iş yapmamı ikisi de kesinlikle istemiyor her yolu denedim. Artık tek yapabildiğim evin giderlerini azaltmak kombiyi bile açmıyorum doğalgaz faturası fazla gelmesin diye
Annem bu konuda beni en son anlayacak insan. O yüzden babamla konuşmam gerek bu dediklerini babama demem lazım. Anneme göre onlarda hiç para yok ben çocukkende yoktu vardı ama annemin gözünde yoktu. Parası olmayan bi aile bizimki anneme göre o yüzden 2 ev 2 araba varo zaman konuyu annene acmalisin bence.soyle baska is yaptirmiyorsunuz eaimde borclara yetisemiyor kisa sureligine sizden destek bekliyorum de.ama esya borcuna yardimci oacaktiniz deme sakin yanlis anlasilir.
allah yardımcınız olsun.. eşiniz de mühendis mi? acaba başka bi şirkete mi geçse maaşı azsa?Inşaat mühendisiyim ben kış olduğu için inşaat sektörü durma noktasına geliyor o yüzden eleman alımları yok denecek kadar az. O yüzden bulamıyorum
canim o zaman direkt babanla konusacaksin.insallah tez zamanda bir is bulursun.Annem bu konuda beni en son anlayacak insan. O yüzden babamla konuşmam gerek bu dediklerini babama demem lazım. Anneme göre onlarda hiç para yok ben çocukkende yoktu vardı ama annemin gözünde yoktu. Parası olmayan bi aile bizimki anneme göre o yüzden 2 ev 2 araba var
Ben daha önce çalıştım evlenmeden önce hemde kendi işimi yaptım ama paramı alamadım evde durmak benimde hoşuma gitmiyor en ufak şeyi degerlendirmek istiyorum ama eşimi ikna etmek çok zor. Mesleğime yakın ne varsa başvuru yaptım hatta geçen bireysel emeklilik satışı için görüşmeye gittim ama tekrar aranmadim
İnşaat mühendisleri kpss ile en kolay atanan mühendisler, kpssyi deneyin bence. Onun dışında diplomanızı da kiralayabilirsiniz güvenilir bi yereInşaat mühendisiyim ben. Kış geldi inşaatlar durdu kimse alım yapmıyor konuştuğum görüşmeye gittiğim herkes Şubat ayında işler açılacak o zaman bulursun diyor
madem durumun yoktu, düğün yapmicaktın canım.. babanı sıkıştırmaya hakkın var mıO kadar para nereye gitti bende anlam veremiyorum zaten. Evimde ki eşyalar 15 bin falan
Evdeki hesap her zaman çarşıya uymaz. Benim sağlık problemim çıktı ona ekstra harcama yaptık. Iş bulamadım mecbur kalmasam babamdan borç istemem zatenben evli olsam babamdan hayatta para isteyemem. baban öderim deyip ödememişse bil ki durumu iyi değil. kardeşinin okul masrafı da varmış. ya ben bu evli barklı insanların hala anne baba yada kv kpden para beklentisini anlamıyorum. kendi başının çaresine bakamayacaksa ne diye evlenir ki insan.
Düğün için yapılan borçlar kredi çekilerek oldu zaten eşimin ödediği bir kredi mevcutmadem durumun yoktu, düğün yapmicaktın canım.. babanı sıkıştırmaya hakkın var mı
eşin neden kredi çekmiyor
Maalesef değil. Büyük şehirde çok zor. 2-3 kişi alıyorlar 97 alan arkadaşım bile atanamadiİnşaat mühendisleri kpss ile en kolay atanan mühendisler, kpssyi deneyin bence. Onun dışında diplomanızı da kiralayabilirsiniz güvenilir bi yere
Teşekkür ederim bu şekilde yapacağım birazdan arayacağım zatenbabalar evlatlarının hiç bir şeyini unutmazlar, size olan borcunu da unutmamıştır fakat elinde olmadığı için bir şey diyemiyordur bence...
çok zor durumda iseniz '' babacım eşim maddi yönden baya sıkıştı bize biraz yardım edebilir misiniz?? '' diye sorabilirsin.. oda anlayacaktır. direk para istemektense dolaylı yoldan anlatabilirsiniz...