Babamdan nefret ediyorum...

tuna0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
424
1
96
Edirne
akıl verin...hala susuyorum...bilmiyor durumuna yatıyorum..evliyim başka şehirde yaşıyorum...babam intenete düşkün bir insan...annem babamın biri ile görüşrüğünden şiphelenmiş ve bana anlatmıştı...fena halde kızdım,inanamadım..ama anneme belli etmedim...yoktru falan dedim anneme morali bozulmasın diye..ama sonra babamın yazdığı bazı notla rbulmuş evde...msjları sanırım...babamın 2 tane hattı var...birini sürekli cebinde gezdirmeye başlamış...yada ortam musait değilse kapalı tutuyormuş...annem bir gün tel kurcalamış denk gelmiş...bir numara farketmiş...aramış bir kadın çıkmış...babam anlamış...yok canım falan demiş öyle bişey...internette yazışırlarken basmış...arkadaşım canım oyun oynuyoruz demiş...okey oynarken yazışıyorlarmış...annem gördüm şöyle böyle desede...inkar etmiş...birkere laf dedi benim yanımdada...babam hemen diklendi...sen nediyordun çocukların yanında...terbiyesiz...şöyle böyle...sürekli yanlarında olmadığım için evin içinde ne oluyor bilemiyorum...anneme boşan diyorum...o beni boşasın diyor...anneme hatta git evden bile demiş..tartışma esnasında...babam hepimizden gizli mil adrsi kullanıyor...en önemli nokta ise...birgün facebook açtım...tanıyor olabileceğiniz kişilerden bir baktım tanıdık bir yüz...bir baktım babam...başka bir isimle face adresi açmış...ve bilgilerinde dul yazıyor...şifrelerini ele geçirdim...mail adresinede girdim...ordadad hep kadın arkadaşları var...ve dul yazıyor ordadad.yaşınıda daha ufak yazmış...dumura uğradım resmen...hala anneme kimseye anlatmadım...babamdan nefret ediyorum ama...gelip bana sarıldığında iğreniyorum...bizi önemsiyormuş mükemmel bir babaymış gibi davranmasından utanıyorum ondan...kızımı sevmesini bile istemiyorum...ne yapmalıyım kızlar...birde eşimde görmüş facede babamı...çok sık gitmek yok diyor memleketime...öyle bir babayla aynı evde olmamalısın diyor bana...çok ayıp diyor...nerdeyse herkezin face adresi var diyor...ya bizim akrabalar annemlerde görürüse ne olacak diyor...na yapmalıyım...babama desem sen ne yapıyorsun böyle diye..evde kavga çıkacak annemde öğrenecek çünkü...bu sefer annem çok üzülecek...olaylar çıkacak evde..kardeşimde etkilenecek...belki allah korusun şiddet bile olabilir diye korkuyorum...annem çünkü hesebını soracak...benim aklım orda kalacak...of of...

Allahım hiç kimsenin başına vermesin!
Çok acı bişiy olsa gerek..
Ama ben sizin yerinizde olsam susamazdım sanırım..
Tüm baba kız bağlarım kopacak da olsa rol yapamazdım.. Bana sarılmasına,bebeğime dokunmasına izin vermezdim..
Size de konuşun,kavga edin vs. diyemem,herkesin hayat görüşü farklı! Ben yediremiyorum böyle işleri..

Ben olsam babamla konuşur herşeyi bildiğimi söylerdim. biraz da tehdit ederdim kendine gelmesi için. bir arkadaşımda aynı sizin gibi babasının neler yaptığını öğrendi. sonra msn adresi açıp arkadaş oldu. yazdığı herşeyi kaydetti. babası annesine kötü davranmayı abattığı bir dönemde kaydettiği herşeyi babasına yollayıp bir kadının onu bulup bu yazışmaları attığını söyledi ve güzelce tehdit etti. şimdi babası annesine prenses gibi davranıyor. yani lafın kısası konuşup aklını başına getirmek lazım. ne yaptığının farkına varsın.

çok haklısınız...çok düşündüm..ama yapamadım...acıkcası korkuttum...annemle daha fena olmalarından...hatta annemle kardeşimle konuşmama izin vermeme gibi bir şey yaprsa diye korkttum...yoksa babam umrumda değil...arıyorlar beni mesela hani napıyorsunu falan diye...hiç açmak istemiyorum te...konuşmak bile istemiyorum onunla...hatta beni hiç aramasa bana gelmese hiççççte arayıp demem neden gelmedin..neden aramadın diye...bakalım yaza memleketime nasıl gidicem..eşim çok ayıpladı ve kızdı..bende utandım onun karşısında bu durama düşmekten...ama allah için bana karşı bişey demedi eşim...babama kızdı...nasıl bakabiliyor yüzümüze diyor...hatta daha önceden biliyormuşta...ben üzülmeyim diye söylememiş...en çok korktuğum ya kayınpederim yani eşimin ailesi tarafı görürse...onlarında face adresleri var...
bende başka bir face edresi açık eklemeiştim onu ama beni kabul etmemeişti.sonra şifrelerini ele geçirdim...iyi yapmadım esasında..

hiç öyle detaylı konulara girmeden sadece açın telefonu o internet adreslerinin hepsini hemen sileceksin deyin , madem evde bekar kardeşiniz var haberi olmasında sakınca yoksa ona da detaylara girmeden söyleyin bilgisayara ve internete şifre koysun , annenize hissettirmeden babanıza karşı açıkca tavır alın derim ...

Son düzenleme:
İnternet bağılılık yaratan bir ortam sonucta şifreleme buna engel olmayacaktır bence dışarda cafeler var binlercesi, en kötüsü babanıza utanc yasatmanız bence ekleyin ve başka biri gibi konusun sonra kamera acın anlasın sucunu

bugüne kadar sustum evet...hiç belli etmedim..ama çok haklısınız...anlaması lazım..annemden utanmıyor...belki benden utanır...ama çok korkuyorum sonuçlarından...annemle,kardeşimle ya konuşamazsam birdaha...ama sinirimde çok ona...iğreniyorum...tiksiniyorum ondan...genç meraklısı,gözü dışarda herifin teki...

canım yaşaıkların çok kötü şeyler ama bu babandan nefret etmeni,tiksinmeni gerektirecek bişey değil.Evet haklısın..Bu annen ve babanın problemi.Bence annene anlat olanları oda yapılması gerekeni yapsın.Bunları yaşamış biri olarak sana diyorum ki sen ne kadar babanı utandırmaya,hatasını anlatmaya çalışırsan çalış,üstüne üstlük anneme söylerim die tehtit et o yapacak olduktan sonra her şekilde yapar.Belli ki annenle aralarında ters giden bişey var.En doğrusu annene anlat derim.Yoksa başka çözümler çare etmiyor canım bunu çok iyi bilen biri olarak söylüyorum sana.Ben babamdan nefret bile etmiyorum düşün artık...Eşinin sana o şekilde konuşması çok yanlış.Duyarsa duysun ailesi ne olacak?onları sen ilgilendirirsin ailen değil.Tabii ki gidip geleceksin memleketine orada senin annen ve kardeşin var...Umarım iyi bir sonuca varırsınız.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Zaten ne oluyorsa çocuklara oluyor!

benm baba böyle bi şey yapmadı
başka nedenlerden dolayı ondan nefret ediyorum
nefretini anlıyorum

ya babaniza kizmakta haklisiniz ama nefret bilmiyorum..
sonucta anne ve babanizin arasinda bir sorun ne olursa olsn annelerimiz bile hata yapsa annedir babadir atacak yada nefret edemeyiz ki..ki onlar cok büyük yanlislarda bile affediyor..
fakat benim takildigim esinin gitmek yok öyle bir adamin evine gibi davranmasi,gercekten kusura bakmayin ama sanki babaniz kedni cocuklarina,torunlarina baska gözle bakiyor gibi..tamam hic kabullenilecek bir durum degil ama annenizle bosanip ayni seyi yapsa yine mi aynisi yapacakti esiniz,bilmiyorum belki basima böyle birsey gelemdi belkide nasi davranilir bilmiyorum ama esim sirf bu ypzden dolayi bana gitme derse dinlemezdim yada konusurdum..o benim babam iyi ya da kötü adam kötü birsey yapiyor ortada ama sanki sapik gibi davranilmasi yanlis

birazönce arıyor babam...kendisi koyu gs li,aşimde fb li benim.kızımın fb küçük toplarıyla fotoları var.eşim çekmişti...onlarada gönderdik...diyor bana...ne o öyle zorlamı yaptırıyonuz çocuğa...bende alıcam gs topu,formalar falan...giydircem ona...yapan babası,istediğini yapar...eşim fbli kızına tabiki alabilir,giydirebilir...ama babam gs li diye çocuğa öyle şeylermi alıcaz..bu durum biraz dış kapının mandalı gibi...kayınpederimde fbli benim...şimdi babam onu sindiremedi...onların dediği gibi hareket ediyoruz sanıyor...öyle soğuğum ki babama karşı...herşeyi batıyor bana...çok sinirli,asabi adam oldu...bayramda bizdeydiler...kardeşimin sacına başına herşeyine karışıyor...daha donğrusu herkezi kendi fikrine göre yönetmek istiyor...onun kafasına göte hareket edilemeli...ağzından küfürler eksik olmaz...eşim için bile neler demişti bana..hatta hiç unutmam,daha nişanlıyız...düğün tarihini ayarlıcaz...bana evde kalmış kız kuruları gibi yamanmayamı çalışıyorsun demişti bana...hakaretleride eksik olmaz...neysem işte kardeşimde hoşlanmaz öyle karışılmasından...genç çocuk...utanıyor vs...heleki başkalarının yanında...gene karıştı babam..kardeşimde kızdı...yeter artık dedi...bağardı falan...babamda hakaret etti gene...kardeşimde birazx söylendi...babam dövmeye kalktı kardeşimi bzizim evde...hatta aldı eline gümüş sürahimi,önüne geçmesek vuracaktı resmen kardeşime..sonra hastanelik...allahım korusun...zaten kaç defa dövmeye kalktı kardeşimi...nedeni...onun istediğini yapmıyormuş...

facebook adresimde niye kızlık soyadımda yazmıyormuş...bir problem daha...kuzenim kızımın bir sürü fotosunu koymuş...koyma o kadar çok dedim...babam onu bile problem yaptı..neymiş kayınpederimde kaldırsaymış....kayınpederimle kuzenim aynı kefemi...kayınpederimle kıyaslıcaksan o zaman sen kendin kaldır...hem ben kaldır demedim...çok koyma dedim...ayrıca bizim foto albümlerimiz özel ayarda herkez göremiyor...soruna bakarmısınz kızlar...ne yapayım ben şimdi...ne diyeyim...gereksiz şeyler...

Eğer babanızın internet üzerindeki bu yanlış davranışlarını annenize anlatırsanız, aşağı yukarı ne tepki vereceğini düşünüyorsunuz?

Az çok kestirebilirsiniz, anneniz sonuçta.

Sadece üzülüp, kahrolacaksa, ama boşanmayacaksa.. Boşuna anlatıp, huzurunu kaçırmayın bence..
Belki de sonsuz dek öğrenmez..

Ama büyük tepki vereceğini düşünüyorsanız, asla hazmetmeyeceğini ve ayrılacağını.. O zaman bir an önce söyleyin.. Ben anne olarak öyle tercih ederdim..

Bizim bir akrabamızın kocası da face üzerinde kendini bekar tanıtmış ve kız arkadaş peşinde. Hepimiz görüyoruz, ama eşi internet kullanmıyor ve bilmiyor. Yazık, herkes farkında.. Bir o bilmiyor..

Nefret ediyorum bende bazen saçını başını yonasım geliyor. ev sanki üstüme üstüme geliyor bir an önce evlenip gitmek istiyorum bu evden..

benım yasadıklarımın aynısını yasamışsın.. Allah sabr vrsn.. Hep olan kadınlara oluyor.. bende babmdan nefret ediyorum.. Şiddette gördüm iğrenclklerde hicbirseyden utanması yoktu.. terbiyesiz bir adamdı.. ya sevceksn ya terketceksin. Onlarda o yürek bile yok ne gidebiliyorlr nede kalabiliyorlar.. nefret ediyorum.. NEFRET..

Bende nefret ediyorum şiddet ve anlatamayacağım şelerle karşılaştım

gerçekten çok güzel yapmış arkadaşınız. böyle bir şeyi yapabilirsin sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…