Babamdan nefret ediyorum...

yaptığı terbiyesizlik dışında birde bana böyle avranmasıyla uğraşıyoruz...yok soyadım niye öyle...yok niye foto kalksınmış...yok kocan söyle...annesi böyle...yani bekarkende evde bize hep zindan ederdi hayatı...herşeye kızardır...bağırırdı...bu internet olaylarından beri daha asabi daha sinirli oldu...evde hep terör estiriyormuş...herşeye bağırıyormuş....artık yeni kız arkadaşları yüz vermediğinde sinirleniyor herhalde...

Aslinda aile ve ebevyn iliskileri farklidir. Ikisinin iliskisi farklidir. Adam aldatir ama iyi bir baba olabilir.
Babam annemi aldatsa elbett4 kizarim sinirlerim ama babami silmem. Ama annem babami silebilir. Silmelide. Silmesi icin elimden gelenide yapardim. Ama ben silmezdim. Cunku baba cocuk yada anne cocuk iliskisi fakrli kari koca iliskisi farkli

Esin gondermemek icin bahane uretmesin bosuna. Aldatmak ahlaksizlik evet ama bu senin onu gormeyecegin anlamina gelmez. Sende gormek istemezsin ama bir muddet sonra kizgin geçecek babam diyeceksin busefer esin ne olduda tekrar baba dedin olacak. Esini hic karisitrma. Sen karisma bu aile ici mesele de. Erkelere koz verince omur boyu dirdir ederler. Sen barisirsin babanla sonra en ufak tartismada ne okduda baban kiymete bindi ates püsküren sen degilmiydin derler.

Cok gecmis olun. Babani al karsina konus. Boyun kadar cocuklarin var hadi annemden bizden utanmiyorsun cevrendendemk utanmiyorsun. Saniyor musunki onlar gormuyor? Ben nasil goruyorsam onlarsa goruyor. Esimin ailesimdem biri gormus esime demis dersin.

Bu cok mantıklı ben de öyle yapardim üstüne bunlari bosanmada ileri sürerek tüm mal varlığını almakla tehdit ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…