- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.295
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi pembecanta
-
Yoo gayette ayrıştırılmalı nasıl suriyeliler buraya akın edince gormedigimiz hastalikları cocuklarımızda gördük bende aşı olmayanlarla aynı ortamlarda olmak istemiyorumÇip falan bunlar ayrı mevzular. Aşı olmak isteyenler ile istemeyenler ayrıştırılmamalı. Herkes birbirine saygı duymalı. Çünkü bu ülkemizi kaos ortamına sürükleyebilir. Bundan herkes zarar görür.
Konu sahibinin konusunu daha fazla işgal etmeye gerek yok. Düşünceniz umrumda değil!!!!Yoo gayette ayrıştırılmalı nasıl suriyeliler buraya akın edince gormedigimiz hastalikları cocuklarımızda gördük bende aşı olmayanlarla aynı ortamlarda olmak istemiyorum
Ha şunuda soyliyeyim aşi olmak istemeyen sırasını olmak isteyenlere versin ben talibim dünya bir bir kurtuluyor hersey normale donuyor biz hala pencereden bakıyoruz çok güzel kafalar ya
Sizinde aşı karşıtlığınız benim umrumda değil etrafda dolaşmayın yeter aşi olmuyorsanız kimse sizin yüzunüzden hasta olmak zorunda değilKonu sahibinin konusunu daha fazla işgal etmeye gerek yok. Düşünceniz umrumda değil!!!!
Okuduğunu anlamayan insanlara kelimeler kifayetsizSizinde aşı karşıtlığınız benim umrumda değil etrafda dolaşmayın yeter aşi olmuyorsanız kimse sizin yüzunüzden hasta olmak zorunda değil
Malesef aşı sonrası hasta olan cok kisi duydum.cok gecmis olsun biam once biter bu kapbus insBugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübebabam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
16 az mıBu yanlış bilgiyi düzelteyim böyle bir durum söz konusu değil.
Sabah 8 doz akşam 8 doz
bilginiz olsun
Kusura bakmayın geç fark ettim bayağı. Benden önce bir üyemiz cevaplamış amaTansiyonun düşmesi bu durumda kötü birseymi .
Keske tanıdığım bir doktor olsaydi en azından bu şekilde azıcıkta olsa yüreğim rahat eder her telefon çalmasinda yerinden fırlamazdı
Pes etmek yok Allah var umut hep var olacak⚘
Sanırım üç gündür yazmıyor üyeKusura bakmayın geç fark ettim bayağı. Benden önce bir üyemiz cevaplamış ama
tansiyon düşüklüğü belli bir yerden yani değerden sonra tehlikeli sayılır. Tansiyonu kaç babanızın?
Offf evet ya gelip gidip bakiyorumSanırım üç gündür yazmıyor üyeumarım babacığı iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?