BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

İnanmaz olurmuyum tâ buralardan hissediyorum samimiyetinizi ayağınıza taş değmesin
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın çok kötü elinden birseyin gelmiyor olması,öte yandan en büyük silahım dualarım,dualarımız var .
Dualar kaderi değiştirir diye bisey okumuştum.
Umut etmeyi birakmiycam herkes kesse ben vazgemiycem bu demek değil ki kötü ihtimali yok sayıyorum hâşâ ölüm hak geldiğimiz gibi döneceğizde .
Bende Allahtan dualarımda diyorum ki Allahım zamansız ölüm nasip etme ne olur beni yarim bırakma

Tansiyonun düşmesi bu durumda kötü birseymi .
Keske tanıdığım bir doktor olsaydi en azından bu şekilde azıcıkta olsa yüreğim rahat eder her telefon çalmasinda yerinden fırlamazdı
Pes etmek yok Allah var umut hep var olacak

Tansiyonun düşmesi herşeye hazır ol demek güzel kardeşim. 7 yaşındaki oğlumdan da eşimdende babana dualar gitti.
sakinleş yüreğini serinletmeye çalış. Hepimiz kaderimizi yaşıyoruz Allah herşeyin hayırlısını versin. Bizi haberdar etmeye devam et lütfen

Sevgili arkadaşım Allah içini ferahlatacak bir haber duymanı nasip etsin inşallah,bütün mesajlarını gözümde yaşlarla okudum.Biz kovid geçirirken babam hastaneye kaldırılmıştı entübe olmadı ama o bile beni 10 gün yakmaya yetmişti.Sanırım seni bu derdi çekmeyen anlamaz,içinin yangınını sanki ben yaşıyorum şu an gözümde yaş içimde sızıyla baban için dua ediyorum.Canım arkadaşım nolur umudunu kaybetme,kimse çok sevdiklerinin acısıyla sınanmasın Rabbim nolur

Dua edeceğim hem babanız hem sizin için. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Dua sayfasına etiketliycem sizi dua edelim babanıza hep birlikte.Yüreğinizde ki yangını çok iyi anlıyorum,asla umutsuz olmayın,umut hep var

İçim yanıyor

Allah ağrılarını dindirsin kardeşim bir çiçekle yaz gelmiyor Rabbim ne olur herkese şifa ver
Gözleri yollarda olan bedeninde o ağrı acıları yaşayan kullarına özlediklerini beklediklerini sağ salim gönder ilahi amin

Geçmiş olsun,şu andaki aşıların hepsi deneme fazindaki bir aşı,yan etkisi olmamıştır umarım.Çünkü maalesef çevrede aşıdan sonra hastalanan insan sayısı az değil.

Buraya iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz pembe çanta

Insallah tez zamanda sagligina kavusur cok uzuldum

Allah im Safi ismiyle sifa nasip etsin babaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…