• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Oluyorum ama hep gözlerim dolu dolu iki kelime edince başlıyor yaslar akmaya😭
İnanın korunmak ne demekse onun misliyle korunduk .
Meyve sebze alıyorduk onlari deterjanla yıkıyorsun
Akraba ziyareti kesinlikle yok .
O kadar değişik birsey ki hic korunmayanlarda bir sorun yok sanki
Kıyamam ya. Allah büyük, içimdeki his de en yakın zamanda sağlığına kavuşacak diyor, hislerime de güvenirim. Dualarim sizinle. Bizleri haberdar edin. Konusmak isterseniz de yazın. Ne zaman isterseniz.

Bu arada yazmayı unuttum babam 65 doğumlu annem 72 Li . Hiç bir hastalıkları yoktu . Kendilerini çok fazla koruyorlardı hiç kimse ile görüşmüyorlardı . Babam muhasebecisi kadından kaptı babam maskeli kadın maskesizmiş para alışverişi yapmışlar . O kadın kendi babasına da bulaştırdı o adam da hastaneye yattı 🙄

🥺🤦🏻‍♀️ çok üzüldüm . Babam aşıyı olduğu gün virüsü kaptı . Annem babam kardeşim hastalandılar . Babamın 9. gün bile ateşi 39.5 inişli çıkışlıydı 😪 hastaneye yattılar ikisi çok kötüydü . Annemin entübe olma riski vardı . Ciğerleri çok kötü karaciğer enzimleri çıkmış . Bugün taburcu oldu babam birkaç gün önce oldu . Annem öksürmekten konuşamıyor . Allahım şifa versin diyecek hiçbir şey bulamıyorum
Allah annenizede sifa versin
Rabbim bu gecede mübarek gece gecenin hürmetine kimseyi perisan edip annesiz babasız koymasın.
Babamın sağlıkla taburcu olmasını nasip etsin Allah

Kıyamam ya. Allah büyük, içimdeki his de en yakın zamanda sağlığına kavuşacak diyor, hislerime de güvenirim. Dualarim sizinle. Bizleri haberdar edin. Konusmak isterseniz de yazın. Ne zaman isterseniz.
Allah razı olsun sizden eksik olmayın ne olur dualarinizda yad edin babamı 😇

Babacığınıza açıl şifalar dilerim, insallah biran önce sapasağlam çıkar hastaneden 🙏

2.dozu yaptırdıktan 20 gün falan sonra hasta hissetmeye basladı.
Özel hastanelerde yer olmadığı için pandemi hastanesine götürdük yanına izin vermiyorlar
Ilac konusunda birsey diyemiyoruz ki onlar daha iyi bilmezmi? Duadan başka Allahtan baska kimsemiz yok Allah bizi perisan etmesin onu bize cok görmesin
Rabbim şifa versin
Hasta hissetmeye başladı derken nasıl belirtiler vardı ?

Cok gecmis olsun benim bir akrabam cok yogun bir donemde serviste yatti cok yasliydi kanser gecmisi beyin ve yuz felci gecmisi vardi inanin yasamaz diye servise almadiklarini dusunduk iyilesti hastahaneden cikti insallah sizin babanizda cikacak oglu yaninda kalmisti bulasti ve cok agir gecirdi ilaca sonra basladi ama binpisman oldu o kdr kotulestide iyi olmak icin ugrastiki, daha sonra ailesi oldu hepsinin ilaclarini kendi takip etti kizini zorla yatirdi su an cok iyiler
Doktorlara guvenin insallah iyi olacak

Bu yanlış bilgiyi düzelteyim böyle bir durum söz konusu değil.

Sabah 8 doz akşam 8 doz

bilginiz olsun
O ilaclarin kullanimi durduruldu diye gecen haftalarda aciklama yapildi sanki yoksa durdurulan baska bi ilac mi bilginiz var mi?

Allah annenizede sifa versin
Rabbim bu gecede mübarek gece gecenin hürmetine kimseyi perisan edip annesiz babasız koymasın.
Babamın sağlıkla taburcu olmasını nasip etsin Allah
Amin canım bol dua edelim herşey yoluna girsin inşallah . Ama şunu görüyorum ki sakınılan göze çöp batarmış

Rabbim şifa versin
Hasta hissetmeye başladı derken nasıl belirtiler vardı ?
Ramazanlığın ilk günleriydi yatıyordu niye yatıyorsun baba falan dedik halsizim diyince dedik oruçlu olunca oluyor ondandır ertesi gün boğazım şiş gibi deyince hastaneye götürdük test yaptırdık

Biz zaten aşı olmasına rağmen covit olabileceğini biliyorduk ama tek birsey varki televizyonlar bakanımız surekli "aşı önemli %bilmem kaç koruyor yoğun bakım olmadan atlatiyor" dedikleri için 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Oncelikle saglik diliyorum, sizlere de kolaylik ve sabir.

Maalesef ki Sinovac koruyuculugu oldukca dusuk bi asi, tabii insanlar hic yoktan iyidir mantigiyla yaklasti o donemde direkt Biontech alinmis olsaydi onun koruyuculugu daha yuksek.

edit:imla

Son düzenleme:
O ilaclarin kullanimi durduruldu diye gecen haftalarda aciklama yapildi sanki yoksa durdurulan baska bi ilac mi bilginiz var mi?
Babama gelen ilaç şu romatizma ilacıymış. Anneannem 30 senedir kullanıyor ismi faviravir. Babama ilaç geldi hemen . Annem ilk negatif çıktığı için ilaç gelmedi . Sonra annem de belirtiler başladı kardeşimde de . Ama filasyon ekibi 2 gün sonra test yapalım demiş . O arada annem ilaç kullanmadı . Annemle babam aynı anda hastanede yattılar ciğerleri çok kötü diye . Doktor hemen ilaca başlatmış annemi . Sonra sordum kalkan ilaç oymuş

Anneniz de oldu mu peki ?
Oldu evet ayni anda yaptirdik
Cok gecmis olsun benim bir akrabam cok yogun bir donemde serviste yatti cok yasliydi kanser gecmisi beyin ve yuz felci gecmisi vardi inanin yasamaz diye servise almadiklarini dusunduk iyilesti hastahaneden cikti insallah sizin babanizda cikacak oglu yaninda kalmisti bulasti ve cok agir gecirdi ilaca sonra basladi ama binpisman oldu o kdr kotulestide iyi olmak icin ugrastiki, daha sonra ailesi oldu hepsinin ilaclarini kendi takip etti kizini zorla yatirdi su an cok iyiler
Doktorlara guvenin insallah iyi olacak
Darısı Babamın başına🙏
Biz ambulans çağırdık hastaneye giderken kurban olduğum traş oldu takımlarını giydi ambulanstakilere kızım ben inerim siz zahmet etmeyin dedi kendi merdivenlerden indi ALLAH yürüyerek gönderdik yürüyerek geri getirsin babamı amiiin😭

Babama gelen ilaç şu romatizma ilacıymış. Anneannem 30 senedir kullanıyor ismi faviravir. Babama ilaç geldi hemen . Annem ilk negatif çıktığı için ilaç gelmedi . Sonra annem de belirtiler başladı kardeşimde de . Ama filasyon ekibi 2 gün sonra test yapalım demiş . O arada annem ilaç kullanmadı . Annemle babam aynı anda hastanede yattılar ciğerleri çok kötü diye . Doktor hemen ilaca başlatmış annemi . Sonra sordum kalkan ilaç oymuş
Kalp krizi riski arttırıyor o ilaç mutlaka kan sulandırıcı iğne yada coraspirin şart.
Su gerçeği göz ardı edemeyiz ki hastalığa yakalanan herkeste bir kalıntı kaliyor kalacak en azından bir süre .
(Ayakta atlatıp günahsız insanlara bulaştıran caniler hariç)

Oncelikle saglik diliyorum, sizlere de kolaylik ve sabir.

Maalesef ki Sinovac koruyuculugu oldukca dusuk bi asi, tabii insanlar hic yoktan iyidir mantigiyla yaklasti o donemde direkt Biontech alinmis olsaydo onun koruyuculugu daha yuksek.
O ara yaptırırken biontech yokmuydu yoksa artık ilk doz yapilmisti diyemiydi neydi mecbur yaptirdik ee madem laf olsun diyeyse neden bizim gibi kac insanin günahına girdiler! Yazık

Back
X