Maşallah aşı faşistliği başlamış. Yok aşı olmak istemeyeni tokatlamak istiyorum. Yok boğazına yapışmak istiyorum vs pardon da siz kimsiniz. İsterseniz gidin 10 doz aşı olun 29 kat maske takın ne yaparsanız yapın. Kimse bigün başka ertesi gün başka konuşan bi dediği bi dediğini tutmayan hergün tv lere çıkıp saçmalayan insanlara inanmak zorunda değil.
Dışarda maskesiz insan görünce öcü gibi bakıp aynı evde karı kocadan birbirine bulaşmayan virüsü sorgulamayan ama salgın vaaaaerrr diyen her önüne konana başını eğen açık havada kimse yokken maske artı siperlikle dolaşan tek başına özrl arabada burnuna kadar maske çeken akıl yoksunu insanlardan olmak zorunda değil.
30 kuruşluk maske koruyacak öyle mi???
d vit alma dışarı çıkma hareketsiz yaşa oksijen alma her yaşa herkese aynı tedaviyi uygula sonra ölen niye öldü
Yeter ama vallahi yeter
Bağışıklığı düşük kronik hastalığı olan insanlar hep vardı hep de olacak. Bu insanlar kendilerine dikkat edecek.
Beni hasta etmeyen virüs benden başkasına bulaşamaz. Biraz da farklı görüşteki insanları dinleyin evde de maske takın haa sakın unutmayın
Sonra evden çıkmadık kimseyle görüşmedik herşeyi yıkadık niye covid olduk demeyin. Öve öve bitirilemeyen ilaç tedaviden kaldırıldı kimse niye diye sormuyor. Otopsi yok, aşının ruhsatı yok, aşıyı unutun aşı 6 seneden önce çıkmaz diyen drlar biran da aşı olun demeye başladı. Aşıyı üreten olmuyor ben niye olayım demek cahillik öyle mi pes
Korkarsan hasta olursun net
Korkan beyin kendini korumaya alır bağışıklığı unutur, zayıflatır.
Tvlerde sosyal medyalarda halkı aşalayan hareket eden dr lara proflara ses çıkarın biraz.
Bu iş başka yerlere gidiyor görmüyorsunuz.