Babamı evlendirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lilolisa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
12
-2
16
27
Merhaba benim babam emekli.50yaşında.Benimle yaşıyor.Dünya iyisi bir insandır.Boşandıktan sonra annem hayatını yaşarken babam hem beni hem kardeşimi ne emeklerle büyüttü.Bu saatten sonra evlenmesini istiyorum ama ona uygun birini basıl bulacağım?Tanıdığınız uygun biri var mı?

Çevrenizde falan yok mu sorabilceniz bi komşu falan? Burdan soruşturmanız tuhaf..

Merhaba benim babam emekli.50yaşında.Benimle yaşıyor.Dünya iyisi bir insandır.Boşandıktan sonra annem hayatını yaşarken babam hem beni hem kardeşimi ne emeklerle büyüttü.Bu saatten sonra evlenmesini istiyorum ama ona uygun birini basıl bulacağım?Tanıdığınız uygun biri var mı?
Desti izdivaç mi burası 😀
gormeden bilmeden uygun desek gorusecek heralde bey amca.

Babaniz evlenmek istiyor mu ?

Ya kendisi hiçbir şekilde adım atmıyor tanışmaya.Ben de ne yapcağımı şaşırdım.nasıl bulacağımı yani birini.Buraya yazayım dedim🤔

😀Neyse demicem baskasinin salcasini ben yonlendirmek istemem.
Gecenin köründe neden geldi babani evlendirmek aklina. Cem yilmaz gibj uyudun mu - ben uyumadim da 😀 tarzi oldu çok belirgin.

arkadaşım bu işler kısmet işi, belki adam istemiyordur, sizler de evlenince kafasını dinleyecektir

bu konu fake değil bence, ancak yazan kişinin 50 yaşında bir amca olma ihtimali kesinlikle var, kızı yazdıysa cevabı ilk cümlede. Amca yazdıysa, cevabım "amca, buralardan sana ekmek çıkmaz"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X