Desti izdivaç mi burasıMerhaba benim babam emekli.50yaşında.Benimle yaşıyor.Dünya iyisi bir insandır.Boşandıktan sonra annem hayatını yaşarken babam hem beni hem kardeşimi ne emeklerle büyüttü.Bu saatten sonra evlenmesini istiyorum ama ona uygun birini basıl bulacağım?Tanıdığınız uygun biri var mı?
Babaniz evlenmek istiyor mu ?Merhaba benim babam emekli.50yaşında.Benimle yaşıyor.Dünya iyisi bir insandır.Boşandıktan sonra annem hayatını yaşarken babam hem beni hem kardeşimi ne emeklerle büyüttü.Bu saatten sonra evlenmesini istiyorum ama ona uygun birini basıl bulacağım?Tanıdığınız uygun biri var mı?
Ya kendisi hiçbir şekilde adım atmıyor tanışmaya.Ben de ne yapcağımı şaşırdım.nasıl bulacağımı yani birini.Buraya yazayım dedimDesti izdivaç mi burası
gormeden bilmeden uygun desek gorusecek heralde bey amca.
Evet ama tanışmak için çaba sarf etmiyorBabaniz evlenmek istiyor mu ?
Ya ben arayıp bulayım dedim nerden bulurum bilmiyorum ki o zaman onu söyleyinHaydar amca evleneyim derken dımdızlak kalmayasın
Herhalde dalga geçiyorsun bey amca hıc mı haber ızlemıyorsun? Bu gıdışle onune gelenle evlenıp dolandırılcan.Ya ben arayıp bulayım dedim nerden bulurum bilmiyorum ki o zaman onu söyleyin
Ya kendisi hiçbir şekilde adım atmıyor tanışmaya.Ben de ne yapcağımı şaşırdım.nasıl bulacağımı yani birini.Buraya yazayım dedim
eş dost tanıdık vasıtasıyla belki
ama kk da aranmaz ki
izdivaç programlarının kaldırılmasıdan ötürü hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?