Babamı kaybettim,corona..

Basin sagolsun. Ben annemi babami 20 yil once ve en sevdigim kuzum kizkardesimi 9 ay once kaybettim. Hicbirsey eskisi gibi olmuyor o acinin yerini özlem aliyor. Cok zor cok. Yillardir bu aciyla yasayan biri olarak diyorum ki ailesi hayatta olanlar cok sukretsin.
Başınız sağolsun. Evet hiç bişey eskisi gibi olmuyor. Herşey yerini bulacak biliyorum ama, onun olmadığı bi dünyada daldan düşen yaprağa bile hüzünleniyorum.

Daha çok yeni, böyle düşünmeniz normal. Elbette seveceksiniz. Ne güzel nişanlınız size destek oluyormuş; birlikte çok güzel günler göreceksiniz. Babanızda böyle olmasını isterdi emin olun. Geçecek, geçmeli. Geçmeyen hiçbirşey; sabaha varmayan hiçbir gece yok bu hayatta.
Kalk sarılmamız lazım :KK74:
:KK200::KK200: Sarılalım. Evet onun olması beni biraz dik tutuyor zaten 6 senedir hayatımda ve sanki bana 2.Bir baba gibiydi tabi babamın yerini tutması mümkün değil ama onunla hayat biraz daha güzel. Umarım hemen sabah oluur.

basınız sagolsun
mekanı cennet olsun

hala dugunler tatıller ev ev zıyaret yapanlar gorun bu konuyu ölmeyı bayılmak sananlar var...
bakın sız ölmesenızde bır baskasına bulastırarak ölmesıne sebep olabılırsınız

:KK200::KK200: Sarılalım. Evet onun olması beni biraz dik tutuyor zaten 6 senedir hayatımda ve sanki bana 2.Bir baba gibiydi tabi babamın yerini tutması mümkün değil ama onunla hayat biraz daha güzel. Umarım hemen sabah oluur.
Olur ki darlanma olur, sıkılma olur. Özel mesajım, kalbim hatta evim açık. Yürekten :KK200:

Başınız sağolsun. Babanız nur içinde yatsın inşaallah.
Annenize ve size geçmiş olsun.
Ölüm zor ,kaybetmek zor sizi çok iyi anlıyorum.Bende babamı yakın zamanda kaybettim.
Ama hayat devam ediyor.Güzel günler gelip sizi bulsun inşaallah.

basınız sagolsun
mekanı cennet olsun

hala dugunler tatıller ev ev zıyaret yapanlar gorun bu konuyu ölmeyı bayılmak sananlar var...
bakın sız ölmesenızde bır baskasına bulastırarak ölmesıne sebep olabılırsınız
Kesinlikle, umarım kolayca atlatırız çünkü insan stres altında kalıyor, bakalım bizi neler bekliyor

Başınız sağolsun. Babanız nur içinde yatsın inşaallah.
Annenize ve size geçmiş olsun.
Ölüm zor ,kaybetmek zor sizi çok iyi anlıyorum.Bende babamı yakın zamanda kaybettim.
Ama hayat devam ediyor.Güzel günler gelip sizi bulsun inşaallah.
İnşallah, sizin de başınız sağolsun. Umarım güzel günler hepimizi bulur. Bunu unutturacak acılar yaşamayız.

Basiniz sagolsun , cok gecmis olsun annenize ve size
Bilirsiniz yas sureci denen birsey var , yaklasik bir yil suruyor , bir yil sonra hayat yeniden baslayacak emin olun
Babaniza olan hasretiniz hep kalacak ama tekrar gulecek ve yasayacaksiniz , hayat bu sekilde ilerliyor

Basiniz sagolsun , cok gecmis olsun annenize ve size
Bilirsiniz yas sureci denen birsey var , yaklasik bir yil suruyor , bir yil sonra hayat yeniden baslayacak emin olun
Babaniza olan hasretiniz hep kalacak ama tekrar gulecek ve yasayacaksiniz , hayat bu sekilde ilerliyor
Evet biliyorum, seneye evlenme durumum olacağı için belki işler güçler eşyalar derken daha çabuk atlatırım diye hemen o günler gelsin istiyorum ama işte hayat sana dur ben sana neyi sunarsam onu yaşayacaksın diyor.

Evet bunların üst üste gelmesi beni bunalttı zaten, hayat bana şekersiz çay gibi geliyor çok acı 😂
Benimde bir dönem öyle oldu.Yaşamadığım şey kalmadı. Aslında hala devam ediyor.İlk akla gelen corona zaten başlı başına bir sorun:)
Ama alışıyoruz galiba😊
Her şey güzel olacak diyelim evrene pozitif enerjimizi yollayalım😍

Hersey üst üste gelmiş

Öncelikle basınız sağolsun Allah’ım sabırlar versin

Güçlü olun biliyorum demesi kolay ama metanetli olun ve bol bol dinlenin evde insanların yanında fazla durmayın maskesiz dolaşmayın

Umarım kurtuluruz bu illetten

Başınız sağolsun öncelikle, allah cennette kavuştursun. hissettikleriniz çok normal, maalesef bu acıyı yaşamak durumundasınız allah bu sınavı da en güzel şekilde geçmeyi nasip etsin. hayat çizginiz ilerleyecek, inşallah ileride çoluğa çocuğa karışacaksınız, hayat telaşınız devam edecek, bir yandan da babanız dualarınızda hep olacak. geçmiş olsun, bu dönemde hem ruhen hem bedenen yük binmiş omuzlarınıza ama bu süreçten güçlenerek çıkacaksınız emin olun.

Back
X