- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi -denizkizi
-
Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yokkimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..
Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yokkimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..
Başın sağolsun canım. Ben de babamı kaybettiğimde 23 yaşındaydım. Beyin kanaması geçirdi ve 10. Gün de vefat etti. Ruh gibi kaldım ortada, bomboş. Bir annem var kardeşim de Yok. Akrabalarla mesafeliyiz herkes kendi hayatında. Allah sana sabır versin. Hala deliler gibi özlüyorum babamı. Söylediği sözler öğütler şakalar hep kulaklarımda. Düğünümü bile görmedi. Kurdelemi bile o bağlayamadı. Seni yürekten anlıyorum. Yarın kalıyor insan.Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yokkimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..
Ben de babamı 6 yaşındayken kaybettim kanserden.. 22 yaşındayım ben de . Çok az hatırlıyorum ama baba değil mi her aklıma geldiğinde boğazımda bir yumru, gözlerim dolu.. Şunu söylemeliyim zaman her şeyin ilacı derler ya klişe ama doğru.. zamanla alışacaksınız, asla unutmayacaksınız, ama bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Hayat mecbur bırakıyor insanı.Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yokkimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..
Başın sağolsun canım.Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yokkimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?