Amin sağolunAllah rahmet eylesin...
Geride sizin gibi güzel bir evlat bırakmış, nur içinde yatsın.
Geriye sizin gibi bir evlat bırkmış.. o sizi asla bırakmadı nefesini duymasanız bile bir yerlerde hala sizi izliyor babanız. Ona yakışır bir hayat sürdürmeniz dileğiyle.. Allah size ailenize sabırların en güzelini versin..1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Çok acıyacak, çok iz bırakacak, hiç bir zaman tam geçmeyecek o yürekteki acı, ama geçecek, hafifleyecek. Şimdi yaşayın acınızı, anlatın, ağlayın. Kendinizi tutmaya çalışmayın.
Geriye sizin gibi bir evlat bırkmış.. o sizi asla bırakmadı nefesini duymasanız bile bir yerlerde hala sizi izliyor babanız. Ona yakışır bir hayat sürdürmeniz dileğiyle.. Allah size ailenize sabırların en güzelini versin..
Başınız sağolsun. Zaman en iyi ilaç derler. Zamanla unutmayacaksınız ama alışacaksınız. Allah sabırşar bersin. Babanızın mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın
Başin sagolsun bende hislerini paylaşiyorum anneannemi kaybettim haziran ayında beni o büyüttü annem, arkadasımdi o her seydi simdi her sey anlamsiz geliyor mutlu hissedemiyorum
Ama hayat öyle de böyle de devam ediyor ben istesemde istemesemde
Şuan ikisi de çok yoğun bende özlemi bile mahvetmeye yetiyor beni 58 yaşındaydi hic hasta degildi genc ruhluydu bi nefes darligi kalp sonra ameliyat hersey iyi oldu ameliyat iyi gecti dendi taburcu oldu taburcu oldugu gun evde kalbi durdu. Bir turlu kabullenemiyorumallah rahmet eylesin.
çok yeniyken insan hayatın normale asla inanmıyor biliyorum. ama gerçekten zamanla dönüyor herşey normale.
sadece kocaman bir eksiklikle.
acı yerine çoook büyük bir özleme bırakıyor.
Tüm kalbimle sabır dilerim
Bence ilk ölüm fikri benimsenmeli ölüm her canlı için
Ölüm fikri benimsenirse yakınlarını kaybetmek yada bu fikri daha anlamlı olacaktır
Acınızı yaşayın
Şuan ikisi de çok yoğun bende özlemi bile mahvetmeye yetiyor beni 58 yaşındaydi hic hasta degildi genc ruhluydu bi nefes darligi kalp sonra ameliyat hersey iyi oldu ameliyat iyi gecti dendi taburcu oldu taburcu oldugu gun evde kalbi durdu. Bir turlu kabullenemiyorum
Tutamıyorum aklımı kaçıracak gibi oluyorum her gün rüyamda tekrar tekrar ameliyata sokuyorum her sabah kabusa uyaniyorum sanki güçlü olmaya calışiyorum ama değilim kardeşlerim annem var belli etmemeye calissam da oluyorum gibi onlari dusundukce daha da kotu oluyorum umarim hafifler gececegini hic dusunmuyorum zaten ama hafifler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?