Babamı kaybettim

Kesinlikle haklısın başa gelmeden bilinmiyor
Çok zor bir durum lakin her insanın ölüm ensesinde odadan banyoya bile giderken ölme olasılığımız var
Burada en zoru kabullenmek
İşte onuda zaman hallediyor
O üzüntü o sızı zamanla kabuk bağlıyor
Arkadaşım 22 yaşındaki üniversite öğrencisi oğlunu 6 yıl önce trafik kazasında kaybetti
İlk kaybettiğinde yaşayamam ben artık dedi
Ne büyük bir acıydı tarifi yoktur heralde
Ama hayat devam ediyor evet hala çok üzgün ama o öldüren acıda yok
Sabır diliyorum canım
 
Allah rahmet eylesin inşallah. Başınız sağ olsun.
 

Başınız sağolsun Allah sabır versin sizlere hasta olmak da kötü ama iyi denilip ani ölüm de çok kötü insan o şoktan çıkamıyor ölümün her türlüsü 90 yaşında da ölse babam yıkılırdım ben ama çok umutlanmıştık planlar yapmıştık yürüyüş yapacaktık iyi beslenecektik olmadı
 

Allah sabır versin başınız sağolsun. Sizin de
 

tabi ki ölümün yaşı yok. her zaman acı. ama genç yaşlarında olunca insanın içinde kalanlar daha çok oluyor. bir de ilerleyen yaşlarda daha bir bekliyor insan haliyle.
ama her zaman her türlüsü zor.
 

Sarıldık hep birbirimize hepimiz kötüyüz onlari düşünmekten bazen acımı yaşayamıyorum annem özellikle birbirlerine çok baglı güzel bir çiftlerdi annemin hayatının merkeziydi artık o daha da kötü annemi nasil toparlicam bilmiyorum 13 gun oldu ama her gün ölüyoruz gibi herkes iyi gibi yapıyor ama en ufak seyde yıkılıyor gibiyiz. Gecmese de hafifler insallah cok zor
 
Ölüm gelince yapacak birşey yok. Gencecik daha 20 sinde olmayan nice hayalini bana anlatan öğrencimi kaybettim kanserden babam gibi sevdiğim eniştemi kaybettim 50 sinde.
Üzülüyorsun kahroluyorsun ama için bir buruk olsa da geçiyor hepimiz bu acıyı yaşayacağız er geç...
Allah mekanını cennet eylesin.
Sabır ve zamana ihtiyacın var kabuk bağlayacak zamanla acın
 
Ne güzel eşlik etmiş size hayat yolculuğunuzda,ne şahane bir babaymış, kaç evladın babası kızının en güvendiği, en sevdiği, en arkadaşı olabilmiştir ki...
Ne kadar mutluluk katmışsınızdır ömrüne kim bilir, ne mutlu o babaya, ne mutlu sizin gibi güzel bir evlâda.
O şimdi bizim bildiğimiz acıların, özlemlerin olmadığı, çok güzel bir yerde.
Şimdi acınızı yaşayacaksınız, bu kaçınılmaz. Allah sabır versin. Yüreğinizi ferahlatsın, dayanma gücü versin.
Sonra, önce babanız için, sonra anneniz için, sağlam duracaksınız.
Babanızın umutları, duruşu, beklentileri, öğrettiği hayatı yaşama biçimi sizinle devam edecek, sizinle eminim hep gurur duyacak.
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın.
Başınız sağ olsun.
 

Allah arkadaşınıza sabir versin çok zordur çok olüm herkese gelecek ama gelince yakıp yıkıyor insanin hayati değışiyor sağolun
 

Bizimkiler de 54 yıllık evlilerdi. Ben de en çok anneme üzülmüştüm, hiç toparlayamayacak gibi geliyordu. Ama insanoğlu her şeye alışıyor. Bundan bir sene önce komik anılar aklımıza geldiğinde bile ağlıyorduk, şimdi gülebilmeye başladık. İçinde o yara, o eksiklik hep kalacak. 80 yaşında da gelsen geçmeyecek sanıyorum ama hafifleyecek. Tekrar başın sağolsun.
 

Çok güzel bir babaydı eşti abiydi o yuzden daha da zor ama guzel anilarimiz kaldı geriye guzel gunlerimiz gecti simdi keşkeler kaldı keske.. daha guzel hayat yasasaydi keske daha rahat ettirseydik keske keşke. Insallah daha mutlu huzurludur insallah ona layik evlatlar oluruz amin çok sağolun.
 
O kadar iyi anlıyorum ki... Bir sene önce annemi kaybettim, ameliyat iyi geçmişti iyileşecek diye bekliyorduk ama bir anda kaybettik.O kadar inanmıştım ki iyileşeceğine... ilk zamanlar tam da sizin dediğiniz gibi her gece rüyalarımda o hastaneyi görüyordum dualar ederek uyanıyordum ne olur iyileşsin artık diye, sonra bir anda kaybettiğimizi hatırlayıp tekrar tekrar şok oluyordum inanamıyordum.Çok çok kötü zamanlar geçirdim.Annem olmadan yaşayamam zannediyordum, hatta ameliyat öncesinde bunu söyledim ona.

Ama insan her şeye alışıyor, unutmuyorsunuz ama hafifliyor emin olun.Yeri geliyor gülüyorsunuz, yeni insanlarla tanışıyorsunuz, ne bileyim yeni bir işe başlıyorsunuz ama o sızı hep içinizde bir yerlerde kalıyor.

Babanız emin olun sizi görüyor, arkasından perişan olmanızı istemezdi.O yüzden iyi olmalısınız.Kalanlar için yaşamaya devam etmek, güçlü olmak zorundayız.Sizi çok iyi anlıyorum, geçmeyecek gibi geliyor ama zamanla acınız azalacak inşallah, dualarım sizinle
 
Acınızı derinden hissediyorum. Hepimizin kayıpları var bu dünyada ve o acı geçmesi elbette zor ama insanoğlu alışıyor iste acıya da dirençli hale geliyoruz.

Kendini tutma ağlamak rahatlatacaksa ağla der bütün psikologlar. Çünkü insanin sinirlerinin gevşemesi için o gözden o yaş akmalı .

Ben kaybettigim insanların hep beni izlediğini düşünerek daha iyi hissediyorum.

Evladimi koydum mezara. Canımı parcami.
Ilk basta şok etkisiyle hic aglayamamistim bile sonradan ağladım ama aglayinca rahatladim. Sonra yıllar geçti o yara hala kalbimde ama alıştım. O mezarda bebegimin yanında binlerce daha bebek mezari vardı yalnız değilim dedim ve bebegimi arkadaşlarının yanina bırakıp evime döndüm.
Bunları neden anlattım ben de bilmiyorum ama sanırım sadece yalnız değilsin demek için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…