- 20 Kasım 2024
- 69
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi umutsuz3507
Merhaba hanımlar inanın çok kötüyüm buraya yazmakta buldum çareyi benim kardeşimin yanlış bir evliliği var ve bu yüzden bazı SORUNLAR yaşıyorum evliliğini çok açmak istemiyorum ama olmaması gereken bir evlilikti tabii ki de kendi tercihi ve saygı duyduk biz ama şöyle bir şey var babam annem kız tarafından hiçbir şey yapmaması rağmen onlara bir yuva kurdu elinden geldiği kadar eşyalarını aldı kardeşim bu kızı kaçırdığında benim evime sığındı ben onlara destek oldum benim kayınpederim destek oldu ve bir süre benim benim yakınımda oturdular sonra burada geçinemeyince tabii ki de babamın kendine aldı evi babam onlara verdi ve oraya yerleştiler her parasal konuda sıkıştığında benim babam onlara destek oldu ama şöyle bir şey var ki kız çok hadsiz yani nasıl anlatsam her şeye bir cevabı var memnuniyetsiz hiçbir şeyden memnun olmayan bir tip bize bu bayram tabii ki de İzmir’e gittik eşimle beraber ben bizim gelinimiz doğum yaptığında kız kardeşiyle çok bir problem yaşamıştım problem yaşamamdaki bir sebep de annemi kardeşimin evinden kovmuş kendisi annemin yaptığı da şu çocuğu düşmüş çocuğunu kaldırırken işte sen benim çocuğuma dokunamazsın çık odadan çık çık evden diye annemi kovmuş kusura bakmasın yani ben bunu karşısında susamazdım tabii ki de tek sorun bu değil ablasını da ablası bana karşı doldurmuş yani ortalık karıştırma derdindeydi ya biz de bu konudan dolayı tartıştık kız kardeşi inanılmaz derecede fesat bir insan tabi insan kendine de bakmalı ben kendimi de sorguladığım zamanlar oldu o ayrı bir mesele ama şöyle kardeşim bile o kızdan o kadar bıkmıştı ki sanki kardeşimin evini otel gibi kullanıyordu annem düşün düşünün yani boklu bezlere kadar çocuğunun boklu bezine kadar kendisi atıyordu hiçbir şekilde bir iş yapmıyordu yemeği yiyordu bulaşığı bırakıyordu annem yıkıyordu tabi biz de bazı şeylerden dolayı tartıştık kızla sonra kardeşim bana birkaç kelime yapacağım ama sakın sen alınma ona da söylemek zorunda olduğum için sana da söylemek zorunda olduğum için dedi ve bize karşısına aldı benim huzurumu bozan defolsun gitsin benim evimden benim karım doğum yaptı sizinle uğraşamaz vs dedi ve ablasına bu durumu da bildirdim yani gelinimize ben bundan sonra kardeşinle muhatap olmam bir daha da görüşmem dedim ve gelinin de bana nasıl olduysa abla cahil işte ben böyle olduğunu bilmiyordum inan sen ona takılma dedi bana ve bana hak verdi neyse ki bu bayram kardeşi bize geldi yani annemin evine bize derken kendi evime değil kardeşi annesi bize geldiler ben annesine hoşgeldin ettim ama kardeşini etmedim çünkü kardeşi gerçekten benim lügatımda bir insan değil sonuçta orası benim de evim değil hoş geldin etmek zorunda da değilim tabii ki bizim gelinimiz bunu bilmesine rağmen bana tavır aldı kardeşim bana tavır aldı tavır aldı vs vs en son yani şöyle bir mevzu oldu teyzemlere biz kuzenimin doğum gününe gittik hep beraber orada kuzenimin sevgilisi de kuzenime çiçek yaptırmış ve sonrasında fotoğraf çekilirken böyle şakalaştık işte eşime dedim sen de bana böyle güller falan almıyorsun vs böyle şakalaştık sonra kardeşim de karısını övmeyi çok sever zaten yani sen ben karımı alırım vs vs ben de dedim herkesin hediye anlayışı farklı benim eşim böyle şeyler almaz ama hani bana mesela yüzük alır kolye alır dedim babama aşağılıyor diye anlatmış sonrasında akşam biz sahile oturmaya gittik tabii gelin ve ailesi gittiler kardeşim de gitti babam bana yaptığın yanlış aşağılanmışsın kardeşini bana böyle böyle anlattı deyince ben de şok oldum eşimin yanında dediler bir de ve babam bana şu kelimeyi kullandı malına güvenme kızım malın var diye övünme bir kıvılcım yeter dedi bu kelime beni o kadar kırdı ki ben mesela yola çıkmayacaktım normalde yani yarın sabah yola çıkacaktım ama dün gece döndüm ve babam bugün beni aradığında ben bir süre konuşmak istemediğimi söyledim babam da iyi bir daha aramam diyip kapattı gerçekten çok zoruma gitti yani kız o kadar hadsiz ki kardeşim ne derse onu yapıyor mesela annem işten çıkmıştı eşim de kardeşim onu almaya gidecekti gidemezsin eniştenin ayakları yok mu eli yok mu gitsin o alsın gidemezsin sürekli bu emir kulu gibi yani ben aslında annemle babama bir tavır koymak istedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum bilmiyorum çünkü onlara defalarca anlatmama rağmen hala kardeşim çalışıyor parası var evi var hala para verme derdindeler hala bir şey alma derdindeler yani ben de bunun yanlış olduğunu söyledim yani artık kendi hayatlarına bakabileceklerini söyledim yani babama tabii ki de babama elin ayağın çekmesini söyledim çünkü benim babam 55 yaşında ve artık gerçekten çalışamıyor yani onun da bir hayata ihtiyacı var ama onların sorumluluklarından kendine vakit ayıramıyor yani kızlar bilmiyorum yorumunuz ne olur yani durum bu aslında babama tabii ki de devamını getiriyordum hani baba ben bir süre görüşmek istemiyorum çünkü ben size bu durumu anlatmama rağmen siz anlamıyorsunuz biraz düşünmenizi istiyorum demek isteyecektim ama tabi ben ilk önce görüşmek istemiyorum dedikten sonra zaten babam yüzüme kapattı otomatik olarak