Babamı kırdım galiba

özeti Konudan uzun

Siz konunun neresindesiniz ben anlamadım.Gelinle anlasamiyorsaniz bu kadar gidip gelmek zorunda değilsiniz.Eger annenize babanıza uzuluyorsaniz onlarada çok uzulmeyin koskoca insanlar.kendi kararlarını kendileri verebilirler.Kardesinizin karısıyla anlasamayip neden ailenizle aranızı bozuyorsunuz ki?

Anladığım kadarıyla gelininiz istediğiniz kriterlere sahip değil.Lakin kardeşiniz onu seçmiş.Ailenizde kabul edip ortama uyum sağlamışlar sizde bunu kabul edemiyorsunuz.Öncelikle kardeşiniz ve aileniz çocuk değiller haksızlığa uğradıklarında kendilerini savunabilirler.Bu sizin göreviniz değil kaldı ki bunu yapmak istediğinizde dahi aileniz bu durumdan hoşnut olmamış.Siz niye bu kadar uğraşıyorsunuz o halde.Çiçek mevzusundada amacınız aşağılamak olmasa bile seçtiğiniz kelimelerden öyle anlaşılması çok normal suçu birazda kendinizde arayabilirsiniz.Babanızda öyle olduğunu düşünmüş ve sizi uyarmış.Babanız aradığında konuşmak istemiyorum yerine sakince amacınızın bu olmadığını yanlış anlaşıldığınizı ve onun verdiği örneğe kırıldığınızı söyleyebilirdiniz.Şimdi kendi babanız dahi herkes için haksız sizsiniz ve buna birazda siz zemin hazırlamışsınız.Üzülüyorsanız babanızı arayın özür dileyin ve niyetinizin yanlış anlaşıldıgını güzelce anlatın.En önemliside herkes halinden memnunken siz kahraman olmaya çalışmayın kendi ailenize odaklanın kendi işinize bakın.Unutmayın mesafe iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…