Babamı nasıl ikna edicem

Kalbim4567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
69
29
88
37
Selamlar sizinle bi konu hakkinda bi paylasimda bulunmak istiyorum.
Ben yaklaşık 7 ay önce sevdiğim adama kaçtım 2 günün sonunda ailem beni aldı daha doğrusu babam aldı babam geldiğinde söyledim sevdiğimi tamam bunun için yeri ve zamanı değil dedi. Eve geldikten sonra 1 hafta sonra herkes aynı haline döndü bu arada sorunlu bi aile hayatim var babası yenilerde babami arayıp adını koyalım şu işin demiş babam bana ayrılmam i yoksa sevdiğim adamdan şikayetçi olacağını söyledi sustum ama hala devam ediyoruz babamı evliliğe nasıl ikna edicem sigara icmezdim onceden simdi muptelasi oldum yardimlarinizi bekliyorum.

sigaradan dolayı babanı mı suçluyorsun:)
onu geç lütfen
onun dışında annen ne düşünüyor bu konuda aslında genelde ailede yumuşatıcı rolü anne üstlenir bu konularda?

Annem babam ayrı yaş fikrimizi öne suruyorlar
Babani dinle yaşin belliki küçük.. babanin senin yasinin iki kati kadar hayat tecrubesi wardir we mutlaka baban senin goremedigin seyleri goruyordur zaten yeri ve zamani degil demis.. erkek arkadasinda seni gercekten sewiyorsa hayatina engel koymaz sana saygi duyup okulunu yaşinu bekler.. babanda zaten sonra ikna olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…