- 13 Ağustos 2014
- 457
- 544
- 123
- Konu Sahibi Kalbim4567
-
herkesin çok sıkıntısı var fakat kaçmak çare değil hele ki bu yaşta daha ygs var hem bak benim erkek arkadaşım ablaları özel üni.de okuyo diye okulu bırakmak zorunda kaldı özel okula geçemediği için fakat bunları düşünmüyo açıktan okuyup liseyi bitirmeyi ve üni sınavını düşünüyo hala çabalıyo sadece kendini değil beni de düşündüğü için çünkü ciddi bi ilişki çaba ister, emek ister kaçıp gitmekle olmazCa
Canım ailesel çok sıkıntı çektim şimdi birçok ablalar sorunlarimi duysa çocukça der ama ben fazlasıyla takıyorum
aslında derdi sevgili değilsenin yaş grubunda öğrencilerim var. onların ilgi alanları kendilerini geliştirmeye ve geleceklerini inşa etmeye yönelik. bu yaşta üniversite derdine düşmen gerekirken erkek arkadaş derdindesin, yazık...her yaşta sevgili bulursun ama hayatını kurmaya yönelik önemli adımlar atman gereken bu yaşlar bir daha geri gelmez. aklını başına al.
ergensin de ondanCa
Canım ailesel çok sıkıntı çektim şimdi birçok ablalar sorunlarimi duysa çocukça der ama ben fazlasıyla takıyorum
Fenasın
28 de evlendim hala doyamadım bekarlığa..
İlk gördüğün erkeğe kaçmak mıdır hayattan anladığın?
Heleki şu fotodaki çocuğa değil kızımı vermek,sümüğümü atmam..
Subyancı mıdır nedir..
Öyle bişe olsa derdi kocaya kaçmak olmazdı..Peki sen bu yaşta neden babanın istemediği bir adamla kaçtın?
Baban seni dövüyor mu? baban sana küfür mü ediyor?
eminim her kız bunu yaşamıştır her kızın hayatına bi pislik girmiştir sonra hayatını mükemmelleştiren biriyle tanışmıştır ama bu kaçmanı gerektirmez belki de ilerde olsaydı bu baban böyle daravnmıycaktı ki seni alıp getiren adam senin mutluluğun için ilerde seni kesinlikle verirdiBen 9. Sınıfta okuldA 3. Sınıfta birinciydim okulun sonlarında tanıştığım bu erkek arkadaşım hayatını mahvetti elim erkek eline deymemsti ama o insan beni cinsel boyutta istedi ve ben ondan ayrildim şu anda konuştuğum insan yaşça ve dusuncesel olarak olgun birisi
aslında derdi sevgili değil
aşık oldum sanıyorlar
ve gerçekten böyle aman heyecanlandım aman onu görmek istiyorum oy ölüyorum bitiyorumları heyecanlarını aşk sanıyorlar
amaaaa gerçekler bikaç yıl sonra ortaya çıkacak
konu sahibi arkadaşım bak gerçekten boşuna yazmıyorum
deli gibi aşıktım bak sen şanslısın yine ben platoniktim
ölürüm biterim bi daha sevemem bilmemneler
çocuğu yolda gördüm sallamadım yahu
heepsi hikaye boş beleş ilk olduğu için böyle kapılıyorsun
ama inan gözünü bi açsan aslında hiç bunlarla uğraşmaz direk derse yumulursun
daha çok hobi araştırırsın resim mi çizsem müzik aleti mi çalsam dersin..
Ben 9. Sınıfta okuldA 3. Sınıfta birinciydim okulun sonlarında tanıştığım bu erkek arkadaşım hayatını mahvetti elim erkek eline deymemsti ama o insan beni cinsel boyutta istedi ve ben ondan ayrildim şu anda konuştuğum insan yaşça ve dusuncesel olarak olgun birisi
Babam annemi resim ögretmenimle aldatti ve ayrildilar bu adami nasıl el üstünde tutuyumbabanı varya..el üstünde taşı!
O baba için ben dünyayı yakardım..
Baş tacı edilecek bir adammış
İlla bir erkek mi olması gerekiyor hayatında ? önce bir eğitimini tamamlasan, kariyer falan düşünsen.Ben 9. Sınıfta okuldA 3. Sınıfta birinciydim okulun sonlarında tanıştığım bu erkek arkadaşım hayatını mahvetti elim erkek eline deymemsti ama o insan beni cinsel boyutta istedi ve ben ondan ayrildim şu anda konuştuğum insan yaşça ve dusuncesel olarak olgun birisi
öyle ya da böyle derdi erkek arkadaş. kimi bir erkek arkadaşı olmadığı için kendisine hayatı zindan eder. kimi devamlı kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştirir. kimi ise dediğin gibi aşık olduğunu sanarak gözü kapalı ilerler. ama bu yaşlarda öncelik asla bunlar olmamalı. ben ailelere kızıyorum aslında...ne zaman böyle çocuklarla karşılaşsam arkasından ilgisiz, baskıcı veya şiddet yanlısı aileler çıkıyor...
Babam annemi resim ögretmenimle aldatti ve ayrildilar bu adami nasıl el üstünde tutuyum
Ana ne güzel kapak yaptın bana❤Babam annemi resim ögretmenimle aldatti ve ayrildilar bu adami nasıl el üstünde tutuyum
işi var mı?
Babam annemi resim ögretmenimle aldatti ve ayrildilar bu adami nasıl el üstünde tutuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?