Babamı nasıl ikna edicem

3 kuruşluk aklı olsaydı o erkek arkadaşının, zaten bu yaştaki kıza gel demezdi.

Kimseye gitme, kendine gel arkadaşım; önce bir kendi hayatını, kişiliğini oluştur. Sonra kimler çıkacak karşına.

Babacığın harbi adammış. Sana sahip çıkmış. Üzme onu.

dertler derya olmuş
babası yüzünden tabiki
müptela olmuş hem de

:)

Ben bırakana kadar neler çektim.

Konu sahibine binaen; bekleyeceksin.

Edit: 17 yaş mı? Ben 17 yaşımdayken Akşam 7 de eve dönebilmek için babama 3 gün yalvarmıştım.

28 yaşımda evlendim. Hem baba evinin keyfini sürdüm hem koca evininkini sürüyorum. ne bu merak yahu?

eğer sevgilini gerçekten seviyorsan babanın sözünü dinle. sakın kaçayım falan deme. bu olayın da üzerine gitme. çünkü baban şikayet ederse sevgilin ceza alabilir reşit olmadığın için.

canım ergen olduğun her cümlenden belli
bana kızma ama senin yollarından deli dumrul misali çılgınlıklarla geçmiş biri olarak emin ol bi beş yıl sonra aman naptım ben demek istemiyorsan biraz düşün aklını başına topla
bu yaşta evlenceksin de nolcak
hemen bi an evvel elin adamının çoraplarını mı yıkamaya özeniyorsun bu kadar
biraz bekarlığın taıdını çıkar
biraz ders çalış bişeyler başar
kendin bir para kazan , deneyimler elde et ne bileyim çeşit çeşit
hemen hayatını kocaya bağlayacaksın gençliğine yazık
önünde 80-17= 63 yıl kocaya mı bakcaksın yazık değil misin?

öncelikle yorum yapmak kesinlikle bana düşmez seninle aynı yaştayım ve benim de sevdiğim var ancak ben kendim istesem de erkek arkadaşım böyle bi şeyi asla yapmaz biraz mantıklı olmalısın daha çok küçüğüz yeri ve zamanı değil derken baban mekanı kastetmiş sanmıştım ama ciddi anlamda yeri ve zamanı değil

Baban haklı. Şikayet eder. 18 yaşinı doldurmadan kaçamazsın. 17 yaşindayken ben üniversitede okuyordum. Sen liseyi bitirdin mi. Dersler ne alem de. Bak senin yaşıtların şimdi harıl harıl ders çalışıyor ki okusun. Aklını başına topla, koca çok bulunur ama bu geçen günlerin geri gelmez.

senin yaş grubunda öğrencilerim var. onların ilgi alanları kendilerini geliştirmeye ve geleceklerini inşa etmeye yönelik. bu yaşta üniversite derdine düşmen gerekirken erkek arkadaş derdindesin, yazık...her yaşta sevgili bulursun ama hayatını kurmaya yönelik önemli adımlar atman gereken bu yaşlar bir daha geri gelmez. aklını başına al.

bu kızların koca mrkı neden ya?valla düşünüyorum bulamıyorum!!bende mi bi anormallik var acep?daha geçen gün ''22 yaşında evde kaldım '' diye ağlayan biri vardı forumda hey allahım..sizin sıkıntınız bence rahatlkık batması

Ca
Canım ailesel çok sıkıntı çektim şimdi birçok ablalar sorunlarimi duysa çocukça der ama ben fazlasıyla takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…