• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı tehdit etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar biliyorum ne saçma bir başlık değil mi?
Evet ablalarim ben size hemen konuyu özet geçeyim. Bu sene okul bitti bir daha sınava hazırlanacam dershaneye gitmeden ama okul bitince üstümdeki baskılar arttı lanet cehennem gibi bir sene geçiriyorum evde. Neyse okul bitince babamın da üstümdeki baskıları arttı artık bana zorla kapanacaksın diyor başka bir şey demiyor ben ise asla kapanmak istemiyorum ASLAA. Döver diye de korkuyorum pek bir şey diçemiyorum eğer zorla kapatırsa intihar etmeyi bile düşünüyordum (2. Katta oturuyoruzaman pek birşey olmaz sadece gözleri korkar baskıları azalır diye umut ediyorum ) taa ki aklıma bir fikir gelene kadar ben babamin geçen sene bilgisayar da yabancı kadınlarla cinsel içerikli mesajlarını gördüm hala da ara ara bakarım görürüm. Kendine fake bi profil açmış yabancı kadınlarla cinsel içerikli görüşüyor. Bunu ilk öğrendiğimde ilk sasirdim ama tramva etkisi oluşmadı tabi tamam babamdan beklemiyordum ama ne demiş friedrich nietzsche: kim ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksızınız odur.
İlk başta anneme söyleyecektim ama aile huzuru için sustum kısmet bugünlereymiş.
Ben diyorum ki işte babama pat diye tehditkar bir şekilde söylenmez diyorum ki arkadaşımdan gireyim , baba benim bir arkadaşım var annesiyle babası boşanmak üzere kızını zorla kapatarak istiyordünya a kendi de yabancı kadınlara cinsel içerikli konuşuyormuş falan ne şerefsiz bi adam sen kendi kızını zorla kapatmaya çalış gitek kadınlarla konuş. Diye babamda anlar eşek değil ya bu adam kendine atıfta bulunduğumu utanır ve bana baskı yapamaz. Nasıl fikir sizce ? Lütfen daha iyi bir fikriniz varsa lütfen lütfen yazin. Sizleri seviyorum. 😊😊😊
Baban tekken aynen soyle de : Ben senin katilarla konusmana nasil karismayip anama soylemediysem, sen de bana karisma baba de.😆😆😂

Konuya neden fake denmiş anlamadim. Gayet olabilecek bir durum
Eğer baba tehdit ederek başını ortuyorsa yani sen ondan cekindigin için orteceksen senin tehdit etmen ne kadar mantıklı?

Onu zorla yaptıran kişi o tehditte şiddet de uygulayabilir. Dovsun nereye kadar dövecek yazan üye olmuş . Gercekten kimse yorum yapmak zorunda değil . şöyle ölmeyi bayilmak zanneden yorumlar da yapmayın ya. Her gün haberlerde cinayet okuyan bir ben miyim?

İstediğin bir okulu kazanıp umarım bundan sonra özgürce yasarsin. Ama tehdit etmen bana çok mantıklı gelmedi

Son düzenleme:
Annenizi zerre sevmiyorsunuz.
Aile huzurunu bozmak istemediniz ama kapanmak istemiyorsunuz diye ortaya çıkaracaksınız öyle mi?
Annenizin kadınlık gururu ayaklar altına alınırken neredeydiniz?
Bir de atlayacağım diyorsunuz ya, şaka mısınız? 2.kattan birşey olmazmış. Allah Allah nereden biliyorsun? Ya birşey olsa kafa üstü düşsen ömür boyu felç falan kalsan ne yapıcaksın? Yaş kaç siz hiç olgun ve normal değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X