- Emoji Skoru
- 1.120
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi Yasminleyv
Kızlarına çok da güzel kıyabilen ne babalar gördüm. Lise arkadaşım anlatırdı inanmazdım ta ki vücudundaki morlukları görene kadar. Lise sondaydık en son aradı düştüm akula gelmicem haa dedim ben de yine o düşmelerden mi. Neyse sabah bi gördüm serviste yüz göz morluklar içinde kol alçıda.( babası karşıda oturan duş ir hanımla neyse... bu arada annesi de babayı sürekli kıza karşı doldururdu çok şahit oldum) çook üzülmüştüm benim için bile travma olmuştu. Sonra kızcağızı akrabasıyla evlendirmişler arkadaşlardan duydum. O da dövüyormuş. Hamileyken aç bırakıyormuş vs. Ahh ahh. Çok da zeki bir kızdı. Arardı annemden izin alırdı benim için evlerinde kalayım diye. Annem kıyamazdı kabul ederdi. Evlerinde kaldığımda yattığımız odanın kapısını muhakkak kilitlerdi. Yani maalesef böyle mahluklar da ebeveyn oluyor.Bak canim bu sekilde bu isi cozemezsin. Bu aklindakini cikar. ‘Ben kapanmak istemiyorum’ demeye korkuyosun dovecek diye bu yazdiklarini soylersen babanin tirsacaginimi saniyorsun? Tatli dil yilani deliginden cikarirmis. Babalar nekadar sert olsada kizlarina kiyamazlar. Babanla guzelce konus. Seni seviyorumla basla, beni dusundugun icin kapanmami istiyorsun biliyorum. Ama ben buna hazir degilim. Bilincli ve laik bir sekilde kapanmak istiyorum. Nolur beni bu konuda zorlama de. Bak bakalim nasil tepki verecek. Hayatinda dogru sekilde konusarak cozum uretmeye calis. Seytanlik dusunerek degil.