• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı tehdit etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani haklisinix

Çok doğru bir şey degil ama mecburum istemediğim bir şeyi mi yapayım senin fikriz nedir
Henüz küçüksünüz. Başörtü dışında sorun yoksa şimdilik kabul edin... Ya da öncelikle tatlı dille olmadı ailenizden ayrılmayı göze alarak mücadeleye girin.

Takiyomus gibi yapin uzaklasinca acarsiniz ,sallamayin cok
Buna katılıyorum yanlış ama bunu yapanlara şahit oldum. Aile buna itiyor.
Konu sahibi tehditle elinize bir şey geçmez annenize karsi sizin sözünüze karsi onun sözü olur. Döver diye korkmayın dövsün. Ne kadar dövebilecek ? Nereye kadar dövecek ? Tehdit edecek kadar kendinize güveniyorsanız evden ayrilacak kadar da güvenin is bulup ayrilin evden

Buna katılıyorum yanlış ama bunu yapanlara şahit oldum. Aile buna itiyor.
Konu sahibi tehditle elinize bir şey geçmez annenize karsi sizin sözünüze karsi onun sözü olur. Döver diye korkmayın dövsün. Ne kadar dövebilecek ? Nereye kadar dövecek ? Tehdit edecek kadar kendinize güveniyorsanız evden ayrilacak kadar da güvenin is bulup ayrilin evden
Yani tehditten çok ben söyledikten sonra bana baskı yapmaya utanır diye düşünüyorum sizce?

2. Kattan atlamayı mi düşündün birde birşey olmaz düşüncesi sacmalama lütfen. 1 metre yerden düşüp ölen bir çocuk tanıyorum düşersek kafa üstü çakılırsan görurusun. Allab korusun sakat kalirsin. Açıkca konusun ya bu ne intiharla mi yapacaksınız tehditle mi kapanmayin istemiyorsaniz. Baba da cok dini. Kurallara uyuyor masallah kendine hic bakmiyor

Başörtüsü dışında da sorun taviz tavizi dogrur diyede korkuyorum
Kesinlikle haklisiniz taviz tavizi doğurur.
Yani tehditten çok ben söyledikten sonra bana baskı yapmaya utanır diye düşünüyorum sizce?
Olur mu öyle şey yaşın küçük ama burada namussuz ahlaksiz olan sen olacaksın. Sen kızsın ben erkeğim. Ben senin babanım. Baskı artar tehdit ederseniz.

2. Kattan atlamayı mi düşündün birde birşey olmaz düşüncesi sacmalama lütfen. 1 metre yerden düşüp ölen bir çocuk tanıyorum düşersek kafa üstü çakılırsan görurusun. Allab korusun sakat kalirsin. Açıkca konusun ya bu ne intiharla mi yapacaksınız tehditle mi kapanmayin istemiyorsaniz. Baba da cok dini. Kurallara uyuyor masallah kendine hic bakmiyor
Haklısınız sanırım.

annenize üzüldüm çok..
hem aldatılıyor hem de kızı bunu bildiği halde önce sırf "aile saadeti" için susuyor sonra da kendi çıkarı için babasını tehdit ediyor.
gerçekten yazık kadına.
Yani haklısınız çok bencilce ama anneye anlatma fikri de çok saçma geçen sene söyleseydim şimdiye barışmiş olurlardı bence. Evet haklısınız kendi çıkarım için kullanıyorum ama annemin haberi olmadan hallederim inşallah

Ah özellikle bu ülkede kadınlar senelerce neler çektı Allahın izniyle hepsi biter. Eğer ileride avukat oluçsam en çokta kadın hakları için mücadele vereceğim.
kadın hakları avukatı olucaksınız da annenizi ayakta uyutup kadının aldatılmasından faydalanıp babanıza şantaj peşindesiniz maşallah tam babasının kızı....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X