• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı tehdit etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tencere kapaksınız . Sizinde üslubunuz hiç hoş degil . Bugünlere kısmetmiş falan deyip tehdit etmeyi düşünmeniz. Eşek değil falan gibi cümleler. Ayrıca annenizi zerre düşünmeyip oklar size dönünce ayaklanmışsınız hemde dizi izler gibi sürekli babanızın özel hayatını irdelemişsiniz. Ilk gördüğünde ya annenize söylemeliydiniz söylemediyseniz de babanızın özelini karıştırmayı bırakmalıydınız
Annemi düşünmemek mi sizce söylesem annem boşanacak mi hayır olan küçük kardeslerimin psikolojisine olacak. Ayrıca herşey ilk başta kendi kapatmayı unutunca ortaya çıktı ben daha sonra babam devam ediyor mu diye baktım sonuçta kullandimiz bilgisayar ortak ve başörtüsü hayatı bi karar beni hiç yansıtmayan bir şey bu önemli kararda tabi ki ayarklqnqcm

Hiç inandırıcı değil ayrıca dini konularda bu şekilde tartışma veya olumsuz bir yargı oluşturmak için kasıtlı açılmış diye düşünüyorum.
bana da inandırıcı gelmedi, ortalığı karıştırmak için açılmış gibi.babasından bu kadar korkucak çekinicek ama tehdit edicek, istediğini yaptırmak için annesinin aldatılmasına göz yumucak vs vs olayı anlatışı bile hikaye anlatır gibi.
ev niye birden bu kadar korkunç hale geldi ki , madem o kadar korkunç çalışıp iyi kötü bi yer kazanıp gitseydin mezuna kalana kadar madem.nope, olmamış.

Ya saçmalamayin lütfen belli ki hiç bir zaman din baskısı altında kalmamissiniz ondan ayrıca kimsenin dine bakış açısı umrumda değil sadece ben istemiyorum ve belli ki çevrenizde hiç kimse zorla kapatılmamis o yüzden uzaktan atıp tutmak kolay
Bu konu üzerinden aaa adama bak kızını kapatıyor inançlı görünüyor ama yaptıklarına bak. Zaten hep böyleler şeklinde görüşler yazılacak. Arkasından da tersini savunanlar yazacak. Ortalık karışacak. Bu tür konuları hoş bulmuyorum. Ha yoktur diyemem bu tür insanlar da vardır. Her ortamda olduğu gibi... Ama nasıl ki dini konular yasaksa bu tür dini polemik oluşturacak konular da yasak olmalı bence.

bana da inandırıcı gelmedi, ortalığı karıştırmak için açılmış gibi.babasından bu kadar korkucak çekinicek ama tehdit edicek, istediğini yaptırmak için annesinin aldatılmasına göz yumucak vs vs olayı anlatışı bile hikaye anlatır gibi.
ev niye birden bu kadar korkunç hale geldi ki , madem o kadar korkunç çalışıp iyi kötü bi yer kazanıp gitseydin mezuna kalana kadar madem.nope, olmamış.
Kesinlikle 👍

YaAma anlamadığınız şey zaten bu benim babam gerçek bir dindar değil. Gerçek dindar olsa zaten bana karşı en başından böyle davranmadı. Ayrıca ben babama anlatsam olayları kalkıp beni mi dövecek utanır en azından ve evet lise hayatım boyunca evde gerginlik yoktu mezuna kalınca başladı her şey daha doğrusu kaldığı yerden devam atti

Merhabalar biliyorum ne saçma bir başlık değil mi?
Evet ablalarim ben size hemen konuyu özet geçeyim. Bu sene okul bitti bir daha sınava hazırlanacam dershaneye gitmeden ama okul bitince üstümdeki baskılar arttı lanet cehennem gibi bir sene geçiriyorum evde. Neyse okul bitince babamın da üstümdeki baskıları arttı artık bana zorla kapanacaksın diyor başka bir şey demiyor ben ise asla kapanmak istemiyorum ASLAA. Döver diye de korkuyorum pek bir şey diçemiyorum eğer zorla kapatırsa intihar etmeyi bile düşünüyordum (2. Katta oturuyoruzaman pek birşey olmaz sadece gözleri korkar baskıları azalır diye umut ediyorum ) taa ki aklıma bir fikir gelene kadar ben babamin geçen sene bilgisayar da yabancı kadınlarla cinsel içerikli mesajlarını gördüm hala da ara ara bakarım görürüm. Kendine fake bi profil açmış yabancı kadınlarla cinsel içerikli görüşüyor. Bunu ilk öğrendiğimde ilk sasirdim ama tramva etkisi oluşmadı tabi tamam babamdan beklemiyordum ama ne demiş friedrich nietzsche: kim ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksızınız odur.
İlk başta anneme söyleyecektim ama aile huzuru için sustum kısmet bugünlereymiş.
Ben diyorum ki işte babama pat diye tehditkar bir şekilde söylenmez diyorum ki arkadaşımdan gireyim , baba benim bir arkadaşım var annesiyle babası boşanmak üzere kızını zorla kapatarak istiyordünya a kendi de yabancı kadınlara cinsel içerikli konuşuyormuş falan ne şerefsiz bi adam sen kendi kızını zorla kapatmaya çalış gitek kadınlarla konuş. Diye babamda anlar eşek değil ya bu adam kendine atıfta bulunduğumu utanır ve bana baskı yapamaz. Nasıl fikir sizce ? Lütfen daha iyi bir fikriniz varsa lütfen lütfen yazin. Sizleri seviyorum. 😊😊😊
Canım ne inteharı ?Kımse senı zorla kapatamaz.Polıse haber edecegım de.Şikayet et.Annenızede babanızın yaptıklarını soleyın canım.Huzur dıodunda boyle bı adsm annene huzur veremez ki?

Hayır hiçbir zaman söylemeyi düşünmedim ama kendi ahlaksızlık yapıp bana ahlak taslarsaçok kızarım
Böyle bir şeye nasıl susarsın? Aklım almıyor sahiden. Ayrıca tehdit etmen ne değiştirecek bu kadar baskı altında yaşıyorken?
Ona karşı bir yaptırım değil ki bu. Öğrenen çocuğu bile susmuş kimse çıkıp neden yaptın diye hesap sorup terk etmeyecek onu. Olan sana olacak. Bir şey yapacakken önünü ardını düşün ve yapman gerekeni zamanında yap.

Maalesef bide senin taa dayın kapını kapattıktan sonra hiç bir şey olmaz ama biz aynı çatının altında yaşıyoruz işte
Evet, öyle. Bilmiyorum senin baban nasıl birisi olduğunu, karşı karşıya oturup, sorduğun soruya, mesela, niye benim kapanmış olmamı istiyorsun, desen, bağırıp kavga mı eder, tehdit mi eder, yoksa sebebini söyler mi, niye öyle senden birşey istiyor.
Benim babam eğer benden böyle bir şey isteseydi, benim ona sorum şöyle olurdu. Niye sen benim mutsuz olmamı istiyorsun. Ben kapanırsa, cok mutsuz bir kiz olurum, sen bunu niye istiyorsun. Diye sorardım. Çok babalar, kızlarını severler ve herzaman onların mutlu olmasını isterler. Bir dile getirsen, seni o çok üzer ve mutsuz eder. Ne yapar acaba?

Be kadar nefret edilecek yaratıklar şu baskı yapan erkekler. Benim sayımda, beni her gördüğümde, sen ne zaman kapanacaksin diye sorardı. Hicbir zaman cevabı alırdı. Senin baban saçma sapan filmlere bakıyor, benim dayım en iyi arkadaşının karısını, kendine sevgili yaptı. Bu tip insanlarda hiç utanma yok, bütün pislikleri yaparlar, sonra kendilerini dinci gösterirler. Ne yazikki, böyle tip insanlara da, seçme hakkı veriyorlar.
Malesef benim dayım da ablama derdi başını aç aydın insan ol diye. Bir gun de ortusunu cekmisti başından. Malesef ona da seçme hakkı verilmisti. Yanı demem o ki bizim seçme hakkı verilmesin diyebileceğimiz insanlar hep var. Bu hakki vermek almak kimsenin haddi değil. Anayasal bir hak.

Son düzenleme:
Böyle bir şeye nasıl susarsın? Aklım almıyor sahiden. Ayrıca tehdit etmen ne değiştirecek bu kadar baskı altında yaşıyorken?
Ona karşı bir yaptırım değil ki bu. Öğrenen çocuğu bile susmuş kimse çıkıp neden yaptın diye hesap sorup terk etmeyecek onu. Olan sana olacak. Bir şey yapacakken önünü ardını düşün ve yapman gerekeni zamanında yap.
Yani anneme söyleyemem zaten bu olayı söylesem annemin mesleği yok elinde sonunda eve döner ortam kötü gerilir.

Malesef benim dayım da ablana derdi başını aç aydın insan ol diye. Bir gun de ortusunu cekmisti basinda . Malesef ona da seçme hakkı verilmisti. Yanı demem o ki bizim seçme hakkı verilmesin diyebileceğimiz insanlar hep var. Bu hakki vermek almak kimsenin haddi değil. Anayasal bir hak.
Keşke dayinda babamda adam olsaydi ne diyeyim artık.

Merhabalar biliyorum ne saçma bir başlık değil mi?
Evet ablalarim ben size hemen konuyu özet geçeyim. Bu sene okul bitti bir daha sınava hazırlanacam dershaneye gitmeden ama okul bitince üstümdeki baskılar arttı lanet cehennem gibi bir sene geçiriyorum evde. Neyse okul bitince babamın da üstümdeki baskıları arttı artık bana zorla kapanacaksın diyor başka bir şey demiyor ben ise asla kapanmak istemiyorum ASLAA. Döver diye de korkuyorum pek bir şey diçemiyorum eğer zorla kapatırsa intihar etmeyi bile düşünüyordum (2. Katta oturuyoruzaman pek birşey olmaz sadece gözleri korkar baskıları azalır diye umut ediyorum ) taa ki aklıma bir fikir gelene kadar ben babamin geçen sene bilgisayar da yabancı kadınlarla cinsel içerikli mesajlarını gördüm hala da ara ara bakarım görürüm. Kendine fake bi profil açmış yabancı kadınlarla cinsel içerikli görüşüyor. Bunu ilk öğrendiğimde ilk sasirdim ama tramva etkisi oluşmadı tabi tamam babamdan beklemiyordum ama ne demiş friedrich nietzsche: kim ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksızınız odur.
İlk başta anneme söyleyecektim ama aile huzuru için sustum kısmet bugünlereymiş.
Ben diyorum ki işte babama pat diye tehditkar bir şekilde söylenmez diyorum ki arkadaşımdan gireyim , baba benim bir arkadaşım var annesiyle babası boşanmak üzere kızını zorla kapatarak istiyordünya a kendi de yabancı kadınlara cinsel içerikli konuşuyormuş falan ne şerefsiz bi adam sen kendi kızını zorla kapatmaya çalış gitek kadınlarla konuş. Diye babamda anlar eşek değil ya bu adam kendine atıfta bulunduğumu utanır ve bana baskı yapamaz. Nasıl fikir sizce ? Lütfen daha iyi bir fikriniz varsa lütfen lütfen yazin. Sizleri seviyorum. 😊😊😊
İnsan babası hakkında nasıl bu şekilde konuşur ya çok ayıp canım benim ne olursa olsun bir anne baba neyaparsa yapsın bizim onlara saygısızlık yapma gibi bir hakkımız yok. Rabbimiz anne babaya of bile demeyi yasaklamışken eşek şerefsiz yakıştırmaları nedemek oluyo nasıl baban hakkında böyle kelimeler kullanırsın. Yeni nesilde hiç ana babaya hürmet saygı değer kalmamış Rabbim ÇOCUKLARIMIZI bu zihniyetten korusun.

Vala ben babama onun bu hareketlerini söylesem mi diye konu açtım siz dine bağladınız. Hem dinde zorlama yoktür bunu hepimiz biliyoruz.
Böyle konular bana götürür. Din konuları yasak.. Sizin paylaşımınız da farklı görüşlerin catşmasına neden olacağı için yasak.. @Mune..
Vala ben babama onun bu hareketlerini söylesem mi diye konu açtım siz dine bağladınız. Hem dinde zorlama yoktür bunu hepimiz biliyoruz.
bir de Judy_K Judy_K var.
Bir tek ben bağlamadım bak istersen

Son düzenleme:
Evet, öyle. Bilmiyorum senin baban nasıl birisi olduğunu, karşı karşıya oturup, sorduğun soruya, mesela, niye benim kapanmış olmamı istiyorsun, desen, bağırıp kavga mı eder, tehdit mi eder, yoksa sebebini söyler mi, niye öyle senden birşey istiyor.
Benim babam eğer benden böyle bir şey isteseydi, benim ona sorum şöyle olurdu. Niye sen benim mutsuz olmamı istiyorsun. Ben kapanırsa, cok mutsuz bir kiz olurum, sen bunu niye istiyorsun. Diye sorardım. Çok babalar, kızlarını severler ve herzaman onların mutlu olmasını isterler. Bir dile getirsen, seni o çok üzer ve mutsuz eder. Ne yapar acaba?
İlk 2 dk güzelce anlatır 3. Dk başlar sinirlenmeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X