- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Aynen cnm insan evde bi nefes isteyebilir ama anne sağ iken bu konuşma pek hoş olmamışİşte klasik erkek kafası ''bana kim bakacak ?''.Çok cinsiyetçi oldu aslında bu da ama,çoğunluğu bunu normal ve olması gereken bir şey olarak görüyorlar.
İnsan tabii ki de tekrar sevebilir,evlenmek isteyebilir de aman boş kalmayayım,biri bana baksın diye de evlenilmez yahu.
Bir de annenizin yanında,ne kadar ayıp.
Yok demediDoğru söylemiş baban. Yani gerçekler bunlar. Annen birşey demedi mi.
Benim anlamadığım herşey bana baksın iki çorba yapsın iki konuşsun mu yani.insan sevince ölse bile sevdiği unutamaz bence yoksa ben mi garibimAdam klasik yaşlı erkek
Bana kim bakar diyor
Bir nefes evde bir yoldaş diyor
Annenin yanında söylemesinde de birşey yok bence
Adam ne güzel fıstık gibi hatun bulup almış bize öyleleri denk gelmez ki demiş gibi tavır takınmayın
Hani bir reklam vardi. Parmaklarini kiristirirdi. Tamamen duygusal derdi.Annem ablam ben öyle konuşuyorduk.konu döndü dolaştı komşumuz ahmet amcanın evliliğine geldi.adam 65 yaşında kadın 38 yaşında.bunun bana garip geldiğini yaş frkının çok olduğunu söyledim.babam da demez mi adam evlenmiş dul olsam ben de evlenirim hasta olsam bana kim bir bardak su verecek bir çorba yapacak benim bakımımı kim yapacak.duvarları mı gözlicem insana iki ses iki nefes lazım demez mi hem de annemin yanında.çok garip buldum içim acıdı annecim için.aşk sevgi vefa yok mu yani.anlamıyorum
Annem ablam ben öyle konuşuyorduk.konu döndü dolaştı komşumuz ahmet amcanın evliliğine geldi.adam 65 yaşında kadın 38 yaşında.bunun bana garip geldiğini yaş frkının çok olduğunu söyledim.babam da demez mi adam evlenmiş dul olsam ben de evlenirim hasta olsam bana kim bir bardak su verecek bir çorba yapacak benim bakımımı kim yapacak.duvarları mı gözlicem insana iki ses iki nefes lazım demez mi hem de annemin yanında.çok garip buldum içim acıdı annecim için.aşk sevgi vefa yok mu yani.anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?