Babamın 2. Evlilik üzerine düşünceleri

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Annem ablam ben öyle konuşuyorduk.konu döndü dolaştı komşumuz ahmet amcanın evliliğine geldi.adam 65 yaşında kadın 38 yaşında.bunun bana garip geldiğini yaş frkının çok olduğunu söyledim.babam da demez mi adam evlenmiş dul olsam ben de evlenirim hasta olsam bana kim bir bardak su verecek bir çorba yapacak benim bakımımı kim yapacak.duvarları mı gözlicem insana iki ses iki nefes lazım demez mi hem de annemin yanında.çok garip buldum içim acıdı annecim için.aşk sevgi vefa yok mu yani.anlamıyorum

İşte klasik erkek kafası ''bana kim bakacak ?''.Çok cinsiyetçi oldu aslında bu da ama,çoğunluğu bunu normal ve olması gereken bir şey olarak görüyorlar.

İnsan tabii ki de tekrar sevebilir,evlenmek isteyebilir de aman boş kalmayayım,biri bana baksın diye de evlenilmez yahu.

Bir de annenizin yanında,ne kadar ayıp.

Aynen cnm insan evde bi nefes isteyebilir ama anne sağ iken bu konuşma pek hoş olmamış

Hoş olmamış ama abartacak bi şey de yok.. Klasik eski insan kafasi, "bi ses bi nefes" şeklinde ifade ederler.. Aşk, sevgi, vefa ile alakasi yok..
Ahmet amcanin gencecik kadin ile evlenmesini savunsaydi cok itici bulurdum ama oyle bi sey dememis anladigim kadariyla, ikinci evliliği normal buldugunu söylemiş sadece..

Benim anlamadığım herşey bana baksın iki çorba yapsın iki konuşsun mu yani.insan sevince ölse bile sevdiği unutamaz bence yoksa ben mi garibim

Annenizin yanında soylemesi kırıcı olmuş annenıze uzuldum.

Siz de kimin once olecegı belli degıl babacım annem de aynı sekılde yapar deseydınız belkı hatasını anlardı.

Gerceklere gelırsek makul bır sure gecınce cocuklarına yuk olmak yerıne yenıden evlenmek ısteyebılır hayat arkadası destek ıcın.

Benım de babam vefat ettı ama annem asla dusunmedı konuyu acablara kızıp kapatırdı hep, keske evlense ve mutlu olsaydı

Maalesef erkek zihniyeti bu. Benim babam da bi ortam olsa hrmen yok erkek bekar durmaz mecbur cok zaman gecmeden evlenecek der hep. Ve ben biliyorum ki annem ölse babam hemen evlenir. Onun icin rabbimden hayirlisini diliyorum ama dualarimda da allahim ikisini de yasi yettigi vakti geldigi zaman al ama annemin ardinda babami birakma diye dua ediyorum.

Adam bekar olsam demiş zaten. İçinizin acıyacağı bir durum yok bence. Annenize üzülecek bir durum da yok anneni bırakıp bende evlenirim dememiş ki :)

Ama bu bir gerçek.
Baban gereksiz yerde doğrucu davutluk yapmış. Deseydiniz ya "her yerde her doğru söylenmez" diye..

Ben şimdi ölsem eşimin ölene kadar bekar kalacağına inanmıyorum mesela. Buna inanan varsa bir yalana inanıyordur :) Kadınlar ve erkekler farklı düşünür..

Bir de şu var ki siz evlendiğiniz vakit belki yalnız olan anne olsa-ki elden ayaktan düşmeden birinin evinde kalmayı doğru bulmuyorum- yanınızda olur ama erkek için öyle değil. Baba her yerde olamaz. Şahsen ben kp ile aynı evde yaşamak istemem..

kimin önce ölüp kimin önce evleneceği belli olmaz babacım deseydiniz de onun içi acısaydı biraz

Ben farkliyim galiba bana normal geldi
Annenizin yanında demesi annenizi kirmis olabilir

Ama kadınlar yalnız yasayabiliyor ama erkrklerin çoğu yapamıyor malesef

Hatta ben esime eger bana bişey olur ölürsem 40 imi bekleme evlen derim
Esimde kızar saçmalama diye:)
Ama evlensin yani napavak yalnız başına

Hani bir reklam vardi. Parmaklarini kiristirirdi. Tamamen duygusal derdi.
Tamamen duygusal bir evlilik :))))
O yasta bir kadin o yastaki bir adamin kasina gozune sevgisine gelmez emin olun. Sadece cebine gelir. Bizde babamda aynisini yasadik cok iyi bilirim.

Evet annenin yanında söylemesi doğru olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…